IOR, Tineretului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gogol
veteran
veteran

Re: IOR, Tineretului

Mesaj de Gogol » 14 Sep 2012, 20:27

Ba, io vin dar cu conditia sa bem un sprit dupa. Asadar veniti si voi pe jos, cu bicla sau ratb-ul.

ONAMIHS
veteran
veteran

Mesaj de ONAMIHS » 15 Sep 2012, 13:55

Hai ca vin si eu :wink: cu cat mai multi,cu atat mai bine,sa luam stiucile prin invaluire :lol:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 15 Sep 2012, 22:36

Personal ma bucur ca usor usor ni se alatura mai multi dibaci in ale spiningului stiucaresc pentru a petrece 5-6 ore sau poate mai mult impreuna pe malu garlii intr-o tovaraseasca adunare.

Lasam de-o parte supararile si neimplinirile, fasoanele si orgoliile, orientarile politice si alte grozavii precum si lucruri paguboase si dezbinatoare si ne strangem acolo sa ne bucuram impreuna de pasiunea asta rascolitoare si anume pescuitul.
Nu se vor acorda premii sau mentiuni, nu se vor face judecati aspre si aprecieri decat musai constructive, una peste alta mi-as dori ca fiecare sa se simta in largul lui si la final sa ne dorim sa ne mai reintalnim pe o pista mai de soi (inceptul e mai greu si continuarea sa vina de la sine).

Recapituland materia de examen, mentionez ca Duminica 23 Septembrie 2012 la garla din Parcul Tineretului (de langa Sala Polivalenta) incepand cu orele 6.45 AM vor fi prezenti spre a-si incrucisa sportiv lansetele intru victorie, urmatorii combatanti:

1. Feugen
2. Vegas_75
3. Ghenadie
4. Fanelul
5. D_ali
6. Terrybill
7. Shimano
8. Gogol
....
....
si lista ramane intre-deschisa si pentru alti doritori pe care ii asteptam sa se inscrie.

Haideti de indrazniti ca nici nu stiti ce pierdeti vorba unui clasic in viata.

La finalul adunarii cu specific pescaresc, cei care vor dori sa mai ramana o ora doua la o poveste cu talc langa o halba cu guler, o pot face, regulamentul neingradind acest drept constitutional. A nu se interpreta acest paragraf ca un indemn la desfrau si alunecare in pacat, fiecare va consuma cu chibzuinta si masura.
Multumesc.

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 16 Sep 2012, 09:17

Mai ca as amana delta programata pentru saptamana viitoare. Ma consult cu Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum) si vom da raspunsul pana miercuri. Cum nu am nici o "unealta" in Bucuresti,voi veni sa casc gura. Vorbesc si cu "gsteph".

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Sep 2012, 16:07

[quote="Vegas_75"]

7. Shimano

/quote]

:shock:

@ deltaic ..iti dau eu, o rotativa si 10 m de fir...pui si tu pe o sticla de cola.
participarea conteaza ( tu stii asta cel mai bine) :wink:
:lol:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 16 Sep 2012, 17:01

Daca nu apare nimic intre timp vin si eu la o bere, ca stiuca chiar nu stiu cata mai este pe Tineretului. Pe IOR din cate am inteles se pescuieste doar intr-un singur loc, pe o insula.

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 16 Sep 2012, 17:21

>rine< sa inteleg ca tocmai ti-ai confirmat participarea ? Deci inca nu se cunosc ocupantii locurilor II si III. Ne vedem la antrenament pe Herastrau,alergari, flotari si chestii de genul asta.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 16 Sep 2012, 18:05

deltaic scrie: ....Cum nu am nici o "unealta" in Bucuresti,voi veni sa casc gura...

Avand in vedere ca, din cauza concursului de pe Valea Argovei, cu tristete n-am sa fiu prezent in Tineretului, da-mi voie sa nu te las in suferinta si sa-ti imprumut echipamentul necesar participarii active la acest amical bucurestean. :D

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 16 Sep 2012, 18:43

Adica vin la pescuit si la berea de dupa :)

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 16 Sep 2012, 20:55

@rine
Shimano e colegul nostru intru suferinta ONAMIHS scris invers, eu l-am trecut de-a drepta spre stanga, sa fie mai simplu.

Observam cu placere ca usor usor ne strangem mai multi, prindem consistenta si contabilizand lotul largit convocat putem spune ca:

Duminica 23 Septembrie 2012 la garla din Parcul Tineretului (de langa Sala Polivalenta) incepand cu orele 6.45 AM vor fi prezenti spre a-si incrucisa sportiv lansetele intru victorie, urmatorii combatanti:

1. Feugen
2. Vegas_75
3. Ghenadie
4. Fanelul
5. D_ali
6. Terrybill
7. Shimano
8. Gogol
9. Spiridusul

Asteptam confirmari scrise explicite si de la urmatorii:

- Rine
- Deltaic
- Homer
- Gspeph
....
....

si lista ramane intre-deschisa si pentru alti doritori pe care ii asteptam sa se inscrie.

Chiar astazi am dat o tura prin Tineretului sa mai iau pulsul si inca mai exista stiuca in balta (taxa 20 lei/zi de pescuit; nu se mentioneaza detalii privind retinerea, fiecare la bunul simt).
In plus chiar pe malu garlii pe un ponton se gaseste un restaurant care ne poate gazdui la finele sesiunii.

Scrie răspuns