Lacul Milotina

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 16 Mai 2011, 12:35

Nemernic scrie:
vali stratonov scrie:pe cind de la Brasov de unde ar veni Ignat pina la Milotina sunt cam 500 km , ...
Hai, ma ... chiar 500 sa fie ? :elkgrin: Bucuresti-Milotina = 75-80 km .... :wink:
dus-intors

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 16 Mai 2011, 12:35

adrignat scrie:
Nemernic scrie:
vali stratonov scrie:pe cind de la Brasov de unde ar veni Ignat pina la Milotina sunt cam 500 km , ...
Hai, ma ... chiar 500 sa fie ? :elkgrin: Bucuresti-Milotina = 75-80 km .... :wink:
dus-intors
asa da ....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Mai 2011, 12:37

Nemernic scrie:
Da , sunt 500 km tur-retur de la Brasov la v.Argovei....

De la mine din Cluj sunt 1050 km tur -retur.....iti zic sigur asta pt .ca am cel putin 15 drumuri in zona V. Argovei, Sarulesti , Gostile in ultimii 5 ani. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 16 Mai 2011, 12:39

Da, tur-retur..intreadevar.... :lol: scz :bere:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 16 Mai 2011, 16:22

Pai dupa ce o sa rezolve cu cazarea (adica complexul) cred ca se pot face pachete de 3-4 zile, asa ca nu bati drumul din Bv pana la Milotina weekend de weekend.
Am fost duminica, putina lume, rezultate sub asteptarile mele, la ce descrieri am citit m-am dus cu gandul sa-l fac "praf", dar am prins 3 strapi unul punctabil dar putin peste limita si un biban. Un alt pescar de acolo zicea ca e prima data cand trage asa slab. Sigur ma voi intoarce.
Sper sa nimeresc o zi innorata ca pe soarele de duminica nu am putut sta pana la sfarsitul zilei.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 16 Mai 2011, 20:02

Stai linistit , si pe Valea Argovei a tras mai slab ca we trecut

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 16 Mai 2011, 20:07

ANDREI RIGA scrie:Stai linistit , si pe Valea Argovei a tras mai slab ca we trecut
Si pe alte balti..... la fel. Se pare ca valul de caldura l-a facut mai reticient :cry:

Adrian Magic Lakes
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Adrian Magic Lakes » 17 Mai 2011, 12:13

adrignat scrie:
vali stratonov scrie:Laudabila initiativa cu abonamentele , dar pt. cei ce vin de la mare distanta si stau consecutiv 2-3 zile nu v-ati gindit la o forma de "incurajare" ?

In Suedia de exemplu cu cit valabilitatea permisului de pescuit cumparat e mai lunga cu atit e mai ieftin.

Cam ca in povestea rovigentei romanesti :lol:
poate o sa o faca dupa ce e gata si cu posibilitatea de cazare.
abonamentele sunt o idee super dca esti din bucuresti sau foarte aproape.unde stii ca oricand ai cateva ore libere poti sa dai o fuga pe lac.
asa....noi nu cred ca adunam 10 iesiri pe an acolo de la distantele astea. :wink:
ne-a luat-o înainte adrignat.

După ce mai facem nişte lucrări, foarte probabil o să organizăm tabere de 3-4-5 zile şi o să construim pachete promoţionale.

O să încurajăm oamenii prin tot felul de pachete, dar vrem să ne asigurăm dinainte că aceştia vor avea parte de cea mai bună experienţă.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Mai 2011, 12:49

Astept cu mare interes pachetele care sa cuprinda si cazarea ....chiar daca nu vor avea 3 stele ...important sa avem unde pune capul pe perna dupa nenumaratele drilluri . :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

aspius
junior
junior

Re: Lacul Milotina

Mesaj de aspius » 17 Mai 2011, 18:50

Daca merge cineva, joi 19 mai, la Milotina (pt rapitor), si mai are un loc in masina, ma intereseaza. Contribui cu 50 lei, la combustibil, nu beau la pescuit, nu fumez si sunt din Bucuresti.

Scrie răspuns