Lacul Milotina

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 02 Mai 2011, 09:03

Man, tu ai citit macar ce am scris eu, am scris "similar", am facut o comparatie, daca tu ai inteles ca vreau webcam, nu am ce sa-ti fac...

Iti explic si fraza:
"numai informativ sa stie omul cam unde lanseaza naluca, sau momitorul. "
am spus ca: sa sti cat de adanc e apa unde pescuiesti, sa ai niste informatii in plus te rog nu mai rupe cuvinte din context.

Repet, nu am zis ca vreau mura-n gura nici indicatii concrete, dar o harta cu topografia fundului ar fii util pentru cei care vin prima data. In rest oricum trebuie sa cauti locul exact si pestii, ca nu stau intr-un loc fix.

Sper ca acum intelegi.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 02 Mai 2011, 09:17

Nemernic scrie: ...(lipsa text)... Nu zic nu, e ok sa ne prezinte ceva detalii despre balta, gen zone cu apa mai adanca, mai mica... etc..... (lipsa text)...
:wink: :bere: ....

p.s.: crede-ma ca am citit tot ce ai scris :mrgreen:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 02 Mai 2011, 09:18

rosu r. scrie:O harta a baltii va fi facuta pentru cei interesati si va fi gata in cursul lunii mai . Sper sa nu fie prea tarziu .
Ne contrazicem degeaba, Silent .... :headbash:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 10 Mai 2011, 19:45

Pentru cei care ne-au vizitat balta pana acum , dar si pentru cei care nu au facut-o avem o noutate care sper sa va bucure :

http://www.magiclakes.ro/blog/abonamente-rapitori

Nu am uitat nici de harta pe care o cere lumea , se face dar e ceva de munca la ea deci mai dureaza vreo 10 zile .

Adrian Magic Lakes
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Adrian Magic Lakes » 12 Mai 2011, 06:13

rosu r. scrie:Pentru cei care ne-au vizitat balta pana acum , dar si pentru cei care nu au facut-o avem o noutate care sper sa va bucure :

http://www.magiclakes.ro/blog/abonamente-rapitori

Nu am uitat nici de harta pe care o cere lumea , se face dar e ceva de munca la ea deci mai dureaza vreo 10 zile .
Am lansat abonamentele, după cum zice şi Răzvan. Vă amintesc de ce puteţi să prindeţi la Milotina arătându-vă câteva poze:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Mai 2011, 07:32

Laudabila initiativa cu abonamentele , dar pt. cei ce vin de la mare distanta si stau consecutiv 2-3 zile nu v-ati gindit la o forma de "incurajare" ?

In Suedia de exemplu cu cit valabilitatea permisului de pescuit cumparat e mai lunga cu atit e mai ieftin.

Cam ca in povestea rovigentei romanesti :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 12 Mai 2011, 09:03

vali stratonov scrie:Laudabila initiativa cu abonamentele , dar pt. cei ce vin de la mare distanta si stau consecutiv 2-3 zile nu v-ati gindit la o forma de "incurajare" ?

In Suedia de exemplu cu cit valabilitatea permisului de pescuit cumparat e mai lunga cu atit e mai ieftin.

poate o sa o faca dupa ce e gata si cu posibilitatea de cazare.
abonamentele sunt o idee super dca esti din bucuresti sau foarte aproape.unde stii ca oricand ai cateva ore libere poti sa dai o fuga pe lac.
asa....noi nu cred ca adunam 10 iesiri pe an acolo de la distantele astea. :wink:

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 13 Mai 2011, 19:15

adrignat scrie:
vali stratonov scrie:Laudabila initiativa cu abonamentele , dar pt. cei ce vin de la mare distanta si stau consecutiv 2-3 zile nu v-ati gindit la o forma de "incurajare" ?

poate o sa o faca dupa ce e gata si cu posibilitatea de cazare.
abonamentele sunt o idee super dca esti din bucuresti sau foarte aproape.unde stii ca oricand ai cateva ore libere poti sa dai o fuga pe lac.
asa....noi nu cred ca adunam 10 iesiri pe an acolo de la distantele astea. :wink:
ultima zi de pescuit la Dunare s a petrecut cam asa ,.......( ma refer plecat din Buc.)....trezit la 3.30 dimineata , ajuns acasa la 24.00 noaptea....deci care i problema ?......prietenii stiu de ce .... :D

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Mai 2011, 07:21

Daniele , Bucuresti- Dunare sunt vre-o 200-300km dus intors si asta daca mergi in zone mai indepartate ,pe cind de la Brasov de unde ar veni Ignat pina la Milotina sunt cam 500 km , iar de unde vin eu sunt 1030 km :oops: :oops: asa incit e mult mai complicat , chiar daca prietenii ar stii de ce. :lol: :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 16 Mai 2011, 12:31

vali stratonov scrie:pe cind de la Brasov de unde ar veni Ignat pina la Milotina sunt cam 500 km , ...
Hai, ma ... chiar 500 sa fie ? :elkgrin: Bucuresti-Milotina = 75-80 km .... :wink:

Scrie răspuns