IOR, Tineretului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: IOR, Tineretului
Sa nu se taie crema repede in lipsa ingredientului principal...e ok sa ne strangem, sa ne vedem, sa povestim, pescuiala in Tineretului e doar pretextul sa mai stam la vorba.
Distractie placuta tuturor! Fire si beri intinse, deasemenea!
...cu regret, dar maine-i pas la mine!

...cu regret, dar maine-i pas la mine!

Mai baieti nici nu am ajuns la garla si dam dinainte cu ciu ciu peste ... ne dezamagim inainte sa ne apucam de lucrare, nu-i a buna ... Acum e momentul ca fiecare sa dea ce are mai bun din el, macar doua trei ore pana ne dumirim daca solzoasa pune sau nu gura. Adica bag seama ca ne indoim la prima adiere de vant ? Nici n-am gustat si deja nu ne place mancarea ...
E drept ca nu sunt balauri (nu mai sunt se pare) in balta ca acum 4-5 ani, insa stiuca este acolo cu siguranta si la peste kil marea majoritate. Personal anul asta mai mare de 2.5 kg n-am luat acolo, dar am vazut o bucata la cineva care era sarita de 3 kg, anul asta, fara nici o exagerare, nu e pescareasca defel.
Daca totusi maine dupa doua ore de clatit giugelele prin apa nu sunt atacuri, dar ma indoiesc de-a dreptul, ne anuntam pe tel si ne strangem mai devreme la o ciorba daca asa se doreste, dar zic ca macar pana pe la un 11-12 putem sa ne acordam ragaz. Ca sa ne auzim mai usor propun sa ne lasam nr de tel aici, al meu 0730888817.
Oricum ar fi vreau sa ne simtim bine, s-o cautam pe cumatra prin ascunzisurile ei, sa ne vedem mai apoi si sa ne ciondanim la un mic inecat in mustar si snopit in bere, sa fie bine ca d-aia mai batem drumu pana acolo...
Asadar si prin urmare, maine ne vedem la mare, la mare adunare tovaraseasca in Tineretului, pe podul cel mare dinspre Polivalenta, orele 6.45 - 7.00 AM in compania distinsilor participanti mentionati in ordinea exprimarii libere a vointei lor:
1. Feugen
2. Vegas_75
3. Ghenadie
4. Fanelul
5. Terrybill (incert)
6. Shimano
7. Gogol (posibil arbitru incert)
8. Spiridusul
9. Sherbamont
10. Deltaic
11. Homer
12. Gsteph1968 (observator)
13. Rosu R.
AMR 8 ore si jumatate !
Hai la somn ca maine avem de cules in zori ! Pardon, hai la stiucaaaaa , hai la stiucaaaa proaspataaaa vereeee eee ee e ...
E drept ca nu sunt balauri (nu mai sunt se pare) in balta ca acum 4-5 ani, insa stiuca este acolo cu siguranta si la peste kil marea majoritate. Personal anul asta mai mare de 2.5 kg n-am luat acolo, dar am vazut o bucata la cineva care era sarita de 3 kg, anul asta, fara nici o exagerare, nu e pescareasca defel.
Daca totusi maine dupa doua ore de clatit giugelele prin apa nu sunt atacuri, dar ma indoiesc de-a dreptul, ne anuntam pe tel si ne strangem mai devreme la o ciorba daca asa se doreste, dar zic ca macar pana pe la un 11-12 putem sa ne acordam ragaz. Ca sa ne auzim mai usor propun sa ne lasam nr de tel aici, al meu 0730888817.
Oricum ar fi vreau sa ne simtim bine, s-o cautam pe cumatra prin ascunzisurile ei, sa ne vedem mai apoi si sa ne ciondanim la un mic inecat in mustar si snopit in bere, sa fie bine ca d-aia mai batem drumu pana acolo...
Asadar si prin urmare, maine ne vedem la mare, la mare adunare tovaraseasca in Tineretului, pe podul cel mare dinspre Polivalenta, orele 6.45 - 7.00 AM in compania distinsilor participanti mentionati in ordinea exprimarii libere a vointei lor:
1. Feugen
2. Vegas_75
3. Ghenadie
4. Fanelul
5. Terrybill (incert)
6. Shimano
7. Gogol (posibil arbitru incert)
8. Spiridusul
9. Sherbamont
10. Deltaic
11. Homer
12. Gsteph1968 (observator)
13. Rosu R.
AMR 8 ore si jumatate !

Hai la somn ca maine avem de cules in zori ! Pardon, hai la stiucaaaaa , hai la stiucaaaa proaspataaaa vereeee eee ee e ...
vin sigur, doar nu pot rata un pescuit din barca acolo.
Se da din barca, da?
Se da din barca, da?
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

cum? deja la somn?
Eu de abia ma apuc sa reconfigurez rucsacul din delta...
Eu de abia ma apuc sa reconfigurez rucsacul din delta...
RX6 & Daiwa SS owner!
@terybill
Da, pentru cine doreste se poate da si din barca, a vorbit Feugen cu Goga (pandarul baltii) si ni le-a rezervat dar se plateste separat, taxa ptr pescuit 20 Lei , taxa ptr barca alti 20 Lei ptr toata ziua, fiecare face cum simte.
@fanelul
Adevarat ai grait ca si eu fac o triere rapida prin giugelele din rucsac si nu ma hotarasc ce joarda sa iau cu mine dar nu mai conteaza, maine vom lovi scurt si hotarat, vom lua stiuca prin invaluire de nu va avea scapare.
Da, pentru cine doreste se poate da si din barca, a vorbit Feugen cu Goga (pandarul baltii) si ni le-a rezervat dar se plateste separat, taxa ptr pescuit 20 Lei , taxa ptr barca alti 20 Lei ptr toata ziua, fiecare face cum simte.
@fanelul
Adevarat ai grait ca si eu fac o triere rapida prin giugelele din rucsac si nu ma hotarasc ce joarda sa iau cu mine dar nu mai conteaza, maine vom lovi scurt si hotarat, vom lua stiuca prin invaluire de nu va avea scapare.

Eu am terminat pregatelile.... O joarda "custom" 3-15gr, o rasnita medie pt primele ore si un UL pt mai tarziu. Spinnerbait, linguri, offset-uri si bulets. A, da, si ceva boblere...
RX6 & Daiwa SS owner!
-
- veteran
Din sacul de dormit, pe malul Vaii Argovei va urez b... ,pardon, fire intinse !
Eu am plecat sa-mi prind loc pe lac. Lanseta mea este http://www.decathlon.ro/RO/combo-muscle ... 169516463/ iar momeala... este de TOP "SECRET"
P.S. Sa ne vedem cu bine!

P.S. Sa ne vedem cu bine!

Bucuresti
-
- utilizator constant
imi pare rau ca nu am venit.
puteti vedea motivul pe topicul lui deltaic http://www.rapitori.ro/forum/gastronomi ... 4-550.html
puteti vedea motivul pe topicul lui deltaic http://www.rapitori.ro/forum/gastronomi ... 4-550.html
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.