IOR, Tineretului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ghenadie
veteran
veteran

Re: IOR, Tineretului

Mesaj de Ghenadie » 17 Sep 2012, 08:28

Vegas - si unde se aduna toata crema?
fixam un punct de intalnire sau ne ardem in bete pe unde ne prindem :lol1:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 17 Sep 2012, 08:48

Bine punctat Ghenadie aspectul.

Consider ca ne putem reuni cu totii langa Sala Polivalenta unde este parcarea, ne dam binete unul altuia, ne vedem la ochi si la sprancene, schimbam o impresie doua si apoi cu mic cu mare vom cobori spre lac in dreptul podului cel mare. Apoi undeva in jurul orelor 13-14 sau mai tarziu (stabilim de comun acord) ne regrupam in dreptul pontonului la restaurant sa degustam cu masura un complex de vitamine-minerale sub forma lichida. Sper sa ne ajute vremea sau cel putin sa nu ne puna piedici.

PS. Imediat cum se coboara la lac pe sub pod, in partea dreapta pe alee la cca 100 m se afla pontonul cu restaurantul „Cafeneaua Actorilor” (e ceva cu actori oricum :wink:). E usor de remarcat odata ajuns la fata locului.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 17 Sep 2012, 11:04

Bai, eu nu vin la ora aia puscariasa, destul ma scol cu noaptea-n cap in cursul saptamanii pt stationar. :wallbash:
Vin si eu 8.30-9.00. Va gasesc eu, nu-i problema. :respekt:
Si sper sa ne intindem la o sprituiala usoara dupa, altfel n-are farmec... :headbash:

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 17 Sep 2012, 11:48

Gogol scrie:Bai, eu nu vin la ora aia puscariasa, destul ma scol cu noaptea-n cap in cursul saptamanii pt stationar. :wallbash:
Vin si eu 8.30-9.00. Va gasesc eu, nu-i problema. :respekt:
Si sper sa ne intindem la o sprituiala usoara dupa, altfel n-are farmec... :headbash:
Tot catre ora 9 ajung si eu pe lac.
Bucuresti

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 17 Sep 2012, 12:01

@gogol , feugen

Am notat mentiunea voastra cu privire la ora mai tarzie la care ajungeti, abea ne vor ramane noua mai multe stiuci matinale de prins. :wink:

Si ca sa mai lamurim o problema discutata care nu are legatura cu iesirea noastra din Tineretului, am sunat la Primaria sector 3 si iata raspunsul oficial primit cu privire la pescuitul in IOR la acest moment:

Pescuitul in Parcul IOR este permis pe Insula Pescarilor - zona de acces in parc dinspre Scoala nr. 195; aceasta activitate se practica in mod gratuit in zona mentionata, motiv pentru care nu este necesara obtinerea vreunui permis. Mentionez ca pescuitul este permis numai in zona precizata, orice astfel de activitate in alta zona a parcului se sanctioneaza conform prevederilor legale in vigoare (amenda).
M.M.
Sef Serviciu Cultura Educatie Sport Primaria Sector 3

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 17 Sep 2012, 13:49

Hai la Tineretului, e mai in centrul Bucurestiului. IOR-ul deja e la mama naibii, cel putin pt mine...

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 17 Sep 2012, 14:24

Nu ne mai sucim, ramanem setati pe ce am discutat si agreat cu totii prin confirmarea participarii, ne vedem in data si la ora stabilite in Tineretului. Treaba cu IOR-ul e alta discutie colaterala.

sherbamont
veteran
veteran

Mesaj de sherbamont » 18 Sep 2012, 13:48

Salut,
hai ca vin si eu
Serban

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 18 Sep 2012, 15:29

Duminica 23 Septembrie 2012 la garla din Parcul Tineretului (de langa Sala Polivalenta) incepand cu orele 6.45 AM vor fi prezenti spre a-si incrucisa sportiv lansetele intru victorie, urmatorii combatanti:

1. Feugen
2. Vegas_75
3. Ghenadie
4. Fanelul
5. D_ali
6. Terrybill
7. Shimano
8. Gogol
9. Spiridusul
10. Sherbamont

Asteptam confirmari scrise explicite si de la urmatorii:

- Rine
- Deltaic
- Homer
- Gsteph

....
....

si lista ramane intre-deschisa si pentru alti doritori pe care ii asteptam sa se inscrie.

Hai ca se poate :wink:

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 18 Sep 2012, 18:06

Dupa indelungi dezbateri,analize si scenarii,toate sortite esecului(din cauza serviciului lui Homer)am hotarat de comun acord sa participam la acest "regal" al spinningului bucurestean. Nu ne lasa inima sa absentam.Delta mai poate astepta o saptamana. Dunarea,la fel.
Urmarim cu interes topicul pentru aflarea noutatilor.

Scrie răspuns