IOR, Tineretului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: IOR, Tineretului
Confirm si eu ca nu merge Chiroiu. Plus ca cine a fost sambata a impins la masina din cauza namolului.
Ieri pe Chiroiu un amic a ciugulit una la 3 kg pe cantar (am filmarea, ca nu-l credeam altfel), tovarasul lui doua in jur de kil si un strap sub kil. Ca orice balta, e imprevizibila sau pescarii imprevizibili, naiba mai stie ...
Goagale, te-am vazut ca te uitai cu jind la guma aia castigatoare care a ucis alea doua stiuci, sa stii ca mai am vreo doua trei pungi prin geanta. Daca vrei dar nu le gasesti imi spui si negociem
. O sa fiu milos.

no mah, pai ziceai ca miscarea din incheietura o fost cea vinovata
ups, cred ca vrei sa vinzi gumele si io tocmai ti-am stricat buzinesu'
@Gogol - lasa ca iti vand eu un glider la pret de 4 pungi de gume si nici nu ii musca coada de plastic

ups, cred ca vrei sa vinzi gumele si io tocmai ti-am stricat buzinesu'

@Gogol - lasa ca iti vand eu un glider la pret de 4 pungi de gume si nici nu ii musca coada de plastic

Ghenadiosule sa stii ca nu-mi strici afacerile, n-ai cum, ca imi esti simpatic si mai ales acum cu credibilitatea voblerelor tale prinzacioase usor zdruncinata din temelii, dar ma rog tu doar le-ai cam testat in tineretului
, nu prea le-ai pescuit de-adevaratelea, asa ca sunt totusi rezervat ptr inca o partida.
Sunt aproape convins ca a fost doar o intamplare si ma astept ca la Putineiu sa ne dovedesti de ce sunt in stare lemnele pictate. Trebuie sa vedem la lucru marfa , ca asa o tot zbenguim cu culori frumoase dar ciu ciu la farfurie ... (da stiu ca acum o sa fiu acuzat pe fatza sau in subsidiar ca nu practic C&R).
Si ca sa ne-mprietenim la loc , iti fac o propunere desi mi-e teama ca ma pacalesc, iti ofer un plic din ala desteptu pe un vobler de-al tau cu semnatura ta pe el si nu-ti mai cer diferenta ...

Sunt aproape convins ca a fost doar o intamplare si ma astept ca la Putineiu sa ne dovedesti de ce sunt in stare lemnele pictate. Trebuie sa vedem la lucru marfa , ca asa o tot zbenguim cu culori frumoase dar ciu ciu la farfurie ... (da stiu ca acum o sa fiu acuzat pe fatza sau in subsidiar ca nu practic C&R).
Si ca sa ne-mprietenim la loc , iti fac o propunere desi mi-e teama ca ma pacalesc, iti ofer un plic din ala desteptu pe un vobler de-al tau cu semnatura ta pe el si nu-ti mai cer diferenta ...

-
- veteran
Bre Vegasule, sa mor daca merita sa vii la Conac daca vrei sa dai tot cu gumele alea cu care ai luat stiucile pe Tineretului. Intreaba-l pe Dalli, ca eu sunt in extrema cealalta, ce dimensiuni se folosesc acolo...hai, nu 22 de cm, dar 14-15-18 merg frecvent. La penultima partida a ramas saracul Dalli fara toata colectia de Cormorane de 16 cm ca le-au casapit cumeterle pe toate. Si daca nu, oricum, de la 12 in sus.
Eu de cand merg acolo nu am vazut stiuca prinsa la vobler. Drept e ca nu am fost primavara devreme, cand sta la suprafata si sliderele ar trebui sa fie mult mai prinzatoare. Dar inca astept sa vad o cumatra prinsa acolo la vobler, si de-asta sper sa vina si Ghenadie, ca el este insistent rau pe lemne pictate.
Eu de cand merg acolo nu am vazut stiuca prinsa la vobler. Drept e ca nu am fost primavara devreme, cand sta la suprafata si sliderele ar trebui sa fie mult mai prinzatoare. Dar inca astept sa vad o cumatra prinsa acolo la vobler, si de-asta sper sa vina si Ghenadie, ca el este insistent rau pe lemne pictate.

sedinta de la Putineiu zici? poate da, poate nu ... dar in mod cert va tin la curent cu plimbarea programata inafara tarii

Domnilor, voi traiti dupa vorba - " nu am vazut, deci nu exista" ?
Dupa cum ati observat, in trusa, am de toate - fiecare naluca la locul si momentul potrivit.
pe balta de care vorbiti, am prins la guma, lingura, vobler barbetat si glider
de ce o tot balanganesc cu lemnele pictate, pai din motive subiective - atacurile mi se par mai violente 
Dupa cum ati observat, in trusa, am de toate - fiecare naluca la locul si momentul potrivit.
pe balta de care vorbiti, am prins la guma, lingura, vobler barbetat si glider

-
- veteran
Te duci la sarbi coane Ghenadie?
Domnul Ghenadie sper ca stiti de gluma si nu v-ati suparat, adica radem, glumim dar nu parasim incinta. Poate mai exagerez eu uneori cu limbajul, dar vreau sa te asigur de intentiile mele bune anticipat
Spiridusule nu contest ca la Conac ai luat din alea bine imbracate pe gume mari si foarte mari, nu asta vreau sa spun. Am si eu ceva gume mari prin trusa dar putine, am ceva pe la 16-18 de cm cred (si nu-mi mai iau altele ca n-am unde le folosi). La Conac am prins anul trecut binisor la lingura oscilanta, la rotativa chiar, dar si la guma mica de 10-11 cm. E drept ca cea mai mare care a pus botul a avut putin peste 5 kg, restul mai mici in jur de 2-3 kg, dar a fost ceva miscare in ziua aia.
Dar ca sa-mi protejez colectia de gume acum, o sa merg atunci numai pe fiare lucitoare, oscilante mari (alea pe care le am, 8-9 cm la 16-18 gr), ceva rotative medii spre mari si aia e. Dar cred (sau poate doar sper) ca o sa am surprize si la gume mai mici, depinde in ce toana le gasim pe cumetre si cat de mladioasa imi va mai fi incheietura ca sa-mi iasa miscarea fina de balans cu pendulare infundata
.

Spiridusule nu contest ca la Conac ai luat din alea bine imbracate pe gume mari si foarte mari, nu asta vreau sa spun. Am si eu ceva gume mari prin trusa dar putine, am ceva pe la 16-18 de cm cred (si nu-mi mai iau altele ca n-am unde le folosi). La Conac am prins anul trecut binisor la lingura oscilanta, la rotativa chiar, dar si la guma mica de 10-11 cm. E drept ca cea mai mare care a pus botul a avut putin peste 5 kg, restul mai mici in jur de 2-3 kg, dar a fost ceva miscare in ziua aia.
Dar ca sa-mi protejez colectia de gume acum, o sa merg atunci numai pe fiare lucitoare, oscilante mari (alea pe care le am, 8-9 cm la 16-18 gr), ceva rotative medii spre mari si aia e. Dar cred (sau poate doar sper) ca o sa am surprize si la gume mai mici, depinde in ce toana le gasim pe cumetre si cat de mladioasa imi va mai fi incheietura ca sa-mi iasa miscarea fina de balans cu pendulare infundata