vb la telefon, ca suntem off topic
IOR, Tineretului
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: IOR, Tineretului
iar ai fumat pipa, nu a pacii.
Daca vb. de ciuca si giugele nu suntem tocmai off topic...
So...cum ie?
So...cum ie?
Oi fi vrut sa faca treaba ca o Sandra
si-o iesit un fel de Sabrina.
(dar parca si-asta iera foacing)
Daca vorbiti de slidere sinking la Kiroiu e bine sa le incercati, si vin io la primavara cu cizmele de cauciuc sa le culeg din stepii de pe mjiloc sa-mi fac si io o trusa ca lumea de vobleroaie ghenadiene dintre primele serii limitate, alea rarele.
Una peste cealalta si Dunarea imi imaginez ca e smecherie daca locurile alese de voi , cei mai cunoscatori in materie decat mine, vor fi tiitoare de pestani si noi vom fi in stare sa-i starnim din cotloane. Sac de dormit bun de crapar exista in dotare de nu-ti vine sa mai iesi din el dimineata pe racoare. Demult visez si la o Delta, dar deja acolo e alt film.
Una peste cealalta si Dunarea imi imaginez ca e smecherie daca locurile alese de voi , cei mai cunoscatori in materie decat mine, vor fi tiitoare de pestani si noi vom fi in stare sa-i starnim din cotloane. Sac de dormit bun de crapar exista in dotare de nu-ti vine sa mai iesi din el dimineata pe racoare. Demult visez si la o Delta, dar deja acolo e alt film.
Cu 30-40 jda lbs cu cat da Ghenadie, scoate toti rogozii si sufurile din tzatani..

-
spiridusul
- veteran

Nu m-a deranjat prezenta altor pescari, Dalli, la Conac; nu au venit peste mine, nu m-au incurcat cu nimic, am putut pescui in voie in locul in care am vrut. Cred ca starea asta o ai si pentru ca la ultima iesire a mers extrem de prost. Azi am discutat cu Andrei si mi-a spus ca lucrurile si-au revenit, doi pescari azi pe garla, cu cateva stiuci frumoase. 10-12 eu zic ca suporta balta fara probleme; iar daca balacim prea mult apa ne tragem la un gratar si o bere facute la balta de crep, intr-un umbrar, la povesti, pana se linisteste iarasi. In alta ordine de idei, duminica, daca-mi ajung jucariile noi pana atunci, iau in calcul o iesire acolo, asta daca nu se elibereaza Gogol si dam o tura la salau. Dar oricum o sa ma duc sa testez stiucile astea imediat ce le primesc 
...fiecare e angrenat in treburi care nu prea sufera amanare(zacusca,muraturi,suc de rosii,Delta,botez,cumetrie...).Dupa cum usor se poate constata,singurul motiv serios de absenta ,tot delta ramane...
O sugestie pentru initiatorul topicului"spiridusul",este schimbarea numelui in ceva mai adecvat gen:"intalniri-socializari pe apa"sau cum il va inspira dezbaterea de ultim moment. "IOR,Tineretului" ,si-a facut datoria cu succes dar,discutiile de ultima ora ne indreapta spre alte titulaturi. Parerea mea.
O sugestie pentru initiatorul topicului"spiridusul",este schimbarea numelui in ceva mai adecvat gen:"intalniri-socializari pe apa"sau cum il va inspira dezbaterea de ultim moment. "IOR,Tineretului" ,si-a facut datoria cu succes dar,discutiile de ultima ora ne indreapta spre alte titulaturi. Parerea mea.
...inteleg, e-n regula.spiridusul scrie:Nu m-a deranjat prezenta altor pescari, Dalli, la Conac; nu au venit peste mine, nu m-au incurcat cu nimic, am putut pescui in voie in locul in care am vrut.
...noah, 1. ma indispus vestea (sti bine) si 2. am vazut ce inseamna 10 insi pe balta. (e drept, nu pentru mult timp)spiridusul scrie: Cred ca starea asta o ai si pentru ca la ultima iesire a mers extrem de prost.
...se poate ca omu' aista sa aiba dreptate.deltaic scrie: O sugestie pentru initiatorul topicului"spiridusul",este schimbarea numelui in ceva mai adecvat gen:"intalniri-socializari pe apa"sau cum il va inspira dezbaterea de ultim moment. "IOR,Tineretului" ,si-a facut datoria cu succes dar,discutiile de ultima ora ne indreapta spre alte titulaturi. Parerea mea.
eu ma inscriu pentru etapele de pe Putineiu si Valea Argovei. Dunarea desi sunt pentru, nu e o varianta pentru mine cel putin in urmatorii ani, fiind cu bebe mic acasa. Sunt si pentru Chiroiu, cine are cohones sa mearga
, insa ieri cam slab: 2 marlite de 300 de gr, 1 strap cam la kil scapat in mal, si alta marlita cam pana in juma de kil care a taiat. Nici marii campioni (nu dam nume ca sa nu producem prejudicii de imagine) nu prindeau nimic, cel putin pana la 3 cand am plecat eu de pe balta. Nu erau crapari sau stationaristi, dar probabil sa fi fost vreo sindrofie de spinning.