Vad ca sintem mai multi care vrem sa slabim,si eu,deasemeni,asa incit va marturisesc ca am inceput o cura de slabire,bazata pe cit mai putina piine si miscare cit mai multa,fly si spinning,deci.Am reusit ,timp de o luna,sa evit shaorma si aripioarele de la KFC,asa incit am decis sa ma recompensez si am telefonat sotiei sa-mi faca o portie de aripioare pane,facute traditional.Am gustat vreo 10,dimineata pe la ora zero si un pic,daca mincati seara dupa 18.00 ingrasa,dimineata devreme nu ingrasa,dar am hotarit ca se mai poate imbunatati reteta,asa incit a doua seara am trecut la fapte.Vine reteta:aripioarele se taie,se spala,se mai jumuleste,daca e cazul,se sareaza si se pipareaza bine,dupa gust,adica.Se tavalesc aripioarele prin faina,apoi printr-o smintina mai grosuta,15% de obicei,apoi prin pesmet cu granulatie mare.Uleiul trebuie sa fie incins cind aruncati aripioarele in tigaie.Daca vreti sa semene a KFC luati fulgi de porumb si ii farimati intre degete,apoi ii amestecati in pesmet.Cind scoateti aripioarele puneti-le pe servetele,sa traga uleiul.Spor la cura.