Lacul Milotina
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Man, tu ai citit macar ce am scris eu, am scris "similar", am facut o comparatie, daca tu ai inteles ca vreau webcam, nu am ce sa-ti fac...
Iti explic si fraza:
"numai informativ sa stie omul cam unde lanseaza naluca, sau momitorul. "
am spus ca: sa sti cat de adanc e apa unde pescuiesti, sa ai niste informatii in plus te rog nu mai rupe cuvinte din context.
Repet, nu am zis ca vreau mura-n gura nici indicatii concrete, dar o harta cu topografia fundului ar fii util pentru cei care vin prima data. In rest oricum trebuie sa cauti locul exact si pestii, ca nu stau intr-un loc fix.
Sper ca acum intelegi.
Iti explic si fraza:
"numai informativ sa stie omul cam unde lanseaza naluca, sau momitorul. "
am spus ca: sa sti cat de adanc e apa unde pescuiesti, sa ai niste informatii in plus te rog nu mai rupe cuvinte din context.
Repet, nu am zis ca vreau mura-n gura nici indicatii concrete, dar o harta cu topografia fundului ar fii util pentru cei care vin prima data. In rest oricum trebuie sa cauti locul exact si pestii, ca nu stau intr-un loc fix.
Sper ca acum intelegi.
Pentru cei care ne-au vizitat balta pana acum , dar si pentru cei care nu au facut-o avem o noutate care sper sa va bucure :
http://www.magiclakes.ro/blog/abonamente-rapitori
Nu am uitat nici de harta pe care o cere lumea , se face dar e ceva de munca la ea deci mai dureaza vreo 10 zile .
Nu am uitat nici de harta pe care o cere lumea , se face dar e ceva de munca la ea deci mai dureaza vreo 10 zile .
-
- utilizator nou
Am lansat abonamentele, după cum zice şi Răzvan. Vă amintesc de ce puteţi să prindeţi la Milotina arătându-vă câteva poze:rosu r. scrie:Pentru cei care ne-au vizitat balta pana acum , dar si pentru cei care nu au facut-o avem o noutate care sper sa va bucure :

-
- veteran
Laudabila initiativa cu abonamentele , dar pt. cei ce vin de la mare distanta si stau consecutiv 2-3 zile nu v-ati gindit la o forma de "incurajare" ?
In Suedia de exemplu cu cit valabilitatea permisului de pescuit cumparat e mai lunga cu atit e mai ieftin.
Cam ca in povestea rovigentei romanesti
In Suedia de exemplu cu cit valabilitatea permisului de pescuit cumparat e mai lunga cu atit e mai ieftin.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
poate o sa o faca dupa ce e gata si cu posibilitatea de cazare.vali stratonov scrie:Laudabila initiativa cu abonamentele , dar pt. cei ce vin de la mare distanta si stau consecutiv 2-3 zile nu v-ati gindit la o forma de "incurajare" ?
abonamentele sunt o idee super dca esti din bucuresti sau foarte aproape.unde stii ca oricand ai cateva ore libere poti sa dai o fuga pe lac.
asa....noi nu cred ca adunam 10 iesiri pe an acolo de la distantele astea.

- danielcocea
- veteran
ultima zi de pescuit la Dunare s a petrecut cam asa ,.......( ma refer plecat din Buc.)....trezit la 3.30 dimineata , ajuns acasa la 24.00 noaptea....deci care i problema ?......prietenii stiu de ce ....adrignat scrie:poate o sa o faca dupa ce e gata si cu posibilitatea de cazare.vali stratonov scrie:Laudabila initiativa cu abonamentele , dar pt. cei ce vin de la mare distanta si stau consecutiv 2-3 zile nu v-ati gindit la o forma de "incurajare" ?
abonamentele sunt o idee super dca esti din bucuresti sau foarte aproape.unde stii ca oricand ai cateva ore libere poti sa dai o fuga pe lac.
asa....noi nu cred ca adunam 10 iesiri pe an acolo de la distantele astea.

-
- veteran
Daniele , Bucuresti- Dunare sunt vre-o 200-300km dus intors si asta daca mergi in zone mai indepartate ,pe cind de la Brasov de unde ar veni Ignat pina la Milotina sunt cam 500 km , iar de unde vin eu sunt 1030 km
asa incit e mult mai complicat , chiar daca prietenii ar stii de ce.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!