contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Ghenadie
- veteran

Vegas -

daca ziceai ceva de ratat si plecat su struna cand ai ajuns la masa, te si vedeam cum inoti in lac
si da, te-am vazut toti ce miscari unduitoare aveai

am exemplificat la masa

da lasa, nu e bai, data viitoare te sabotam

-
Gogol
- veteran

Am uitat sa precizez: cine doreste pozele la rezolutie originala, sa-mi dea p.m. cu adresa de mail.
Aici pe forum si pe imageshack sunt micsorate si nu se vad in adevarata splendoare.

Plus ca mai sunt doua, trei poze pe care nu am mai apucat sa pe postez..
-
Ghenadie
- veteran

Gogol scrie:Am uitat sa precizez: cine doreste pozele la rezolutie originala, sa-mi dea p.m. cu adresa de mail.
Aici pe forum si pe imageshack sunt micsorate si nu se vad in adevarata splendoare.

Plus ca mai sunt doua, trei poze pe care nu am mai apucat sa pe postez..
care, alea cum dadeau la baboi

-
Gogol
- veteran

DA.
Si lasa vrajeala si baga adresa sa te vezi la rezolutie inalta.

-
Ghenadie
- veteran

Gogol scrie:DA.
Si lasa vrajeala si baga adresa sa te vezi la rezolutie inalta.

-
Vegas_75
- veteran

In ceea ce priveste urmatoarea iesire nu as cadea in capcana polemicilor, nu as face o disjunctie intre ele ci mai degraba le-as conjuga pe rand. Ca peste tot sunt si avantaje si dezavataje ca asa e in tenis.
Pentru sudarea echipei as incepe cu Conacu de Putineiu ca e mai accesibil dpdv logistic (personal nu detin barca, dar lucrez la treaba asta, insa dureaza). Ne cuplam cate 3 ori 4 pe o masina, economism astfel si ceva gaz si ne facem de doua poate trei masini. Acolo senzatiile cu siguranta vor fi pe masura si desi ligheanul e mic , e in stare sa genereze valuri de adrenalina in vene fiecaruia dintre noi (mai ales detinatorilor de naluci cat sticla de bere). Si cum zicea si Cosmin poate reusim sa dibuim si una mai impanata s-o remorcam pe mal la sesiunea de shooting.
La Dunare e de vis si acolo, mai ales daca reusim sa o facem cu statul peste noapte la foc de tabara si cu fleici de piept de porc la tepuse si udatura ptr gat... Nu e simplu pentru multi dat fiind ca nu toti detinem barci, insa putem sa incropim ceva daca ne implicam putin. Si mai e si treaba cu PG-ul (trebuie sa avem toti asa ceva ma gandesc) ca anul asta nu mi-am mai facut ca anul trecut, cand am ajuns doar de trei ori la Dunare, la Gostinu ... Dar vom cerceta cu atentie varianta Dunare.
-
Gogol
- veteran

Sunt doua mari probleme:
1. pe conac n-are rost sa dai din barca
2. pe dunare nu mai poti campa peste noapte ca iti ingheta curu'
-
deltaic
- veteran

Varianta cu Dunarea o iau in calcul. Daca pot merge in perioada stabilita de comun acord de participanti,nu voi ezita,cu mentiunea ca delta are prioritate(daca se suprapun).
"Gogol" vine MP-ul !
-
Dumitrescu Iancu
- utilizator constant

terrybill scrie:Cine s-a suparat mai, ca eu nu!
A fost de belea, si atat!
Vegas, vreau filmarea! Deja pozele le-am tras in PC.
Sa vedem cu conacu', daca nu face reducere eu pt c&r nu dau atat. Poate facem rost de barci si daca tot se micsoreaza ziua, poate o facem toata ziua, si apoi mancam si bem seara. Sau ne vedem cu mai multi la Snagov la APS
terrybill, doar o mica rectificare : la Snagov organizatorul este APC 21 ! In rest, felicitari pentru intalnirea de ieri si va asteptam cu placere pe Snagov! Am rezervat, deja, tot ce trebuie...
-
D_ali
- veteran

...variantele Dunare, Borcea, brat Macin - de departe mai inspirate. (parere)