IOR, Tineretului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nu stiu dar lacul Tineretului nu prea mi-a oferit satisfactii decat pana acum 4-5 ani pana sa o ia nenea Bogdan, de atunci numai marle pana intr-un kg rareori la 1,5-2 kg, multe partide fara macar un atac!!! Administratorul se bate cu caramida in piept ca pescarii au secat balta de stiuca, dar se lauda cu o capatana de stiuca la el la cabana de 13,5 kg luata la ghici ce .... la navod, deci nu stiu cine ia secat lacul de stiuca noi pescarii sau navodul omului!!! Si eu stau la o aruncatura de bat de lac si cel putin o data pe saptamana trec pe acolo si majoritatea pescarilor se plang ca nu au nici o captura!!! Anul acesta am avut 2-3 partide toate cu rezultate 0 !!!
Intr-adevar stiuca acolo si in general cele capitale se prindeau la sfarsitul lui februarie inceputul lui martie cum zice si feugen, probabil ca si Eugen are ceva amintiri frumoase de acum 4-5 ani!!! Parerea mea ca este foarte rara si probabil au mai ramas ceva stiuci capitale!!!
Paznicul este un imbarligator ce n-ati vazut, daca il intrebi daca s-a mai prins ceva iti raspunde mereu ca ieri s-a luat la 4-5 kg nu una ci mai multe bucati, omul ar trebui dus la un psiholog!!!
Asa ca domnilor fire intinse sambata!!!
Intr-adevar stiuca acolo si in general cele capitale se prindeau la sfarsitul lui februarie inceputul lui martie cum zice si feugen, probabil ca si Eugen are ceva amintiri frumoase de acum 4-5 ani!!! Parerea mea ca este foarte rara si probabil au mai ramas ceva stiuci capitale!!!
Paznicul este un imbarligator ce n-ati vazut, daca il intrebi daca s-a mai prins ceva iti raspunde mereu ca ieri s-a luat la 4-5 kg nu una ci mai multe bucati, omul ar trebui dus la un psiholog!!!
Asa ca domnilor fire intinse sambata!!!
-
- veteran
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=17417spiridusul scrie:Daca nu plec in alta parte ma bag si eu. Cum facem sa ne contactam si sa stabilim ora si locul? Si la ce merge pe lacul acesta? ca nu as lua toata trusa cu mine...nu de alta dar e destul de mare si grea
Habar nu am ce naluci ar putea da rezultate. Asa cum am mai spus sunt 4-5 ani de cand nu am mai pescuit aici. Ultima oara am fost prin luna august si juniorul a prins o marla de 1kg cu spinnerbite. Toamna tarziu nu am pescuit nicio data in acest lac.
Bucuresti
Re: IOR, Tineretului
@feugen
Salutam !
As zice sa ne gandim cativa , mai multi, mai putini, si sa reeditam , pardon, sa inauguram acel concurs de pe Tineretului care la vremea respectiva nu s-a mai tinut din motive diferite.
Ideea iti apartine Eugen , asa ca iti las placerea de a prelua organizarea unui astfel de concurs care poate ar fi cu putina sare si piper daca am avea si cateva premii mai mult sau mai putin simbolice. Punem inscrierea 70-100 ron de caciula si aia e , strangem acolo de patru premii , 1-2-3 si captura.
La vremea aia multi s-au arata interesati dar apoi tipic romaneste, si eu o mai patesc uneori si mi-e necaz , focul de paie s-a stins. Au fost cu siguranta si multe motive obiective la mijloc ptr cei care n-au mai putut veni. Dar nu mai conteaza, haideti sa haidem si s-o punem de una mica intr-o sambata ori duminica sa fie bine pe Tineretului.
Nu e atat de complicat pe cat pare, o batem in cuie intr-un week-end si daca ne gasim 10-12 (nu indraznesc sa zic mai multi) enoriasi , treaba o sa fie buna. La finalul competitiei de anvergura ptr refacerea fortelor slabite de concursul proaspat incheiat, vom servi cca si ceva mici si restul bere cu sau fara grade la o terasa din preajma (e doar o propunere).
Ca sa ducem la indeplinire misiunea de fata trebuie sa fim doar hotarati si sa avem chef de o distractie fara orgolii, cugetari, demonstratii de virtuozitate , dibacie , pur si simplu ceva tovarasesc ,ce frumos suna
Asteptam mentiuni , sugestii si reclamatii in scris , obiective si musai la subiect si doar din partea celor care au intentia de a participa , chibitii sa-si crute fortele !!!
Salutam !
As zice sa ne gandim cativa , mai multi, mai putini, si sa reeditam , pardon, sa inauguram acel concurs de pe Tineretului care la vremea respectiva nu s-a mai tinut din motive diferite.
Ideea iti apartine Eugen , asa ca iti las placerea de a prelua organizarea unui astfel de concurs care poate ar fi cu putina sare si piper daca am avea si cateva premii mai mult sau mai putin simbolice. Punem inscrierea 70-100 ron de caciula si aia e , strangem acolo de patru premii , 1-2-3 si captura.
La vremea aia multi s-au arata interesati dar apoi tipic romaneste, si eu o mai patesc uneori si mi-e necaz , focul de paie s-a stins. Au fost cu siguranta si multe motive obiective la mijloc ptr cei care n-au mai putut veni. Dar nu mai conteaza, haideti sa haidem si s-o punem de una mica intr-o sambata ori duminica sa fie bine pe Tineretului.
Nu e atat de complicat pe cat pare, o batem in cuie intr-un week-end si daca ne gasim 10-12 (nu indraznesc sa zic mai multi) enoriasi , treaba o sa fie buna. La finalul competitiei de anvergura ptr refacerea fortelor slabite de concursul proaspat incheiat, vom servi cca si ceva mici si restul bere cu sau fara grade la o terasa din preajma (e doar o propunere).
Ca sa ducem la indeplinire misiunea de fata trebuie sa fim doar hotarati si sa avem chef de o distractie fara orgolii, cugetari, demonstratii de virtuozitate , dibacie , pur si simplu ceva tovarasesc ,ce frumos suna

