IOR, Tineretului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: IOR, Tineretului
...deci, DA, m-am "delete". 

Deci: eu cu Spiridusul sosim 8.30-9. Eu in calitate de arbitru (daca ma acceptati, daca nu ca si gura casca
) si spiridusul ori ca pescar ori ca observator, nu s-a hotarat inca... Oricum peste ciu-ciu pe Tineretului, asadar propun ca in jurul orei 11 dupa ce v-ati saturat sa strecurati apa, sa socializam la o bere, un mic, sa ne cunoastem mai bine, sa povestim, etc...
Ce ziceti...?

Ce ziceti...?
-
- veteran
O sa am o lanseta cu mine, sa fie acolo, in masina, in caz ca se intampla minunea si mananca stiuca mai ceva ca pe baltile consacrate
Si eu propun berea de pe la 11, in functie de cum merge pescuiala.

puncteaza TOT? adica biban, rosioara etc? sau e doar de stiuca?
da-r-ar Domnul sa pot veni maine, am ceva griji pe cap...
om vedea, sper sa nu ma fac de bascalie ca am zis ca vin si n-am facut-o...
da-r-ar Domnul sa pot veni maine, am ceva griji pe cap...
om vedea, sper sa nu ma fac de bascalie ca am zis ca vin si n-am facut-o...
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

bey, ce oameni
cum reusiti voi sa stricati avantul muncitoresc
ce peste ciuciu stiam de mult timp, da nu ma manca in c.. sa si zic cand lumea vrea sa se simta bine
io vin sa verific cum se misca giugelele noi, daca o fi sa puna botu macr un bibi, plec fericit
cred ca ajung pe la vreo 7

io vin sa verific cum se misca giugelele noi, daca o fi sa puna botu macr un bibi, plec fericit

cred ca ajung pe la vreo 7

-
- veteran
Eu nu vreau sa descurajez pe nimeni, dar mi se pare prostie sa stau la peste la program daca nu trage neam. O sa vin cand ma trezesc si vedem ce si cum, lanseta o sa am cu mine, asta e clar, plus niste naluci care ar trenbui sa fie ok pentru ea in perioada asta (da, cauciuce, evident
).

Bai, n-ati inteles..ce se vrea maine este o intalnire de socializare, nu de pescuit, ce mama naibii sa prinzi in lacul ala..?

Daca prind CEVA, orice, dati toti cate o bere?
La cat trebuie sa venim acolo?

La cat trebuie sa venim acolo?
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

Astazi pana in ora 9 pe oala mare (cea cu terasa pe insula) s-au prins vreo 4 marle la gume. La cati pescari s-au invartit pe zona aia => subtirel. Maine cand va veni crema pescarimii de rapitori, cu siguranta ca vor fi rezultate mai bune... 

Bucuresti