IOR, Tineretului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Vegas_75
veteran
veteran

Re: IOR, Tineretului

Mesaj de Vegas_75 » 24 Sep 2012, 13:53

@D_ali

Doctore, duminica in loc sa te amesteci cu gloata ai preferat sa te duci pe la munti ... hai ca te iert de data asta, cu siguranta ca ai avut motivele tale si nici locatia nu era cea mai apropiata sufletului tau, ma rog , motive se gasesc ...
Nu ma dau in vant dupa Conac, ma pot acomoda insa cu situatia daca sunt la mijloc stiuci mari potentiale si o gasca buna ... , nu pot spune ca imi creeaza repulsie locul, as fi ipocrit. N-am mai fost acolo de anul trecut, deci o data pe an se accepta. Daca ar fi doar dupa mine as prefera mai mult Chiroiu 4, unde e mai salbatica balta si animale sunt si acolo, atat ca agata in dusmanie. Si acolo se poate da si din barca proprie daca se doreste. Taxa pe balta e 50 lei de om pe zi , cu barca inca 10 lei in plus. E o varianta si asta , Goagal stie lectia acolo , se va simti in elementul lui si ne va putea face o demonstratie de virtuozitate si talent fiind deja declarat rege neincoronat de Kiroiu. :lol:

Dupa cum vezi ne hotaram greu cand s-o punem pe calendar ca fiecare e angrenat in treburi care nu prea sufera amanare (zacusca, muraturi ,suc de rosii, Delta, botez , cumetrie, luare de mot, zugraveala etc), dar usor usor o inchegam noi si o batem in cuie definitiv ca timp mai este.
Oricum in octombrie o sa fie sigur indraznesc sa zic. Poate atunci ajungi si tu, dar cine stie ... Macar poate te concentrezi in directia asta :lol:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 24 Sep 2012, 14:19

1. n-am fo' la munte, din pacate...dar m-am deplasat din capitala in alte scopuri (neinteresant)
adenda: as fi preferat cu "gloata", indiscutabil.
2. am fo' neinspirat cand am spus "repulsie", n-am gasit termenul optim.
3. apreciez latura ta "salbatica", adica naturala.
4. Chiroiu desi dificila, mult mai tentanta decat Putineiu.
5. Sunt de acord ca o gasca buna bate "locul", dar daca "locul" implica si pescuit, cred ca Putineiu iese din discutie in formula de 10-12 oameni.
adenda: L-as intreba pe Cosmin cum s-a simtit la ultima iesire, cand pe langa noi cei trei ciumpalaci, mai zbatuceau apa alti 6-7 chescari. Pentru mine, oribil. (pot explica) De retinut, ca-i prima mea experienta pe aceasta "incinta" cand crosetez in conditiile acestea de tzesatorie. (APACA, pe fatza) O fo' un soi de pedeapsa, blestemu' gliderelor Ghenadiane. :lol1:
6. Important este sa discutam, sa combatem... :lol: ...stiu clar unde se va ajunge :headbash:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 24 Sep 2012, 14:22

alo, ce ai nea pictore ( D-ali) :lol1: ai vazut ce pictura i-am tras ultimului?
on topic - la momentul dat nu ma pot angaja la ceva, dar mai aproape de data la care fixati intalnirea, sigur ma pot pronunta vis a vis de prezenta :respekt:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 24 Sep 2012, 14:39

@ Ghenadie
Dap mestere, curentul heavy metal motor bike... :twisted: ...si stiucile-s blonde, imbracate-n chele. :lol:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 24 Sep 2012, 14:42

unde ai vazut tu stiuci paroase? ce iarba fumezi, da-ne si noua :lol1:

ce bre, nu-ti place?

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 24 Sep 2012, 14:52

D_ali scrie:Riga, ai dormit bine in we? :lol: :twisted:
Perfect ! Cort, 8 grade, chiloti, tricou, sac dormit de crapar (mai au si ei cateva chestii bune :lol: ) ... doar ca m-am sculat la zero five one hundred hour! Dar si sa mijeasca zorile si tu sa fii in barca in mijlocul garlei, e fabulos !

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 24 Sep 2012, 14:52

Blondele, negresit -metaliste! :lol: :twisted: (de-aia "activez" cu o roscata)
Mai fumez pipa, uneori :headbash: (dar nu pipa pacii :twisted: )
...daca falfaie, imi place :lol1:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 24 Sep 2012, 14:55

ANDREI RIGA scrie:
D_ali scrie:Riga, ai dormit bine in we? :lol: :twisted:
Perfect ! Cort, 8 grade, chiloti, tricou, sac dormit de crapar (mai au si ei cateva chestii bune :lol: ) ... doar ca m-am sculat la zero five one hundred hour! Dar si sa mijeasca zorile si tu sa fii in barca in mijlocul garlei, e fabulos !
Pasiunea nu cunoaste limite! Alwais :respekt:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 24 Sep 2012, 15:04

D_ali scrie:Blondele, negresit -metaliste! :lol: :twisted: (de-aia "activez" cu o roscata)
Mai fumez pipa, uneori :headbash: (dar nu pipa pacii :twisted: )
...daca falfaie, imi place :lol1:
e din aceiasi serie cu celelalte de 8 cm, verificate duminica si pot si baietii sa-ti confirme ca innoata si falfaie tentant :wink:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 24 Sep 2012, 15:20

Ie floacing ori slow sinking? :lol: Cate jerkuri face pe un metru liniar? :lol: :twisted: Ie si boiling?

Scrie răspuns