confirm! stiu si eu cand a fost si ce a prinsandriipopa75 scrie:poza lui Gabi Udila e reala, s-a prins ceva peste in weekwndul ala.
Omul a vrut sa arate ca mai este peste in balta si nu , asa cum vuiesc forumurile, ca balta e golita.
daca era mai aproape de Craiova, nici macar nu vedeati poza.

una peste alta reactiile unor sunt genul de atitudine care explica de ce unii oameni de calitate nu mai calca pe aici
una peste alta daca eu as bate drumul pana la o balta 250-300km si nu prind nimic, sa pun poza din alta iesire numa ca sa trimit alti nefericiti sa bata atata drum sa o dea de gard as fi chiar nesimtitm-am hotarit cu greu sa raspund, uitasem de ce nu prea intru pe forumul asta , plin de "barbati adevarati" care se ascund in spatele unor nickuri "inteligente" si care poarta pe umeri povara intregii drame a lipsei cronice de peste din baltile romanesti .
ca o paralela pe VA cand a fost si Gabi la Milotina s-a prins foarte bine salau(la fel si cu o saptamana inainte), noi in 4 insi miercurea trecuta am prins fix 2 salai , iar altii acum in uichend (vro 7) au prins niste strapi, putem deduce ca de acum aprox o luna si pana acum so golit belta