Lacul Milotina

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 14 Iun 2011, 16:00

ANDREI RIGA scrie: ..(lipsa text) in sambata concursului Master de pe Gostilele, eu am fost pe Milotina. ...(lipsa text) N-am mai reusit sa intru pe apa ptr ca electricul meu nu facea fata vantului, asa ca m-am hotarat sa plec. Inainte sa plec , mi s-a parut firesc sa-l sun pe Razvan (pe care atunci l-am cunoscut) si sa-l rog ca, tinand cont de faptul ca am platit 100 ron si chiar daca am stat vreo 2 ore , n-am reusit sa pescuiesc, sa ma lase sa sa vin duminica foarte de dimineata si sa ma lase sa pescuiesc cateva ore pana va incepe vantul (care era prognozat si ptr a doua zi)....... (lipsa text)
Andrei :lol: amice...... in primul rand Razvan era pe apa (cu Gyorg)--: trageau niste cadre ptr (cred) o emisiune TV, drept urmare chiar l-ai sunat ?

2. o reimprospatare a memorieiș s-a intrat foarte bine pe apa de dimineata, nici pic de vant.....bla bla bla..... ai stat in jur de 3-4 ore ... si chiar ai prins :wink: , iti zic si unde ?

3. se stie prea bine ca la deschidere ai facut parte din grupul invitat :wink: , drept urmare cu siguranta il cunosteai pe Razvan de atunci.....

p.s.: n-am nimic cu nimeni, dar hai sa fim drepti si cinstiti......

p.p.s.: si culmea.... mie chiar imi Place Milotina :wink:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 14 Iun 2011, 16:03

toni , raspunsul pentru dileme il va primi de la cei direct implicati
nu ar fi fair play din partea mea sa dau reaspunsul in locul lor
in mare se pare ca a fost de gresala de comunicare si ceva dezordine in hartii care vor fi remediate de cei raspunzatori

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 14 Iun 2011, 16:36

ok, razvane ...

totusi sunt curios ce si cum ...

poate ne zice chiar striper ...

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 14 Iun 2011, 17:11

Intr-adevar, probabil prin intermediul lui rosu r. , m-a sunat Dan de la Magic Lakes. Cu regret, a fost o problema interna si lipsa de comunicare, motiv pentru care nu am fost anuntati ca balta se inchide, chiar daca eram trecuti pe caiet cu rezervarile de 2 barci. Si suntem invitati la o partida gratuita pe lac.

Apreciez promptitudinea celor de la Milotina de a rezolva problemele iscate. Cu siguranta si ei au ceva de invatat, dar si noi.

Problema ridicata de mine ia aici sfarsit. Multumesc.

Sper sa revin doar cu poze, sau macar impresii pozitive si vorbe de bine despre balta.

sorin15
junior
junior

Mesaj de sorin15 » 14 Iun 2011, 17:17

Frumoasa rezolvare a problemei.

Bravo

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 14 Iun 2011, 18:09

Nemernic scrie: Andrei :lol: amice...... in primul rand Razvan era pe apa (cu Gyorg)--: trageau niste cadre ptr (cred) o emisiune TV, drept urmare chiar l-ai sunat ?

2. o reimprospatare a memorieiș s-a intrat foarte bine pe apa de dimineata, nici pic de vant.....bla bla bla..... ai stat in jur de 3-4 ore ... si chiar ai prins :wink: , iti zic si unde ?

3. se stie prea bine ca la deschidere ai facut parte din grupul invitat :wink: , drept urmare cu siguranta il cunosteai pe Razvan de atunci.....

p.s.: n-am nimic cu nimeni, dar hai sa fim drepti si cinstiti......

p.p.s.: si culmea.... mie chiar imi Place Milotina :wink:
Pai nu-l cunosteam la deschidere, am mers acolo din partea unui club, fara sa-l cunosc. Crezi ca toti cei care au fost la deschidere se cunosteau cu Razvan? Si nu e acelasi club cu al lui. Daca m-ai vazut la deschidere poate ai vazut in masina tricoul.

