Intalnire la Conac
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Intalnire la Conac
Spiridusul
Vegas
Adrian
Gogol
Sherbanmont
Ghenadie
Fanelul
The fly
Teribil
Dumi ID
Chupacabra
Si posibil Edi_Curiosul, inca astept confirmare, plus danielcocea daca vrea sa ni se alature. Aceasta e echipa de soc. Va rog sa spuneti si daca o sa fie cu gratar sau nu, sa ne pregatim din timp si pentru acest lucru.
Vegas
Adrian
Gogol
Sherbanmont
Ghenadie
Fanelul
The fly
Teribil
Dumi ID
Chupacabra
Si posibil Edi_Curiosul, inca astept confirmare, plus danielcocea daca vrea sa ni se alature. Aceasta e echipa de soc. Va rog sa spuneti si daca o sa fie cu gratar sau nu, sa ne pregatim din timp si pentru acest lucru.
spiriduse, esti chiar prea de tot! Doar nu ne pui tu pe locuri, nu? Sanchi, testezi pista... zi ca vrei sa ne faci fasole pe toti! 

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

Spiridusule zii tata sa incinga gratarul cu ciortani ca doar n-om sta acolo pe inima goala. Acum cu 10-15 lei in sus sau in jos nu ne pricopsim si nici nu ne tanguim.
Ca idee zic o medie de 2-3 cutii de bere de om ar fi un minim rezonabil care probabil ca va fi depasit insa cei cu masinile vor trage in jos media ... mai calculati voi ca e cu virgula treaba aici.
Spiridusule te duci sa vorbesti cu ele, sa le inveti sa traga numai la ali tale gume, alea dolofanele , nu ? Lasa ca nu-i problema, eu le dovedesc cu astea maruntele de tineretului ca e gata invatate si dresate si la sfarsit tragem linia si adunam centimetrii fiecare si vedem noi cine da primu rand de bere.
Ca idee zic o medie de 2-3 cutii de bere de om ar fi un minim rezonabil care probabil ca va fi depasit insa cei cu masinile vor trage in jos media ... mai calculati voi ca e cu virgula treaba aici.
Spiridusule te duci sa vorbesti cu ele, sa le inveti sa traga numai la ali tale gume, alea dolofanele , nu ? Lasa ca nu-i problema, eu le dovedesc cu astea maruntele de tineretului ca e gata invatate si dresate si la sfarsit tragem linia si adunam centimetrii fiecare si vedem noi cine da primu rand de bere.
Chupacabra, eu nu merg cu masina ca vreu sa ma imbat.
Unde stai cu casa..? sa vi sa ma iei.

Unde stai cu casa..? sa vi sa ma iei.
-
- veteran
Nu va asez pe locuri, nu uita de regulament si punctul cu "eliberarea locului prin impingerea discreta in apa" :d Ma duc sa vad daca s-a schimbat ceva de la ultima partida, pe viu, nu din povestite; ultima partida nu a fost deloc incurajatoare, doar 5 bucati am luat...iar colegii mei au strecurat apa cu de toate, dar nimic. O sa fie cald rau, din cate am vazut. Ultima partida era pe racire destul de pronuntata.
7 blesteme
din partea mea pentru voi:
1. Sta'le'ar gumele voatre in gat stiucanilor de la Conac!
2. Sa moara stiucanii, de la Conac, de batranete ragaind si oftand dupa gumele voastre!
3. Muca'v'ar de grip stiucanii, de la Conac, si sa vi-l strambe datorita greutatii!
4. Terminati'v'ar gradatiile de la ruleta la masurarea trofeului sau strica'v'ar cantarele (sa vi le dea peste cap) + sa vi se consume bateriile de la atat cantarit!
5. Sa dea Bunul Dumnezeu sa va traga stiucanii la 6 perscari de odata (din cei 12 participanti) si dupa ce le scoateti din apa sa scada nivelul lacului cu juma' de metru!
6. Trofeul sa aiba ochiul cat maslina si sa nu incapa in galeata!
7. Stiucanilor de la Conac le doresc din tot sufletu' muuulta bafta, succesuri si noroc in inghitirea nalucilor ispititoare!
Cu toata oftica de pe lumea asta ca nu pot participa la "editia" asta, va doresc fire intinse la limita ruperii si distractie la cote infiorator de ridicate!

1. Sta'le'ar gumele voatre in gat stiucanilor de la Conac!
2. Sa moara stiucanii, de la Conac, de batranete ragaind si oftand dupa gumele voastre!
3. Muca'v'ar de grip stiucanii, de la Conac, si sa vi-l strambe datorita greutatii!
4. Terminati'v'ar gradatiile de la ruleta la masurarea trofeului sau strica'v'ar cantarele (sa vi le dea peste cap) + sa vi se consume bateriile de la atat cantarit!
5. Sa dea Bunul Dumnezeu sa va traga stiucanii la 6 perscari de odata (din cei 12 participanti) si dupa ce le scoateti din apa sa scada nivelul lacului cu juma' de metru!
6. Trofeul sa aiba ochiul cat maslina si sa nu incapa in galeata!
7. Stiucanilor de la Conac le doresc din tot sufletu' muuulta bafta, succesuri si noroc in inghitirea nalucilor ispititoare!
Cu toata oftica de pe lumea asta ca nu pot participa la "editia" asta, va doresc fire intinse la limita ruperii si distractie la cote infiorator de ridicate!

Bucuresti
-
- utilizator nou
stau langa iulia hasdeu. la dimitrov.
-
- veteran
Eu vin cu masina si o sa-i iau pe Adrian si pe Edi, daca vine, ca stau pe langa mine...daca se baga si Dalli, si el, desi am dubii. Ar fi bine sa stabilim cine vine cu masina si cum ne cuplam, ca sa fie totul aranjat si sa nu ne trezim ca nu avem toti cu ce ajunge. Sunt 180 km dus-intors, asta ca sa va faceti si calculele de rigoare.
Ne bagam cate 4 intr-o masina sa iasa ieftin transportul...Asta daca n-are vreunul spark, yaris, tico, c1 sau ceva lindic asemanator.. 

-
- utilizator nou
am ka si daca bagam lansetele intre banchete cred ca incapem 4.