IOR, Tineretului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gogol
veteran
veteran

Re: IOR, Tineretului

Mesaj de Gogol » 18 Sep 2012, 19:13

M-am hotarat! Nu mai imi iau giugelele, ma declar arbitru. Ceva proteste..? Nemultumiri...? :mrgreen:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 18 Sep 2012, 19:20

asta daca te stii in stare sa alergi pe intinsura lacului, ca la ce a dracului suntem, o sa strigam numai alarme false :lol1:
woww, ne adunam ceva trupa ...
sper ca vremea sa tina cu noi.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 18 Sep 2012, 21:56

Duminica 23 Septembrie 2012
Parcul Tineretului
ora 6.45 AM

membri lotului largit de spinning bucurestean se intrunesc tovaraseste intr-un regal stiucaresc memorabil dornici sa-si demonstreze daca mai era nevoie, dibacia si iscusinta in capturarea stiucilor.

Oficial pe lista trimisa la fifa si uefa au fost selectionati urmatorii:

1. Feugen
2. Vegas_75
3. Ghenadie
4. Fanelul
5. D_ali
6. Terrybill
7. Shimano
8. Gogol
9. Spiridusul
10. Sherbamont
11. Deltaic
12. Homer
...
...

si lista ramane intre-deschisa si pentru alti doritori cu har pe care ii asteptam la adunare.

La finalul probei, dupa pozele de grup si sesiunea de autografe, vom onora evenimentul la restaurantul din apropierea garlei unde vom cinsti amical, responsabil si cu masura ceva lichide de sezon, fiecare cu masura lui.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 18 Sep 2012, 22:10

http://www.meteoblue.com/en_us/weather/ ... t/sday/Sun
Va propun sa "negociem" punctul de intalnire...
Cei ce vin cu metroul pot cobori la Tineretului, Eroii Revolutiei sau Brancoveanu, masinile stau cel mai bine pe straduta care intra in parc pe langa Mac Brancoveanu. Mai este o strada care intra in parc la primul semafor de la Eroii Revolutiei spre Tineretului, dupa Ager, pe dreapta cu parcare mare chiar la intrarea in parc. Aici este si cel mai aproape de luciul apei...
Hotarati voi unde ne vedem, eu oricum vin cu bicla asa ca imi e tot una...
La Polivalenta e mai mult de mers pt cei care nu vin cu masina.
RX6 & Daiwa SS owner!

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 19 Sep 2012, 05:04

fanelul scrie:http://www.meteoblue.com/en_us/weather/ ... t/sday/Sun
Va propun sa "negociem" punctul de intalnire...
Sunt multe locuri de acces in parc. Cred ca cel mai bine (fara posibilitate de eroare) este sa ne intalmin chiar pe podul mare (este podul care leaga Tineretului de Polivalenta prin parc). Observatorii (arbitrii) au o "misiune" imposibila deoarece perimetrul lacului este de cca 2,5km :lol:
De asemenea cred ca ar trebui stabilita o ora de intalnire la sfarsitul "competitiei". Sa se apuce cineva sa culeaga baietii de pe lac mi se pare o aventura si o pierdere de timp, timp care poate fi "cheltuit" la o :bere:

Nu exista nicio regula a lacului privitor la cantitate si dimensiunea pestelui pastrat, dar recomand eliberarea marlelor sub kg. Din cate cunosc (am vorbit cu actualul administrator Liviu), in toamna asta se va introduce in lac cel putin 1 tona de Silure Glanis pentru starpirea somnului pitic si pescuitul va fi oprit cel putin 1 an. In timpul asta populatia de stiuca si biban isi poate reveni astfel incat peste 2-3 ani sa se poata face pescuieli ca odinioara.
Bucuresti

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 19 Sep 2012, 08:11

Buna ideea lui Feugen cu intalnirea pe podul cel mare ptr ca e mai greu sa-l ratezi, sa nu-l gasesti. Ramane asadar si cu voia voastra sa ne vedem acolo la orele 6.45 AM fix, iar intarziatii vor intra in "concurs" din mers in ordinea sosirii.

Si in postarile anterioare am propus si o ora de tragere a cortinei si ma gandeam ca undeva ora 14.00 sau 15.00 ar fi una rezonabila si un prilej sa ne regrupam cu totii la taverna de pe pontonul lacului, sau in alta parte in apropiere, astfel incat undeva pe la 17.00 - 18.00 sa ridicam ancora si fiecare la casa lui.
Astept sugestii si propuneri concrete in acest sens ca sa fie bine ptr toata lumea si ptr reusita evenimentului.

Programul asta stiu ca ii va multumi pe unii iar pe altii nu, insa cumva trebuie sa avem o idee de organizare clara ca altfel ne imprastiem care-ncotro dupa cheful si pofta inimii.

Pana la acest moment ne-am strans 12 participanti de soi care oricum fac cat 50 :wink:. Lista ramane deschisa si asteptam si alte initiative de participare si sunt sigur ca vor mai veni si neanuntati ptr a creste tensiunea intrecerii :lol:.

Haideti sa haidem deci ! :headbash:

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 19 Sep 2012, 08:50

Ghenadie scrie:asta daca te stii in stare sa alergi pe intinsura lacului, ca la ce a dracului suntem, o sa strigam numai alarme false :lol1:
Oricum vin cu bicicleta, asa ca nu stiu care pe care alearga... :elkgrin:

P.S. Vremea se anunta calda si cu soare.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Sep 2012, 08:58

misto initiativa :D

have fun ! :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 19 Sep 2012, 09:09

MuskMd
Ce reprezinta B. C. de la domiciliul tau, Bucuresti City cumva ori British Columbia ? :roll:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 19 Sep 2012, 09:33

Gogol scrie:
Ghenadie scrie:asta daca te stii in stare sa alergi pe intinsura lacului, ca la ce a dracului suntem, o sa strigam numai alarme false :lol1:
Oricum vin cu bicicleta, asa ca nu stiu care pe care alearga... :elkgrin:

P.S. Vremea se anunta calda si cu soare.
si daca luam barci?
chiar, luam si barci sau dam numa de pe mal?

PS Vegas, nu e totusi cam devreme? la 6:45 in ultimile zile e inca intuneric... :lol:

Scrie răspuns