contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
sherbamont
- veteran

Nemernic scrie:ANDREI RIGA scrie:Stai linistit , si pe Valea Argovei a tras mai slab ca we trecut
Si pe alte balti..... la fel. Se pare ca valul de caldura l-a facut mai reticient

Ieri pe Milotina ,am fost impreuna cu un prieten ,Liviu,conditii excelente,fiecare cu barca lui,soare frumos,in zona padurii concert de la negrese(densitate mare),Razvan amabil si dragut ca de obicei doar ca.....
nimic nimic toata ziua .Am arat lacul pana la curba cu stana in dereptul bazinului pt puiet nimic nimic.Cum zice un prieten din Istanbul ioc salau,ioc stiuca arkadas.
Ramanam cu o impresie favorabila pentru Milotina si datorita bronzului special capatat ieri.Mai incercam
Sherbamont
-
Nemernic
- veteran

Sherban.....data viitoare incearca la vreo 150 m trecand de liniile de inalta tensiune.....Daca nu ai sonar, structurile sunt undeva pe mijloc, te pozitionezi la aprox 10m de malul vis-a-vis de padure (ca reper)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
FUX
- utilizator nou

Niciun tac intr-o zi intreaga? La 130 lei/zi nu suna prea bine. Mai asteptam si alte impresii.
Mi se pare pretul cam mare insa o sa incerc balta. N-am prea mari sperante dar pana nu incerc ...
Si pentru ca nu fac afirmatii fara argumente (referitor la pret), de obicei pescuiesc numai in Delta, C&R si fac o comparatie:
1. 200 lei/zi, pescuit + cazare + mese + barca cu motor de 40 CP + barcagiu pentru dat la rame pe natural sau
2. 250 lei/zi, pescuit + cazare + mese + barca cu motor de 7 CP + barcagiu la rame in incinta (lacuri si canale cu apa "neagra" cat cuprinde) + posibilitatea de a retine 2 cumetre de peste 65 cm
vs. 130 lei pescuit + barca la care dau la rame
Asa-i ca pretul e prea mare pentru ce se ofera?
Zi fara sa prind nimic (niste marlite tot am luat) n-am avut niciodata in Delta nici pe natural. De incinta nu mai zic.
-
deltaic
- veteran

Unde naiba nu am incercat ieri pe Milotina ! Mai nasol (pentru "orgoliul meu ranit) este ca a fost a treia iesire cu rezultat slab. Nu renunt si data viitoare il iau cu mine pe Razvan sa vad daca gresesc eu sau pur si simplu am prins perioade proaste. Imi trebuie urgent o delta sa-mi revin.
-
sherbamont
- veteran

[quote="FUX"]Niciun tac intr-o zi intreaga? La 130 lei/zi nu suna prea bine. Mai asteptam si alte impresii.
Mi se pare pretul cam mare insa o sa incerc balta. N-am prea mari sperante dar pana nu incerc ...
Asa-i ca pretul e prea mare pentru ce se ofera?
Nu fac referiri la pret(poate fi un motiv pentru faptul ca lumea nu se prea inghesuie
Eu sunt incepator ,poate fi un motiv
Mi-a placut ideea pe care vor sa o realizeze la Magic Lakes
Dar altii ,Ovidiu 14,Razvan,Gyorg au prins bine pe Milotina
-
rosu r.
- veteran

Sper sa nu se considere reclama dar uite ce s-a intamplat cu o saptamana inainte de a veni voi la balta .
http://www.youtube.com/watch?v=Cezh9HhnRqA
Daca o considera cineva reclama rog un moderator sa stearga postarea .
-
adrignat
- veteran

milotina are o densitate de salau mult peste 90% din baltile noastre.
am fost de 3 ori pana acum...nici o gherla si toate 3 partidele le-am salvat pe final,si le-am salvat bine!!!
noi batem 500km dus intors,plus banii de barca si taxa si inca nu am venit acasa dezamagiti!
lucruri nasoale se pot intampla,e pescuit totusi nu cules de struguri!
oricand cu placere inapoi la pescuit pe milotina
-
sherbamont
- veteran

rosu r. scrie:Sper sa nu se considere reclama dar uite ce s-a intamplat cu o saptamana inainte de a veni voi la balta .
http://www.youtube.com/watch?v=Cezh9HhnRqA
Daca o considera cineva reclama rog un moderator sa stearga postarea .
Nu vad de ca ar sterge mesajul,
nu am criticat magic Lakes,doar am relatat ziua respectiva
-
sherbamont
- veteran

adrignat scrie:milotina are o densitate de salau mult peste 90% din baltile noastre.
am fost de 3 ori pana acum...nici o gherla si toate 3 partidele le-am salvat pe final,si le-am salvat bine!!!
noi batem 500km dus intors,plus banii de barca si taxa si inca nu am venit acasa dezamagiti!
lucruri nasoale se pot intampla,e pescuit totusi nu cules de struguri!
oricand cu placere inapoi la pescuit pe milotina
Tocmai asta spuneam ,ca desi a fost o zi uscata de tot nu suntem dezamagiti,eram curios unde e greseala (poate nu abordam bine locul)
-
deltaic
- veteran

Mai sunt balti bune de salau ,din punctul meu de vedere.Nu m-am gandit niciodata la densitate sau alte amanunte de genul asta.Important pentru mine este sa realizez partide reusite, nu neaparat cu capturi capitale sau numar infinit de pesti dar totusi sa prind ceva ,sa descifrez tainele locului in care sunt si raman cu un gust placut dupa o zi de pescuit. Anul asta am avut asemenea experiente placute,dar din pacate nu la Milotina. Un lucru e clar, nu ma las !!!