Lacul Milotina

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 14 Iun 2011, 11:41

Urata patanie,stai linistit se poate si mai rau,cu siguranta nu sunteti nici primii nici ultimii ca doar deh traim in Romania,wuuuuh imi pare rau pt voi dar in acelasi timp imi rade buza asteptand replicile MARILOR FANI MILOTINA,se stiu ei care...

devalin
utilizator constant
utilizator constant

Lacul Milotina

Mesaj de devalin » 14 Iun 2011, 12:10

Poate incearca un "Drept la replica", administratorul locatiei.....sau cel de-i facea reclama pe aici, sigur au aflat de "dezbatere"...poate vin cu o "oferta generoasa si de nerefuzat", pentru baietii carora le-au pricinuit inconvenientul....asa ar fi frumos......cred eu!!!
Cu stima!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 14 Iun 2011, 12:28

Cu siguranta ar fi nevoie de o explicatie la cele intimplate din partea celor ce conduc acumularea .....

Cu cit replica celor de la Milotina intirzie cu atit va fi mai in detrimentul lor ....

Personal sper sa fi fost doar o neintelegere regretabila care se poate regla intre administratia Milotinei si cei 4 pescari implicati.

Nu stiu prin ce stari asi fi putut trece eu daca mi s-ar fi intimplat mie asa ceva venind de la 535km. :oops: :oops: :oops: :oops:

Oricum regretabil ceea ce sa intimplat. :oops:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 14 Iun 2011, 13:23

@Vali
Eu sunt sigur de un lucru : daca ti se intampla tie, in secunda 2 puneai mana pe telefon si probabil ca te lamureai in urmatoarele 2 minute...Daca mi se intampla mie, asa as fii procedat, inainte sa ma apuc sa postez pe aici. Si daca nici asa nu s-ar fii rezolvat, sigur as fii fost declarat "persona non grata" pe balta aia , la cate mi-ar fii iesit pe gura.
Ma rog cred ca e o neintelegere, dar sper sa nu fie aia la care ma gandesc eu... mai ales daca ma iau dupa cele spuse de dumi si sorin. In orice caz , indiferent unde si la ce fac rezervare, eu intreb cu cine vorbesc, ca sa stiu pe cine trag de urechi daca ceva merge prost!
O singura chestie vreau sa mai spun : in sambata concursului Master de pe Gostilele, eu am fost pe Milotina. N-am intrat bine pe apa , ca a inceput vantul ala naprasnic si mai ca nu m-a aruncat inapoi pe ponton cu tot cu pneumatica mea! N-am mai reusit sa intru pe apa ptr ca electricul meu nu facea fata vantului, asa ca m-am hotarat sa plec. Inainte sa plec , mi s-a parut firesc sa-l sun pe Razvan (pe care atunci l-am cunoscut) si sa-l rog ca, tinand cont de faptul ca am platit 100 ron si chiar daca am stat vreo 2 ore , n-am reusit sa pescuiesc, sa ma lase sa sa vin duminica foarte de dimineata si sa ma lase sa pescuiesc cateva ore pana va incepe vantul (care era prognozat si ptr a doua zi). El mi-a raspuns ca nu poate hotara singur, dar ca isi noteaza numele meu, va intreba si ma va suna. Eu am plecat, am lasat barca acasa si m-am dus pe Neajlov sa clatesc niste voblere, ptr ca eram inebunit sa ies la apa. La ora 15.30 m-a sunat Razvan si m-a anuntat ca a doua zi ma asteapta. Duminica am fost cateva ore in contul taxei platite cu o zii in urma si am avut o super partida.
Asta-i motivul pentru care imi sunt simpatici cei de la Milotina si motivul ptr care sunt aproape sigur ca e o mare neintelegere in ceea ce povesteste Striper.
Asta... si faptul ca au(aveau) o toaleta ecologica curata la debarcader. De care nu am vazut pe foarte multe alte balti! :lol: :lol:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 14 Iun 2011, 13:24

Am scris cele de mai sus ptr ca sa scape unii de tremuratul buzelor...

