Lacul Milotina
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Din ciclul "sa ne bagam p*la in tot ce e frumos si bine" s-a mai incheiat un episod. Milotina.
Tipic romanesc - ce e frumos nu are cum sa tina mult, este imposibil, este impotriva firii romanesti.
Puteti inchide topicul, dupa parerea mea. Pestii de odinioara sunt la raioanele de peste din Carrefour, Real, Cora.

Tipic romanesc - ce e frumos nu are cum sa tina mult, este imposibil, este impotriva firii romanesti.
Puteti inchide topicul, dupa parerea mea. Pestii de odinioara sunt la raioanele de peste din Carrefour, Real, Cora.

Striper, detaliaza, macar sa stim si noi ce si cum, ca pana amu am cetit zvonuri
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Vre-o stiuca umpluta intre 4 si 12 kileStriper scrie:Pai cu proprii ochi nu am vazut nici eu, din vorbele altora m-am lamurit insa.
Poate ne zice mai multe Razvan Rosu, ca el se stia mai bine cu vechii proprietari.
Ai inteles perfect ce am vrut sa zic. Adica unde sunt pestii de odinioara...

Orice zvon are si o picatura de adevar . In privinta rapitorului

Nu e asa Razvane ?
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Bai baieti..... e la mintea cocosului.... Sistemul care l-a optat proprietarul, adica 100 lei C&R, nu aducea niciun beneficiu material. Printr-un simplu calcul..... cati pescari sa vina C&R pe saptamana ? Hai sa spunem 10 (desi e mult spus)...adica 1.000 lei x 4 saptamani = 4.000 lei / luna.... Din totalul de 4000 lei scazi 1.000 un salariu = 3.000 lei . Spune-ti-mi ce proprietar de balta se multumeste cu 3.000 lei/ luna ? Si aici vorbim fara investitii de recuperat
................
Eu nu stiu cum nu v-ati dat seama ca era vorba de o noua teapa..... Explozia de reclama de la inceputul sezonului deschis pe aceasta balta, prevestea ceea ce s-a intamplat.....

Eu nu stiu cum nu v-ati dat seama ca era vorba de o noua teapa..... Explozia de reclama de la inceputul sezonului deschis pe aceasta balta, prevestea ceea ce s-a intamplat.....

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Pai e simplu: in week-end, balta de crap era extra-mega-giga plina de pescari. Raspuns la intrebarea ta: balta de crap aducea bani, cea de rapitor aducea extrem de putin. Adica in mintea mea aia nu cea mai desteapta, am zis ca nu merita distrusa, navodita, curatata, aspirata, greblata balta de rapitor, care are exemplare mari si e pacat de ea, pentru ca balta de crap sustine afacerea. Ori am gresit, ori lacomia a fost mai mare decat credeam. Desi cred ca s-a intamplat ca de obicei: vand balta, dar stai s-o golesc inainte... 

Striper prea multe detalii nu stiu nici despre ce sa intamplat acolo , dar am senzatia ca fostul proprietar a renuntat la afacere tocmai din cauza '' baraganismelor '' cum le numea el . Aproape in fiecare seara meciuri cu braconierii , pescari care bagau in sacosa mai mult decat e cazul , sa obtii o autorizatie sa te racordezi la curent dureaza de cand a inceput proiectul si altele .
Intr-adevar balta de crap sustinea afacerea si cea de rapitor era oarecum oaia neagra a afacerii dar era o chestiune de viitor si care promitea , dar k la noi romanii in afara de 2-3 locatii , daca nu se baga pestele la sacosa de ce sa mai mergem.
Eu din ce stiu fostul administrator nu a scos pestele de acolo dar asta e doar ce stiu eu . Daca stiu gresit imi cer scuze .
La fel din ce am auzit noul administrator este din zona , sa zicem localnic si cu asta am spus tot . Se pare ca a fost facuta si o populare cu novac a locatiei deci viitorul cred ca il puteti ghici .
Nemernic , explozia de reclama de la inceput a fost ft bine intentionata si multa lume s-a implicat in proiectul asta inclusiv eu in speranta ca in sfarsit va exista o balta serioasa de rapitor . Pacat ca in tara asta sunt prea multe lucruri care pot sa iti puna piedici la afacere si omul a renuntat din cauza '' birocratiei'' si ''spagilor'' .
Intr-adevar balta de crap sustinea afacerea si cea de rapitor era oarecum oaia neagra a afacerii dar era o chestiune de viitor si care promitea , dar k la noi romanii in afara de 2-3 locatii , daca nu se baga pestele la sacosa de ce sa mai mergem.
Eu din ce stiu fostul administrator nu a scos pestele de acolo dar asta e doar ce stiu eu . Daca stiu gresit imi cer scuze .
La fel din ce am auzit noul administrator este din zona , sa zicem localnic si cu asta am spus tot . Se pare ca a fost facuta si o populare cu novac a locatiei deci viitorul cred ca il puteti ghici .
Nemernic , explozia de reclama de la inceput a fost ft bine intentionata si multa lume s-a implicat in proiectul asta inclusiv eu in speranta ca in sfarsit va exista o balta serioasa de rapitor . Pacat ca in tara asta sunt prea multe lucruri care pot sa iti puna piedici la afacere si omul a renuntat din cauza '' birocratiei'' si ''spagilor'' .