Lacul Milotina

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 28 Sep 2011, 14:13

Nu pot sa-ti spun decat ca au barbeta de metal reglabila, prinsa cu un surub filetant si vopseaua scorojita si sarita de pe ele....

P.S. pe cuvantul meu, azi a fost de la 8 la 13 (cu autobuzu' ca masina lui consuma motorina :lol: ) si a luat un biban la 300 gr si o stiuca 2,300 kg. Prinse la un grub facut din doua bucati lipite de el, coada de la unul si corpul de la altul, ca au fost mutilate de alti pesti si e pacat sa le arunce...te doare capu'...:P
Mocofan eu ca nu am facut o poza...

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 28 Sep 2011, 16:06

astept si eu pozele, Bibanule, si mai mult, eu zic sa te iei de ganduri...ca voblerele alea bat multe d-astea "upgradate" :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

Desanchi
junior
junior

Mesaj de Desanchi » 28 Sep 2011, 16:30

Daca se poate Biban,ce numar are autobuzul,si la ce statie coboara tatal tau? :D :D :D

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 30 Sep 2011, 21:49

Bibanule, romanule.... Bravo!!! Ai CASTIGAT!

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 01 Oct 2011, 08:06

dragos_g scrie:Bibanule, romanule.... Bravo!!! Ai CASTIGAT!
Daca esti asa trist si ironic o sa aranjam pt tine o balta ca sa platesti tot asa ca la milotina 10% dintrun salariu de roman, ca tot oi fi ruda cu becali si te scalzi in bani, fara numar, fara numar....

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 01 Oct 2011, 09:17

@ Bibane

Vad ca de felul tau nu iti place atunci cand cineva incearca sa faca ceva iesit din tiparul gandirii tale de mioritic si ai si o atitudine aproape jignitoare.

Iti propun un fel de concurs: eu fac un efort si pun la bataie 500 ron(premiul) iar tu , timp de 2-3 we dupa 10 octombrie, cand e sezon, ma duci la 5-6 locatii "Bucurestene"ieftine si bune (sub 50 roni sau moca, ca asa ai zis) unde or sa ne dea aia barca in banii astia iar tu o sa prinzi in fiecare cel putin 10 salai, dintre care macar 3-4 punctabili. Bineinteles eu platesc taxa de balta ptr amandoi, pun la dispozitie masina si motorina. De condus conduci tu, ca eu am ramas fara permis vreo 30 zile. Daca iti iese , iei tu banii(500 ron) iar eu recunosc aici pe forum, in mod repetat, ca intr-adevar esti un mare om si pescar si ca eu habar n-am ce vorbesc. In plus promit solemn ca timp de 1 an sa nu merg vreodata pe una din locatiile prezentate de tine, cu exceptia situatiei in care este vorba de una pe care deja merg. Daca nu, imi platesti partea ta de taxe si de motorina si iti deschizi un topic, unde, timp de 3 luni, postezi in fiecare zi urmatorul text:

"Sunt un carcotas mic si rautacios, zgarcit si invidios, care nu poate suferi oamenii intrprinzatori si care incearca a face ceva necaracteristic ptr Romanika. Habar n-am cat costa sa concesionez o balta, sa construiesc sau sa cumpar 2-3 cladiri pe malul ei, sa fac indiguiri, pontoane, sa cumpar 10 barci, sa populez, sa angajez oameni si sa pazesc balta de traistari, jepcari, electricieni sau alte tipuri de braconieri"

Te bagi ? Vorba aia , nu te costa nimic, asa cum iti place tie!

PS Daca ai dubii asupra corectitudinii mele, putem da cei 500 ron cuiva de pe forumul asta pe care sa-l stim amandoi si sa-i pastreze.

PPS Sunt foarte nerabdator sa-mi arati cam cum o fii un surub nefiletat!

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 01 Oct 2011, 10:51

Ce ai propus tu aici suna a manelism si cocalarie; eu nu fac pariuri, se pare ca la tine inseamna mult banii si nevoia de a te impune cu ei. Nu ma dau nici mare pescar, de fapt nici nu sunt, pt mine este o relaxare nicidecum o competitie sau manie ca la altii. Locatiile exista, bineinteles fara barca cu motor (se pare ca pt tine este ca o jucarie de suspini dupa ea), insa nu le voi spune niciodata, in atatia ani am invatat si eu sa nu desconspir o locatie buna si ieftina. Tu ai dezvaluit vreuna in cei 5 ani de cand esti pe forum? Nu! Atunci da-mi voie si mie sa nu o spun. Aici este un forum unde imi exprim o parere, nu un site de pariuri si cocalarisme pe care le debitezi.
Restul cuvintelor ce pare le-ai latrat sunt niste tiganii cacacioase care te reprezinta. Scuteste-ma si ignora-ma, nici nu ma intereseaza cine esti.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 01 Oct 2011, 10:55

Stai linistit, din momentul asta m-am lamurit, te voi ignora total. Nu esti decat ceva de razuit de pe talpa pantofului !

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 01 Oct 2011, 15:32

Chestia asta cu "nu deconspir locatiile" e cam asa: Nu va spun voua unde ma duc si merge cat de cat ca sa nu veniti si sa luati voi tot pestele si mie sa nu imi mai ramananimic sa bag la sacosa.
Iti dai seama daca deconspiri, poate doamne-fereste, in vreo seara o sa te trezesti ca baietii de pe rapitori ti-au secat balta preferata si nu mai ai peste de o prajeala.
In contiile in care ajoritatea de aici pescuim C&R....
In conditile in care nu prea cred ca primul nostru gand ar fi sa punem benzina si sa plecam imediat spre locul "deconsirat pe tine" :))
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 01 Oct 2011, 16:00

PescarNebun scrie: ......
In contiile in care ajoritatea de aici pescuim C&R ...
...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nici cei care dau doar din gura pe forum pentru C&R nu sunt majoritari ... iar cei care si in realitate fac ceea ce pretind aici ca fac (adica C&R) cred ca in cel mai bun caz sunt 1% ...

bibane ... pe bune acum, pastreaza-ti locurile si nu fa greseala de a le scrie pe forum, ca sa mai ai ce pescui ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns