Ziua sa va fie buna!
Lucrurile sunt simple: putea sa fie taxa nu 100 de lei ci 1000 de lei. Nu-ti convine, nu-ti permiti, nu vrei sa dai, stai acasa sau mergi in alta parte. Nu-ti baga nimeni mana in buzunar si nici nu ti se cer acesti bani pentru a prinde carasel palmas ca pe Fundulea unde e stadion si tiganie maxima. Simplu. Iar cei care comenteaza aiurea despre subiectul taxei probabil sunt fie invidiosi, fie carcotasi. Pentru ca lucrurile sunt extrem de simple: nu-ti convine, nu te obliga nimeni.
Acum sa revin la subiect, ca despre off-topic si "dovezi" de inteligenta am citit in ultimele 3-4 pagini destul.
Ieri am avut si eu prima experienta pe Milotina.
Suna omul joi, 9 iunie 2011 la numarul de pe site unde se fac rezervari.
- Vrem si noi doua barci, 4 oameni, pentru luni 13 iunie la rapitor va rugam frumos!
- Desigur! Va asteptam cu cea mai mare placere! Pe ce nume fac cele doua rezervari? Sa-mi dati va rog si un numar de telefon sa va sun in caz ca intervine ceva!
Zis si facut.
Ieri, cu sapca albastra Magic Lakes pe cap primita nu demult, cu scobitorile dintr-o bucata puse intre scaunele masinii si cu nevestele motaind singure sub plapuma, la 4:30 o taiem din Bucuresti spre Milotina.
Soarele e deja sus cand ajungem acolo si la balta de crap e vanzoleala maxima.
- Valeleu, sper ca nu e asa si pe aia de rapitor! Ca nu ne place talciocul umar la umar...
- Stai frate linistit, ca avem rezervarile facute, totul in regula...
Ajungem la omul de la intrare cu casa de marcat in mana si galosii in picioare:
- Balta de rapitor este inchisa, nu se pescuieste! Am mai trimis si ieri vreo 7 pescari inapoi acasa!
THE END
Mai are rost sa zic ca nu a sunat nimeni sa zica: bai fratilor, ne cerem scuze, a intervenit ceva si trebuie sa facem niste lucrari la bazin. Puteti reface rezervarea pentru alta data?
Si uite asa, 4 flacai dornici sa-si inmoaie ciusterele in Milotina, celebra balta de rapitor, au luat-o in mana...
Ca suntem un popor de romani care orice am face si oricat am vrea sa ne pacalim ca facem ceva mai bun ca altii, dar de fapt suntem praf si vai de curu' nostru, este o certitudine. Imi pare rau ca neseriozitatea si lipsa de respect fata de clienti a ajuns si aici, la Milotina. Nu m-ar fi deranjat daca apaream neanuntati, fara rezervare, si eram trimisi acasa. Nu m-ar fi deranjat daca m-ar fi sunat cineva sa zica ca nu se mai poate pescui in ziua de luni. Nu m-ar fi deranjat deloc sa platim 400 de lei si sa nu luam nimic...
Dar sa ne stricam ziua libera, cand probabil am fi putut face altceva daca stiam ca nu e deschisa balta, sa ajungem acolo si sa fim flituiti, sa ne creasca la fiecare urechi de magari si sa scrie pe frunte "Jackass"... nu stiu daca e elegant... Si nu aveti idee cat de mult conteaza prima impresie!
Ma simt ca un prost (probabil asa si sunt) acum cand ma gandesc ca purtam sapca cu Magic Lakes, in gandul meu, sa apara in pozele alea cu salaii cei strasnici...
Adio Milotina!