Asteptam mentiuni , sugestii si reclamatii in scris , obiective si musai la subiect si doar din partea celor care au intentia de a participa , chibitii sa-si crute fortele !!!
Eu, din principiu nu sunt de acord cu "pariurile". Ce propui tu este un pariu. Se poate organiza o iesire d'asta pentru o pescuiala pe Tineretului dar fara premii sau alte alea. Daca voi vreti sa puneti asemenea pariuri intre voi, este treaba voastra. Daca va hotarati totusi sa mergem, eu particip platind taxa baltii, pescuiesc pana ma plictisesc (2-3 ore) si apoi fug acasa sa ma pregatesc de iesirea in Delta din 29 septembrie. 
Ca si potentiale date pentru aceasta pescuiala propun duminica 16 septembrie ora 7:00 sau duminica 23 septembrie ora 8:30
Orele sunt simbolice (fiecare vine cand ii doreste inimioara).
Din cate stiu, taxa de pescuit la rapitor cu artificiale este de 20 lei/persoana.

Ca si potentiale date pentru aceasta pescuiala propun duminica 16 septembrie ora 7:00 sau duminica 23 septembrie ora 8:30
Orele sunt simbolice (fiecare vine cand ii doreste inimioara).
Din cate stiu, taxa de pescuit la rapitor cu artificiale este de 20 lei/persoana.
Bucuresti
Fara premii daca asta ne duce cu gandul la pariuri, dar ma gandeam ca ar fi putin antrenant si ptr unii motivant mai ales ca premiile vor fi cam simbolice , dar facem fara , tot o sa fie frumos.
Dar treaba asta ca pescuiesti 2-3 ore si apoi fuga acasa nu e chiar tovaraseste
, o inchidem la orele 13-14 ca sa intelegem ceva din toata treaba, zic si io , nu critic.
Duminica 16 Septembrie e cam din scurt cred ptr multi, dar 22-23 sept. poate e mai nimerit si referendumul va strange mai multi participanti dornici sa-si exprime voia pe balta.
Taxa la rapitor este 20 lei deci accesibila.
Asteptam sa-si exprime mai multi intentia de a participa precum si data cea mai potrivita ptr participare , 16 Sept. sau 23 Sept.
Dar treaba asta ca pescuiesti 2-3 ore si apoi fuga acasa nu e chiar tovaraseste

Duminica 16 Septembrie e cam din scurt cred ptr multi, dar 22-23 sept. poate e mai nimerit si referendumul va strange mai multi participanti dornici sa-si exprime voia pe balta.
Taxa la rapitor este 20 lei deci accesibila.
Asteptam sa-si exprime mai multi intentia de a participa precum si data cea mai potrivita ptr participare , 16 Sept. sau 23 Sept.
-
- veteran
Stiu ca s-a dat drumul la pescuit pe IOR. Nu stiu conditiile, unde, dar stiu ca ar trebui sa fie stiuca multa. Are cineva noutati? Se pescuieste doar C&R.
@spiridusul
Te-ar tenta sa participi la intrunirea despre care am povestit putin mai sus, fie ea pe Tineretului sau IOR ? Pe IOR nu stiu conditiile de pescuit, dar poate le aflam azi-maine.
Te-ar tenta sa participi la intrunirea despre care am povestit putin mai sus, fie ea pe Tineretului sau IOR ? Pe IOR nu stiu conditiile de pescuit, dar poate le aflam azi-maine.
pe 16 nu pot, pe 22 sau 23 ma bag
@spiridusul - nu faci si tu Cosmine o tatonare de teren pe IOR ?
in aceiasi ordine de idei, marle exista si pe lacul de la Lia Manoliu ( Riviera) mai greu de scos pt ca s-au retras sub dalele de beton de cand noul administrator a bagat romanesc in balta si asta a tocat tot bradisul

@spiridusul - nu faci si tu Cosmine o tatonare de teren pe IOR ?
in aceiasi ordine de idei, marle exista si pe lacul de la Lia Manoliu ( Riviera) mai greu de scos pt ca s-au retras sub dalele de beton de cand noul administrator a bagat romanesc in balta si asta a tocat tot bradisul

Pana la acest moment avem ca data 23 Septembrie (Duminica) , o locatie posibila Tineretului sau IOR (vom vedea) si o lista intermediara de participanti care au confirmat deja prezenta:
1. Feugen
2. Vegas_75
3. Ghenadie
Asteptam sa-si declare "adeziunea" mai multi participanti pentru a intruni cvorumul necesar unei bune distractii.
Indrazniti , nu va mai sfiiti
1. Feugen
2. Vegas_75
3. Ghenadie
Asteptam sa-si declare "adeziunea" mai multi participanti pentru a intruni cvorumul necesar unei bune distractii.
Indrazniti , nu va mai sfiiti