Intalnire la Conac

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
spiridusul
veteran
veteran

Re: Intalnire la Conac

Mesaj de spiridusul » 27 Sep 2012, 09:39

Am discutat de 12 la 60 de lei de om, numai noi pe balta. Au fost zile in care a avut mai multi pescari pe balta. De ciortani am discutat, daca vrem sa luam 15 lei kg si sa zicem de miercuri sa ni-i pastreze. Balta lui, regulile lui, nu am cum sa-l fortez sa aiba alte reguli. Oricum, daca luam 3 ciortani la 3 kg fiecare inseamna inca 10 lei in plus. Nu cred sa fie asa mare problema. Daca nu merge si cu sandvisuri. Momentan suntem 9, cu terrybil cu semnul interbarii, mai trebuie sa gasim 3. Inca se cauta doritori...posibil sa vina si edi_curiosul, vedem. Dar sa nu-l luati sa va desfaca mulinetele ca omul vine la pescuit :D

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 27 Sep 2012, 10:46

spiridusul scrie:posibil sa vina si edi_curiosul, vedem. Dar sa nu-l luati sa va desfaca mulinetele ca omul vine la pescuit :D
:)are si el dreptul la week-end, nu o sa abuzam. Ei, acum daca s-o mai bloca vreo piulita:)asta e, bine ca il avem cu noi. :respekt:

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 27 Sep 2012, 11:03

spiridusul scrie:Am discutat de 12 la 60 de lei de om, numai noi pe balta. De ciortani am discutat, daca vrem sa luam 15 lei kg si sa zicem de miercuri sa ni-i pastreze. Balta lui, regulile lui, nu am cum sa-l fortez sa aiba alte reguli. Oricum, daca luam 3 ciortani la 3 kg fiecare inseamna inca 10 lei in plus. Nu cred sa fie asa mare problema.
e ok si la 60 de lei zic eu + crapul la gratar. Usturoiul e din partea casei :) ? Daca reusim sa ne combinam si la masini nu iesim chiar scump over all. 3-4 in masina e ok. Eu as pune masina la bataie, ca nu beau (in afara de paharul de onoare la inceputul expeditiei si de 50 grame vodca inainte de masa :) ), dar am ford ka si nu cred ca incapem si pasageri si scule. Plus ca imi consuma ca la balamuc (8-9% in afara orasului :wallbash: ).

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 27 Sep 2012, 11:21

Cosmine..aia e, bine si asa... :headbash:
Oricum tu n-ai fost niciodata un bun negociator dar excelezi prin alte skiluri.. :elkgrin:
Noi ne mai auzim la telefon. :respekt:

p.s. sa nu ploua ca eu nu vin, ma deprima ploaia...

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 27 Sep 2012, 11:30

Gogoale, am vb 15 minute la telefon cu omul, atat am obtinut eu, data viitoare te las pe tine si sper sa reusesti mai bine :)

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 27 Sep 2012, 11:32

Eu merg cu masina, dar cred ca deja e plina...4 incap in ea, plus echipamentul. Vedem marti cum facem cu masinile, totul este sa ne strangem 12 pana atunci.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 27 Sep 2012, 11:54

Goagale vorbeste tu tata cu omul si sper sa-l indupleci sa ne primeasca moka si sa ne dea si o friptura mare in sange din partea casei si o sticla de vin rosu la fiecare ca are onoarea sa-i trecem pragul ...

Stii cum sunt patronii / administratorii astia de balti, bagabonti mari si nu se lasa cu una cu doua la discutii. Nu cedeaza usor ca e weekend si oricum ar fi se umple balta acolo, deci mare avantaj noi nu-i facem lui ... Zii merci ca nu a cerut un avans inainte ca sa fie sigur ca venim, desi nu m-ar mira ... dar nu cred ca va cere avans ca a vb. Cosmin si merge omul pe incredere. Ptr patron e strict o afacere si el n-are tata n-are mama ... banu jos ochii la poarta stii cum e ...

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 27 Sep 2012, 12:01

O sa ma prezint si eu. Doar ca nu va puteti baza pe mine la intoarcere pentru ca voi pleca spre casa in primele ore ale dupamiezii, 14-15.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 27 Sep 2012, 12:40

si se facura 10.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 27 Sep 2012, 12:49

Hai ca daca e sa dam din casa, apai sa dam. Inainte sa fie de acord sa ne primeasca, l-a sunat pe Petrica sa il intrebe daca ma cunoaste, daca sunt ok, de cand vin, daca a avut probleme cu mine...dupa aia a fost de acord sa faca reducerea. e interesat de balta, in primul rand, de pestele din ea, sa se respecte regulile pe care le are. Pana la urma e balta de pescuit sportiv, cu piese mari, care se elibereaza, asta este asstul sau. Acelasi lucru si la crap. Pretul la stiuca este pentru ca nu vrea sa se ia acasa stiuca...nu inca. Eu il apreciez pentru asta, cum ii apreciez, desi nu i-am vizitat, si pe cei de la Vladimirescu, din Arad. Si imi doresc sa fie cat mai multe asemenea balti...cu cat creste oferta, cu atat mai mari sunt sansele sa scada preturile.

Momentan suntem 10-11. Mai avem minim doua locuri de ocupat.

Spiridusul
Vegas
Adrian
Gogol
Sherbanmont
Ghenadie
Fanelul
The fly
Teribil
Dumi ID
Si posibil Edi_Curiosul, inca astept confirmare.

Scrie răspuns