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 14 Iun 2011, 13:53

ANDREI RIGA scrie:Am scris cele de mai sus ptr ca sa scape unii de tremuratul buzelor...
Pai Andrei, nu toti au relatiile tale, probabil ceva mai directe, daca asta insinuezi. Nu stiu alte numere "de sus" in afara de cele de pe site. Insa am vrut sa sunam cu el de fata, dar "hostess-ul" de la intrare a zis ca el raspunde la ambele telefoane. Si asa si era - cand am sunat mai tarziu, omul a zis clar ca balta e inchisa. Si ne-a mai lamurit ca ba raspunde el, ba altcineva, ba o gagica la acel numar de telefon...

Cat despre certitudinea spuselor mele, cred ca se poate verifica foarte usor. Banuiesc ca in momentul rezervarilor esti scris pe un catastif, ceva, numele pe care au fost facute cele 2 rezervari de barca. La fel si numarul de telefon care iti este cerut. Pot sa se uite si ei cine era operatorul joi intre orele 17-18 la numarul 0736-333365. Le voi da si numarul de pe care am sunat. Evident, daca se vrea acest lucru de catre cei pe care sunt eu suparat.

Si permite-mi sa nu cred ca a intreba pe cineva care se ocupa de rezervari, care ii este numele, trebuie sa fie o intrebare de la sine. Insa multumesc de idee, se pare ca am gresit, iar data viitoare asa voi face. Desi ma indoiesc ca la Milotina sunt angajati oameni care se vor comporta ca in clasa a 6-a si vor arata cu degetul unul spre celalalt. Cert este ca daca cineva ar vrea sa ma lamureasca si pe mine ce s-a intamplat, ar putea sa o faca foarte usor.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 14 Iun 2011, 14:22

@Striper
Iti dai seama ca nu ptr tine am scris eu ce-ai citat tu! Nu mi-o lua in nume de rau. Pe Razvan l-am sunat ptr ca el raspundea la numarul afisat aici pe site, nu pentru ca aveam cine stie ce relatii. Doar am discutat civilizat, ca de la om la om.Repet, cred ca este o mare neintelegere.
Mai poate exista o explicatie: poate ca de cand a plecat Razvan de la Magic Lakes sunt usor dezorganizati. Poate ca administratorul nu a gasit inca persoana potrivita cu care sa-l inlocuiasca. Si mai poate ca de la plecarea lui, nu mai este nimeni care sa citeasca forumul asta si sa atraga atentia conducerii ca ceva scartaie.
Si pe mine ma mira lipsa de reactie a celor de la Milotina, mai ales ca in materie de rapitori, majoritatea covarsitoare a clientilor frecventeaza acest forum. Ba chiar cred ca ai lor clienti de rapitor provin aproape exclusiv de aici!
Sunt convins ca si tu, impreuna cu prietenii tai, si cei de la Milotina , puteti rezolva treaba asta cu o invitatie la 1-2 partide de "protocol". nimeni nu ar avea nimic de pierdut!

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 14 Iun 2011, 15:37

Desi nu mai lucrez la Magic Lakes vin eu cu un raspuns obtinut acum cateva minute de la cineva care lucreaza acum acolo . Toata saptamana balta va fi inchisa pentru a se relocheaza crap salbatic din bazinul de rapitor in cel de crap .

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 14 Iun 2011, 15:57

Intre timp am vorbit direct cu patronul baltii si am primit lamuririle necesare . Pana miercuri inclusiv au loc relocari de crap si in acest scop balta va fi oprita pescuitului sportiv . De joi incolo se poate pescui in aceleasi conditii ca si pana acum .

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 14 Iun 2011, 15:59

razvane, nu ai raspuns dilemelor lui striper :)

doar ai confirmat ca balta e inchisa, si pana cand :twisted: :twisted:

de ce omu a batut drumul degeaba, cu rezervare facuta si toate cele, ramane un mister :)

Scrie răspuns