Nu-i mai putin adevarat ca bulanul e unul din ingredientul care nu poate lipsi din acest asortiment de mancare, dar cum bine a surprins Laurentiu (Gogol) daca era doar una, mai ziceam, dar cand sunt doua inseamna ca ... au fost doua bulane, sau doua bulanoase ... Eu nu posedam boblere din alea sclipicioase ca alta lume, dar m-am concentrat mai abitir pe gumele alea saracacioase, halba de sidef cu botu rosu menstruatie (asta e de la Gogol), am pasat marunt si la fierul ierbii si iata ca am pus la traista doua bunicele. Am de studiat topicul lui Deltaic si voi incerca sa ma inspir de acolo pentru o reteta gustoasa pe baza de stiuci.
Sa va mai spun ca am avut doua rateuri, una maaare care a ghilotinat struna si a plecat cu tot cu montura de a facut valuri ..., si una mai mica la 4 kg care mi-a indoit jigul Gamakatsu HW de 4/0 ? Asta am sa va spun in episodul urmator.
Ce s-o mai zguduim, a fost misto, ce e misto dureaza putin si ... deci ... se termina repede si celor care au lipsit de la convocare le acordam un cartonas galben pentru neasumarea de responsabilitati pe teren si nici nu stiu ce au pierdut cu aceasta neparticipare.