contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Ghenadie
- veteran

iar ai fumat pipa, nu a pacii.
vb la telefon, ca suntem off topic

-
D_ali
- veteran

Daca vb. de ciuca si giugele nu suntem tocmai off topic...
So...cum ie?

-
D_ali
- veteran

Oi fi vrut sa faca treaba ca o Sandra

si-o iesit un fel de Sabrina.

(dar parca si-asta iera foacing)
-
Vegas_75
- veteran

Daca vorbiti de slidere sinking la Kiroiu e bine sa le incercati, si vin io la primavara cu cizmele de cauciuc sa le culeg din stepii de pe mjiloc sa-mi fac si io o trusa ca lumea de vobleroaie ghenadiene dintre primele serii limitate, alea rarele.
Una peste cealalta si Dunarea imi imaginez ca e smecherie daca locurile alese de voi , cei mai cunoscatori in materie decat mine, vor fi tiitoare de pestani si noi vom fi in stare sa-i starnim din cotloane. Sac de dormit bun de crapar exista in dotare de nu-ti vine sa mai iesi din el dimineata pe racoare. Demult visez si la o Delta, dar deja acolo e alt film.
-
D_ali
- veteran

Cu 30-40 jda lbs cu cat da Ghenadie, scoate toti rogozii si sufurile din tzatani..

-
spiridusul
- veteran

Nu m-a deranjat prezenta altor pescari, Dalli, la Conac; nu au venit peste mine, nu m-au incurcat cu nimic, am putut pescui in voie in locul in care am vrut. Cred ca starea asta o ai si pentru ca la ultima iesire a mers extrem de prost. Azi am discutat cu Andrei si mi-a spus ca lucrurile si-au revenit, doi pescari azi pe garla, cu cateva stiuci frumoase. 10-12 eu zic ca suporta balta fara probleme; iar daca balacim prea mult apa ne tragem la un gratar si o bere facute la balta de crep, intr-un umbrar, la povesti, pana se linisteste iarasi. In alta ordine de idei, duminica, daca-mi ajung jucariile noi pana atunci, iau in calcul o iesire acolo, asta daca nu se elibereaza Gogol si dam o tura la salau. Dar oricum o sa ma duc sa testez stiucile astea imediat ce le primesc

-
deltaic
- veteran

...fiecare e angrenat in treburi care nu prea sufera amanare(zacusca,muraturi,suc de rosii,Delta,botez,cumetrie...).Dupa cum usor se poate constata,singurul motiv serios de absenta ,tot delta ramane...
O sugestie pentru initiatorul topicului"spiridusul",este schimbarea numelui in ceva mai adecvat gen:"intalniri-socializari pe apa"sau cum il va inspira dezbaterea de ultim moment. "IOR,Tineretului" ,si-a facut datoria cu succes dar,discutiile de ultima ora ne indreapta spre alte titulaturi. Parerea mea.
-
D_ali
- veteran

spiridusul scrie:Nu m-a deranjat prezenta altor pescari, Dalli, la Conac; nu au venit peste mine, nu m-au incurcat cu nimic, am putut pescui in voie in locul in care am vrut.
...inteleg, e-n regula.
spiridusul scrie: Cred ca starea asta o ai si pentru ca la ultima iesire a mers extrem de prost.
...noah, 1. ma indispus vestea (sti bine) si 2. am vazut ce inseamna 10 insi pe balta. (e drept, nu pentru mult timp)
deltaic scrie:
O sugestie pentru initiatorul topicului"spiridusul",este schimbarea numelui in ceva mai adecvat gen:"intalniri-socializari pe apa"sau cum il va inspira dezbaterea de ultim moment. "IOR,Tineretului" ,si-a facut datoria cu succes dar,discutiile de ultima ora ne indreapta spre alte titulaturi. Parerea mea.
...se poate ca omu' aista sa aiba dreptate.

-
TheFly
- veteran

eu ma inscriu pentru etapele de pe Putineiu si Valea Argovei. Dunarea desi sunt pentru, nu e o varianta pentru mine cel putin in urmatorii ani, fiind cu bebe mic acasa. Sunt si pentru Chiroiu, cine are cohones sa mearga

, insa ieri cam slab: 2 marlite de 300 de gr, 1 strap cam la kil scapat in mal, si alta marlita cam pana in juma de kil care a taiat. Nici marii campioni (nu dam nume ca sa nu producem prejudicii de imagine) nu prindeau nimic, cel putin pana la 3 cand am plecat eu de pe balta. Nu erau crapari sau stationaristi, dar probabil sa fi fost vreo sindrofie de spinning.