Lacul Milotina

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 14 Iun 2011, 09:08

Nemernic scrie::lol1: ....amuzanta povestire....dar totodata trista :? .....si greu de crezut :censored:
Ma intreb..... oare, daca nu veneati din Bucuresti... ci din, de exemplu, Brasov ? :fluch
Insemna ca trebuie sa ne trezim mai devreme :lol: Si sa aruncam si mai multa motorina pe geam... Ca doar s-a ieftinit in ultima vreme, asa ca ne permitem drumuri inutile, nu?

Amuzanta poate suna acum, dar cand iti zice omul ca ai venit degeaba, nu mai e asa amuzant. Oricum, rusinos gestul celor de la Milotina :? :? :?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 14 Iun 2011, 09:12

Striper scrie: (lipsa text) dar cand iti zice omul ca ai venit degeaba (lipsa text)
In nemernicia mea, daca eram in locul vostru, eu nu plecam :elkgrin: ..... si punct ! ...
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 14 Iun 2011, 09:23

Striper scrie:
Nemernic scrie::lol1: ....amuzanta povestire....dar totodata trista :? .....si greu de crezut :censored:
Ma intreb..... oare, daca nu veneati din Bucuresti... ci din, de exemplu, Brasov ? :fluch
Insemna ca trebuie sa ne trezim mai devreme :lol: Si sa aruncam si mai multa motorina pe geam... Ca doar s-a ieftinit in ultima vreme, asa ca ne permitem drumuri inutile, nu?

Amuzanta poate suna acum, dar cand iti zice omul ca ai venit degeaba, nu mai e asa amuzant. Oricum, rusinos gestul celor de la Milotina :? :? :?
si de ce nu v-ati dus pe Valea Argovei ? este marfa si acolo !!! :wink:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 14 Iun 2011, 09:26

jonah scrie:
Striper scrie:

si de ce nu v-ati dus pe Valea Argovei ? este marfa si acolo !!! :wink:
fara barca... n-ai ce cauta pe vale, iar ei aveau 2 barci rezervate la Milotina => nu aveau barci :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 14 Iun 2011, 09:27

Pai e ca si cum te trimite nevasta sa cumperi de Paste miel si tu te intorci acasa cu doi pui la rotisor, ca nu ai gasit miel: Lasa ca e bun si puiul!

Am vrut sa mergem pe Milotina, de aia am facut si rezervare. Solutii se gasesc la orice, dar prea tarziu in general. Intrebarea mai buna era: de ce v-ati mai intoarce pe Milotina??????

Cat despre Valea Argovei, niste amici si acum mesteresc de zor la salupa lor de 30.000 de Euro care are acum motorul stricat, dupa ce elicea a agatat plasele industriale ale proprietarului. Despre "marfa" asta te referi?

Prefer acasa, sa ma uit la Romanii au Talent.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 14 Iun 2011, 09:55

ai si tu dreptate ...in felul tau :lol:

sorin15
junior
junior

Mesaj de sorin15 » 14 Iun 2011, 10:14

Eu am fost diminica pe Milotina, fara un telefon de rezervare in prealabil.

Nu a fost nici o problema, la ora intrarii pe apa, 8.30, eram singurul pescar de pe balta.

Nu stiu ce sa zic despre patania voastra.

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 14 Iun 2011, 10:17

sorin15 scrie:Eu am fost diminica pe Milotina, fara un telefon de rezervare in prealabil.

Nu a fost nici o problema, la ora intrarii pe apa, 8.30, eram singurul pescar de pe balta.

Nu stiu ce sa zic despre patania voastra.
Pai crezi ca eu mai inteleg ceva? Omul de la balta, cum intri de langa dig, pe balta de crap, avea casa de marcat in mana, niste galosi taiati din niste ex-cizme, si ne-a zis clar si raspicat ca ieri (duminica cand ai fost tu) a trimis vreo 7 masini acasa ca era balta inchisa de cateva zile. Nu pricep cum ai fost tu pe balta de rapitor, dar te cred. Ai vazut ceva lucrari de amenajare pe lac?

Sunt sigur ca oamenii de la Milotina au probleme grave de comunicare intre ei. Insa asta duce la pierderea clientilor si la o proasta imagine a lacului.

sorin15
junior
junior

Mesaj de sorin15 » 14 Iun 2011, 10:24

Duminica au mai aparut pe balta inca 3 barci, una cu o singura persoana celelate cu doi pescari.

Nu am vazut nici o lucrare de amenajare pe balta, nici duminica, nici luni (06.06).

Despre alti pescari trimisi acasa duminica nu stiu nimic.

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 14 Iun 2011, 10:36

Eu eram ala singur in barca, dupa cum am spus mai sus ca voi merge duminica sau luni; cum luni nu puteam lipsi de la serviciu am fost duminica. Am ajuns pe la 11:30 si am stat pana la ~17 cand a inceput ploaia. Eu am prins doar unul pe la 50-53cm. Din cate am vazut s-a prins pe la altii mai bine...deh locurile cunoscute, dar omul cat traieste invata.

Scrie răspuns