Lacul Milotina
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Intrebarea mea ar fi urmatoarea. Detin un voucher pentru o partida de pescuit gratuita pe Milotina, balta de rapitori. Odata cu schimbarea proprietarului si a administratiei voucher-ul mai este valabil?
Nu de alta, dar as vrea sa ma conving singur ca balta nu mai are peste...

Bai, mie imi pare bine ca s-a dus de-a berbeleacu'...
Cand v-am zis la inceput (puteti citi de la pagina 2) ca e foarte scumpa balta de rapitor si nu o sa aiba clienti, mi-ati sarit in cap. Asa se intampla cu cei care vor sa scoata investitia in cateva luni. Povestea cu braconierii si aprobari in zadar, e praf in ochii pescarului.
Romanu' tot roman chit ca e trait in afara: pana nu scoate el castig din investitie in cateva luni nu se simte bine si nu considera ca e afacerea buna.
Cand v-am zis la inceput (puteti citi de la pagina 2) ca e foarte scumpa balta de rapitor si nu o sa aiba clienti, mi-ati sarit in cap. Asa se intampla cu cei care vor sa scoata investitia in cateva luni. Povestea cu braconierii si aprobari in zadar, e praf in ochii pescarului.
Romanu' tot roman chit ca e trait in afara: pana nu scoate el castig din investitie in cateva luni nu se simte bine si nu considera ca e afacerea buna.
Uite, bai bibane.... o data sunt si eu de acord cu tine.... I a d'acilea o bereBiban scrie:Si ce ai vrea? Sa-l plang? Asa ii trebuie daca cerea 130 lei pe nimic. Facea gripa aviara daca punea o taxa de 50 de lei pt c&r? Mai da-l in spanac...adrignat scrie:daca tot suntem la ciclul "romanul tot roman" "Biban scrie:Bai, mie imi pare bine ca s-a dus de-a berbeleacu'...

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
In mesajul din 30.05. am anticipat deznodamantul(ti minte Razvane?)speram din toata inima sa nu am dreptate. Nu neaparat taxa impusa a dus la situatia asta. Situatia este mult mai complexa si nu are rost sa despicam firul in patru.Nici sa plangem pe cineva nu este cazul,regretele raman pescarilor care credeau in Milotina si sper ca pestii sa nu ajunga prin tigai.Mare pacat daca este asa cum se zvoneste.