E adevarat ca in sambata concursului de la Gostilele dimineata nu a prea batut vantul, dar eu am ajuns ceva mai tarziu(asa e cand mergi singur la peste, bagajele singur, barca pe masina singur, si pus si dat jos). Daca chiar mai vazut cred ca ti se pare extrem de logic ca prin natura lucrurilor sa ma misc cel putin mai incet, daca nu incet de tot! :lol: :lol: In fine pana m-am mosmondit eu, am asistat si la incidentul cu cei care venisera la balta de crap(cea inchisa la vremea aia) si tineau mortis sa pescuiasca acolo si care, dupa o cearta sanatoasa, au fost invitati ff frumos la o partida de stiuca , cred ca "on the house",asa ca in cele din urma chiar am intrat tarziu pe apa. Am gasit un loc si in momentul in care am inceput sa pescuiesc, am realizat ca nu am lentilele polarizate pe nas. M-am intors catre mal si cand aproape am ajuns la ponton a venit primul ciocan de vant, in lungul baltii, care aproape m-a pus cu valul direct sus, pe scanduri! In fine cu chiu cu vai am iesit din barca si cand am intrat la loc mi-a fost imposibil in 20 min sa plec la mai mult de 20-30m de debarcader si asta mergand in zig-zag. Asa ca m-am intors. In lumina faptului ca am observat cum au decurs lucrurile cu vantul, mi-a trecut prin cap sa incerc sa pescuiesc a doua zii dis-de-dimineata cateva ore, inainte sa inceapa iar vantul. Iar de prins , am prins duminica dimineata! Ori tu ai fost la peste duminica, ori ma confunzi cu altcineva. Sambata n-am pescuit nici 3 min. Iar daca tu esti ala dintr-o barca, caruia i-am facut semn de pe mal unde sa pescuiasca, atunci afla ca aia s-a intamplat duminica!

Spre sustinerea celor spuse de mine poti citi penultimul paragraf din articolul urmator:
http://www.xxx.ro/blog/2011/04/amical-la-milotina/

iar ca sa nu mai fie confuzii vizuale, eu sunt asta

http://www.xxx.ro/blog/2011/05/indivi ... la-argova/

Si Razvan cu Gyorg probabil ca filmau dincolo de "Y". Stiam ca erau pe apa , ptr ca masina lui Gyorg era in parcare.

Oricum, draga Gabi, amice, nemernicule, a fost o talpa urata! Nu stiu ce sa cred, dar mi s-a parut ca m-ai facut mincinos...
Nemernic scrie: 3. se stie prea bine ca la deschidere ai facut parte din grupul invitat :wink: , drept urmare cu siguranta il cunosteai pe Razvan de atunci.....
Aici m-ai atins, ma simt vedeta! :D :D

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 14 Iun 2011, 18:23

Scuzele mele daca asta ai crezut......
Eu am fost sambata, pe 09.04.2011 ..... Nu, nu te confund :mrgreen: aproape ca nu se vedea barca de tine :P , glumesc. Eu mai eram cu inca cineva in barca cea mai mare, o laguna de 480, cred. Razvan cu Gyorg pescuiau chiar in fata ta (cred ca ai vazut si cameramanul.....) undeva la intrare pe apa, pe primul cot mai exact --> pe cocioacele alea.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

aspius
junior
junior

Joi

Mesaj de aspius » 14 Iun 2011, 18:27

Daca merge cineva, cu masina din Bucuresti, joi la Milotina, sunt interesat. 50 Ron contribui la combustibil, si pescuiesc linistit.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 14 Iun 2011, 20:23

Nemernic scrie:Scuzele mele daca asta ai crezut......
Eu am fost sambata, pe 09.04.2011 ..... Nu, nu te confund :mrgreen: aproape ca nu se vedea barca de tine :P , glumesc. Eu mai eram cu inca cineva in barca cea mai mare, o laguna de 480, cred. Razvan cu Gyorg pescuiau chiar in fata ta (cred ca ai vazut si cameramanul.....) undeva la intrare pe apa, pe primul cot mai exact --> pe cocioacele alea.....
Sa mor daca te-am vazut ! Si nici pe Gyorg nu l-am vazut...aveam alte probleme, ca sa zic asa! :)

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 14 Iun 2011, 20:25

ANDREI RIGA scrie:
Nemernic scrie:Scuzele mele daca asta ai crezut......
Sa mor daca te-am vazut ! Si nici pe Gyorg nu l-am vazut...aveam alte probleme, ca sa zic asa! :)
Eheee..... ai plecat atunci.... pe noi ne-a prins si ploaia :oops:

Scrie răspuns