dus-intorsNemernic scrie:Hai, ma ... chiar 500 sa fie ?vali stratonov scrie:pe cind de la Brasov de unde ar veni Ignat pina la Milotina sunt cam 500 km , ...Bucuresti-Milotina = 75-80 km ....
Lacul Milotina
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
asa da ....adrignat scrie:dus-intorsNemernic scrie:Hai, ma ... chiar 500 sa fie ?vali stratonov scrie:pe cind de la Brasov de unde ar veni Ignat pina la Milotina sunt cam 500 km , ...Bucuresti-Milotina = 75-80 km ....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
Da , sunt 500 km tur-retur de la Brasov la v.Argovei....Nemernic scrie:Hai, ma ... chiar 500 sa fie ?vali stratonov scrie:pe cind de la Brasov de unde ar veni Ignat pina la Milotina sunt cam 500 km , ...Bucuresti-Milotina = 75-80 km ....
De la mine din Cluj sunt 1050 km tur -retur.....iti zic sigur asta pt .ca am cel putin 15 drumuri in zona V. Argovei, Sarulesti , Gostile in ultimii 5 ani.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Pai dupa ce o sa rezolve cu cazarea (adica complexul) cred ca se pot face pachete de 3-4 zile, asa ca nu bati drumul din Bv pana la Milotina weekend de weekend.
Am fost duminica, putina lume, rezultate sub asteptarile mele, la ce descrieri am citit m-am dus cu gandul sa-l fac "praf", dar am prins 3 strapi unul punctabil dar putin peste limita si un biban. Un alt pescar de acolo zicea ca e prima data cand trage asa slab. Sigur ma voi intoarce.
Sper sa nimeresc o zi innorata ca pe soarele de duminica nu am putut sta pana la sfarsitul zilei.
Am fost duminica, putina lume, rezultate sub asteptarile mele, la ce descrieri am citit m-am dus cu gandul sa-l fac "praf", dar am prins 3 strapi unul punctabil dar putin peste limita si un biban. Un alt pescar de acolo zicea ca e prima data cand trage asa slab. Sigur ma voi intoarce.
Sper sa nimeresc o zi innorata ca pe soarele de duminica nu am putut sta pana la sfarsitul zilei.
-
- veteran
-
- utilizator nou
ne-a luat-o înainte adrignat.adrignat scrie:poate o sa o faca dupa ce e gata si cu posibilitatea de cazare.vali stratonov scrie:Laudabila initiativa cu abonamentele , dar pt. cei ce vin de la mare distanta si stau consecutiv 2-3 zile nu v-ati gindit la o forma de "incurajare" ?
In Suedia de exemplu cu cit valabilitatea permisului de pescuit cumparat e mai lunga cu atit e mai ieftin.
Cam ca in povestea rovigentei romanesti
abonamentele sunt o idee super dca esti din bucuresti sau foarte aproape.unde stii ca oricand ai cateva ore libere poti sa dai o fuga pe lac.
asa....noi nu cred ca adunam 10 iesiri pe an acolo de la distantele astea.
După ce mai facem nişte lucrări, foarte probabil o să organizăm tabere de 3-4-5 zile şi o să construim pachete promoţionale.
O să încurajăm oamenii prin tot felul de pachete, dar vrem să ne asigurăm dinainte că aceştia vor avea parte de cea mai bună experienţă.
-
- veteran
Re: Lacul Milotina
Daca merge cineva, joi 19 mai, la Milotina (pt rapitor), si mai are un loc in masina, ma intereseaza. Contribui cu 50 lei, la combustibil, nu beau la pescuit, nu fumez si sunt din Bucuresti.