IOR, Tineretului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Vegas_75
veteran
veteran

Re: IOR, Tineretului

Mesaj de Vegas_75 » 23 Sep 2012, 19:23

Doctore Ghenadie eu va multumesc pentru interesul acordat, imi ridicati o minge la fileu si eu v-am zis de cu seara ca guma potrivita la locu potrivit jucata cu talent, inspiratie si virtuozitate din incheietura fina (la fotbal e cu glezna fina, ma rog pastram proportiile ... :)) face minuni, respectiv ravagii.

Nu-i mai putin adevarat ca bulanul e unul din ingredientul care nu poate lipsi din acest asortiment de mancare, dar cum bine a surprins Laurentiu (Gogol) daca era doar una, mai ziceam, dar cand sunt doua inseamna ca ... au fost doua bulane, sau doua bulanoase ... Eu nu posedam boblere din alea sclipicioase ca alta lume, dar m-am concentrat mai abitir pe gumele alea saracacioase, halba de sidef cu botu rosu menstruatie (asta e de la Gogol), am pasat marunt si la fierul ierbii si iata ca am pus la traista doua bunicele. Am de studiat topicul lui Deltaic si voi incerca sa ma inspir de acolo pentru o reteta gustoasa pe baza de stiuci.

Sa va mai spun ca am avut doua rateuri, una maaare care a ghilotinat struna si a plecat cu tot cu montura de a facut valuri ..., si una mai mica la 4 kg care mi-a indoit jigul Gamakatsu HW de 4/0 ? Asta am sa va spun in episodul urmator.

Ce s-o mai zguduim, a fost misto, ce e misto dureaza putin si ... deci ... se termina repede si celor care au lipsit de la convocare le acordam un cartonas galben pentru neasumarea de responsabilitati pe teren si nici nu stiu ce au pierdut cu aceasta neparticipare. :lol: Pentru a-si rascumpara greseala, le vom permite sa dea primul rand de bere la finele urmatoarei sesiuni extraordinare in plen.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 23 Sep 2012, 19:40

Mega caterinca!

Ma bucur si eu ca v-am cunoscut, dar ma bucur mai mult ca toti AM RAS CU LACRIMI!
Vin oricand la astfel de concursuri.
Daca n-ati vazut, Vegas era murdar pe adidasi, pana aproape de glezna, de ceva BRUN ce nu prea semana cu solul de pe Tineretului... cred ca a venit cu el din cartier, de la scara sau de pe trotuar... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pe data viitoare, adica pe foarte curand!

Spiridusule, ma, am prins si eu TOT DOUA! :D
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

sherbamont
veteran
veteran

Mesaj de sherbamont » 23 Sep 2012, 19:44

Asa e ,
o zi super, chiar daca am capturat prin reprezentantii grupului(pe unde or fi pus mana inainte de lanseuri?)
cat despre sedinta foto,in graba plecarii am uitat fondul de ten acasa(nu se mai repeta)

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 23 Sep 2012, 20:23

Ai luat si tu, terrybil, dar alea frumoase s-au dus la vegas, ca deh, el organizator, s-a vorbit cu ele sa nu-l faca de ras :) Dar da, si tu ai luat doua. Adunate cat aia mai mica a lui vegas :)

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 23 Sep 2012, 20:37

:D mari, mici, eu tot bulan+talent ii zic :D

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 23 Sep 2012, 21:39

Cosmine ai o bere de la mine :), sa moara toti dusmanii :lol: :lol:

Terrybill, tu ai deschis balul si eu doar am continuat valsul, nu trebuie sa fii suparat, chiar n-ai niciun motiv si data viitoare sunt sigur ca vor fi mai multe capturi, mai ales ca te-am filmat, ai niste miscari fluide din tot corpul cu zvacniri scurte si decise, dedicare si implicare la un loc.
Si sa stii ca n-am calcat in nimic cleios, brun roscat , puternic aromat , sau oi fi calcat fara sa-mi dau seama, asta e probabil. Oricum ai grija ca adidasii cu care am fost nu-i voi spala cu nici un chip pana data viitoare :lol: :headbash:

Ca javra din mine numai de bine ma-nvata ...

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 23 Sep 2012, 21:48

Pestele ca pestele, dar atmosfera a fost belea! Pe cand repetam? Ca repetarea.....
RX6 & Daiwa SS owner!

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 23 Sep 2012, 22:11

Pai pe la inceput de octombrie facem una la Conac...acolo din 10 pescari cat sper sa ne adunam o reusi unul sa scoata bucata peste 10 kg :)

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 24 Sep 2012, 00:10

Cine s-a suparat mai, ca eu nu!
A fost de belea, si atat!
Vegas, vreau filmarea! Deja pozele le-am tras in PC.

Sa vedem cu conacu', daca nu face reducere eu pt c&r nu dau atat. Poate facem rost de barci si daca tot se micsoreaza ziua, poate o facem toata ziua, si apoi mancam si bem seara. Sau ne vedem cu mai multi la Snagov la APS

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 24 Sep 2012, 07:02

Bravos mai baieti, faina treaba facurati... :lol: Felicitari! :twisted:
Ghenadie, o domnisoara te priveste dulce, cu insistenta...Farmecul tau de baitcastor, ie irezistibil. :lol1:

Scrie răspuns