Lacul Milotina
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- crystianoo
- veteran
Eu unul desi nu am fost inca pe Milotina sunt de parere ca deja temperaturile au crescut destul de mult iar salaul numai mananca asa bine cum manca in primavara,idea este sa pescuiesti dimineata devreme sau seara pe amurg atunci salaul se hraneste mai intens...salaul numai merge pe nicaieri nu numai pe Milotina,va sugerez sa nu dati inapoi deorece cum au spus si colegii Milotina este peste multeeee balti de la noi in materie de rapitor...ca si pont,cand este mofturos incercati marime mica maxim 5 cm si culori foarte ciudate 

Deci pana la urma e voie cu motoare termice pe balta, nu? Ca in afara de reclama, filmul mai confirma si alte cateva lucruri care cica erau interzise. Ziceti daca e asa, ca poate unora le convine sa vina cu motorul de 8 cp.rosu r. scrie:Sper sa nu se considere reclama dar uite ce s-a intamplat cu o saptamana inainte de a veni voi la balta .
http://www.youtube.com/watch?v=Cezh9HhnRqA
Daca o considera cineva reclama rog un moderator sa stearga postarea .
Parerea mea este ca nu ai ce face cu un termic acolo, chiar si cu unul de 2 cp...... Un electric + acu de 75-90 A e mai mult decat Ok..... Balta este foarte ingusta, drept ptr care pescarii trec aproape unul de celalalt in deplasarea catre alte zone de pescuit.... N-ai vrea sa treaca careva pe langa tine... si sa aibe 8 cpStriper scrie:Deci pana la urma e voie cu motoare termice pe balta, nu? Ca in afara de reclama, filmul mai confirma si alte cateva lucruri care cica erau interzise. Ziceti daca e asa, ca poate unora le convine sa vina cu motorul de 8 cp.rosu r. scrie:Sper sa nu se considere reclama dar uite ce s-a intamplat cu o saptamana inainte de a veni voi la balta .
http://www.youtube.com/watch?v=Cezh9HhnRqA
Daca o considera cineva reclama rog un moderator sa stearga postarea .

p.s.: din cate stiu eu..... termicele nu sunt admise pe balta.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- crystianoo
- veteran
-
- veteran
Prietene, nu te supara , dar vorbesti prostii! Pozele cu motorul de 15 sunt de dinaintea deschiderii oficiale ( alea pe care le-am vazut eu, nu stiu ce-ai vazut tu) si motorul apartine administratiei baltii. Daca tu simti nevoia de un motor de 15 cai pe o balta ca Milotina, ai o problema... Ce dracu' te racaie pe tine ca au facut ei niste poze ptr portofoliu cu un motor de 15? Crezi ca ai sa prinzi pesti mai mari cu motorul de 15 intr-o apa de cel mult 2.5m adancime? Cam ce drac de avantaj crezi tu ca-ti creeaza tie un motor de 15 cai?Da-o incolo de treaba, discutii doar de amorul artei se fac la cafenea.
- crystianoo
- veteran
-
- veteran
Nu aveam de gand sa te impresionez, ci doar sa-ti comunic ca bati campii. Daca pricepi sau nu, e problema intelectului si caracterului tau. Sunt asa satul de carcotasi...Mie mi-a placut pe balta oamenilor astia, se vede unde omul pune osul la munca: peste e, amenajari sunt,barci la fel, curatenie este deasemenea ...poate se doreste si cate un scafandru ptr fiecare pescar sa bage peste in carlig. O gramada de lume ia luat la 11 metrii, pe mai multe forumuri, de ma mir cum de raspund calm si civilizat.
Iar limbajul meu este chiar elegant in comparatie cu mesajul transmis de tine in postul precedent.
Si ma opresc aici sa nu le stric topicul oamenilor.
Iar limbajul meu este chiar elegant in comparatie cu mesajul transmis de tine in postul precedent.
Si ma opresc aici sa nu le stric topicul oamenilor.