IOR, Tineretului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: IOR, Tineretului
daca eram in Bucuresti veneam si eu la un ceai 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Ghenadie scrie:si daca luam barci?Gogol scrie:Oricum vin cu bicicleta, asa ca nu stiu care pe care alearga...Ghenadie scrie:asta daca te stii in stare sa alergi pe intinsura lacului, ca la ce a dracului suntem, o sa strigam numai alarme false![]()
woww, ne adunam ceva trupa ...
sper ca vremea sa tina cu noi.
P.S. Vremea se anunta calda si cu soare.
chiar, luam si barci sau dam numa de pe mal?
PS Vegas, nu e totusi cam devreme? la 6:45 in ultimile zile e inca intuneric...
Am zis sa fie 6:45 ca exact atunci se cracaneaza si ziua si in plus sunt sigur ca si cei mai harnici vor intarzia 5-10 min ... La 7 deja e lumina bine si se poate intra pe felie.
Uite ca la barci nu m-am gandit, se pot inchiria contra sumei de 20 Ron/zi in limita stocului disponibil. Hai ca acum vor fi polemici, care va da de pe mal , care din barca ... Analizam problema, gandim solutia si revenim cu pareri.
Poate la o editie viitoare cand ne va ingheta mana pe lanseta o sa ni te alaturi. Usa e deschisa mereu.MuskMd scrie:daca eram in Bucuresti veneam si eu la un ceai
pai facem in manse - 2 ore unii, 2 ore altii, ca pt 12 pers nu au barci
desi, nu cred ca mai conteaza, mergem sa ne distram !

desi, nu cred ca mai conteaza, mergem sa ne distram !
...si aduceti motoare 9-15 hp .....asa curatati si voi balta de iarba 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Nemernic scrie:...si aduceti motoare 9-15 hp .....asa curatati si voi balta de iarba

Asta-i desfrau.
Ghenadie, iar te-o mancat limba...

Ghenadie, iar te-o mancat limba...

Vad ca o dam de-a dreptul in fantasme si orgii pescaresti cu motoare turate in forta si glisari la mare arta de se opreste lumea din parc sa se uite la noi, dar cu siguranta zic si sper ca ne vom distra pe malu garlei.Nemernic scrie:...si aduceti motoare 9-15 hp .....asa curatati si voi balta de iarba
Ca vom pescui de pe mal sau din barci, chiar nu mai e important, atata vreme cat vom fi acolo, stiuk va coopera, vremea va fi ok si berea in apropiere. Una peste alta va fi o serbare campeneasca, dar/daca nu un balci organizat

tutui... tre sa vin cu RATB-ul?
@ D-ali, io vin cu barca din ziar, eventual din pagina 5
@ D-ali, io vin cu barca din ziar, eventual din pagina 5

Cei care tin sa-si ude gaturile la final cu ceva decocturi cu grade, au de ales intre Ratb, Metrou, Bicicleta, Taxi sau prieteni / sotie, prietena, deci solutiile e multe si variate si e la indemana fiecaruia.