@ Bibane
Vad ca de felul tau nu iti place atunci cand cineva incearca sa faca ceva iesit din tiparul gandirii tale de mioritic si ai si o atitudine aproape jignitoare.
Iti propun un fel de concurs: eu fac un efort si pun la bataie 500 ron(premiul) iar tu , timp de 2-3 we dupa 10 octombrie, cand e sezon, ma duci la 5-6 locatii "Bucurestene"ieftine si bune (sub 50 roni sau moca, ca asa ai zis) unde or sa ne dea aia barca in banii astia iar tu o sa prinzi in fiecare cel putin 10 salai, dintre care macar 3-4 punctabili. Bineinteles eu platesc taxa de balta ptr amandoi, pun la dispozitie masina si motorina. De condus conduci tu, ca eu am ramas fara permis vreo 30 zile. Daca iti iese , iei tu banii(500 ron) iar eu recunosc aici pe forum, in mod repetat, ca intr-adevar esti un mare om si pescar si ca eu habar n-am ce vorbesc. In plus promit solemn ca timp de 1 an sa nu merg vreodata pe una din locatiile prezentate de tine, cu exceptia situatiei in care este vorba de una pe care deja merg. Daca nu, imi platesti partea ta de taxe si de motorina si iti deschizi un topic, unde, timp de 3 luni, postezi in fiecare zi urmatorul text:
"Sunt un carcotas mic si rautacios, zgarcit si invidios, care nu poate suferi oamenii intrprinzatori si care incearca a face ceva necaracteristic ptr Romanika. Habar n-am cat costa sa concesionez o balta, sa construiesc sau sa cumpar 2-3 cladiri pe malul ei, sa fac indiguiri, pontoane, sa cumpar 10 barci, sa populez, sa angajez oameni si sa pazesc balta de traistari, jepcari, electricieni sau alte tipuri de braconieri"
Te bagi ? Vorba aia , nu te costa nimic, asa cum iti place tie!
PS Daca ai dubii asupra corectitudinii mele, putem da cei 500 ron cuiva de pe forumul asta pe care sa-l stim amandoi si sa-i pastreze.
PPS Sunt foarte nerabdator sa-mi arati cam cum o fii un surub nefiletat!