Intalnire la Conac
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Intalnire la Conac
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/al ... bum_id=530
Am adaugat captura de ieri.
Am adaugat captura de ieri.
Spiridusule, umbla vorba prin targ ca ar fi acolo cotoroante si pe la 10 kg sau chiar putin sarite de greutatea aia, ai auzit pe cineva care sa fi prins asa ceva sau sunt doar vorbele pline de duh si legenda ale paznicului ?
Neah, e pe bune...Vegas_75 scrie:Spiridusule, umbla vorba prin targ ca ar fi acolo cotoroante si pe la 10 kg sau chiar putin sarite de greutatea aia, ai auzit pe cineva care sa fi prins asa ceva sau sunt doar vorbele pline de duh si legenda ale paznicului ?

...cu una s-a 'ntalnit personal, dar n-a vrut sa iasa la poze...iti povesteste el

Cu doua m-am intalnit si eu, nu le-am vazut la fata, dar cert erau mult peste ce-am adus la poze dintre cele mari...

Ashhhh...

-
- veteran
Am vazut filmare cu una de 13 kg, iar Petrica are poze pe telefon cu una de 16,6 kg, recordul baltii. Eu am scapat la mincioc una de vreo 10, cam asa. Sper doar sa fi supravietuit verii caniculare. Le trebuie neaparat un aerator si la balta de stiuca. Oricum sunt mult mai vioaie decat asta vara, si la eliberare pleaca super lejer, nu mai trebuie sa stai sa le oxigenezi 3 minute minim. Doar sa vrea ele sa manace...
Bai voi vreti sa ma omorati pe mine cu zile observ, cred ca v-ati vorbit , hai sa-l injectam cu adrenalina latenta ca sa-l atatam ... N-am motive sa nu va cred , dar aia de 16 kg mi se pare cam pescareasca dar totusi nu neg, pot sa visez si eu frumos.
La una de 10-12 kg cred ca sunt indicate niste jiguri HW de la Gamakatsu 5/0 sau altele asemenea, niste strune mai tzapene si ceva agrafe mai strong ca astea mai de duzina din magazin cred ca e posibil foarte sa cedeze cand pleaca porcul din batatura legat cu sfoara de piciorul din spate. Deasemenea un fir de min. 20 lbs (oricum nu dau cu mai subtire), de preferat un 25-30 lbs.
Ce zici Cosmine , e bine asa sau am cam exagerat ?
La una de 10-12 kg cred ca sunt indicate niste jiguri HW de la Gamakatsu 5/0 sau altele asemenea, niste strune mai tzapene si ceva agrafe mai strong ca astea mai de duzina din magazin cred ca e posibil foarte sa cedeze cand pleaca porcul din batatura legat cu sfoara de piciorul din spate. Deasemenea un fir de min. 20 lbs (oricum nu dau cu mai subtire), de preferat un 25-30 lbs.
Ce zici Cosmine , e bine asa sau am cam exagerat ?
-
- veteran
Eu folosesc doua lansete: un Mitchell Mag Pro 2,4 15-50 pentru naluci mai mici, de 10-12 cm, si un SavaGear 30-90 pentru cele mai mari. Carligele 5/6-6/0-10/0, in functie de naluci, iar ca strune m-am oprit la Strike Pro, dupa ce am incercat si Cormoran, si Mustad, si Jaxon si toate au cedat in lupta cu stiuci mari.
Poze cu cea de 16 iti arata Petrica. Iar daca vrei sa-ti faci o idee despre ce e acolo, iti recomand sa vezi poza lui d-alli cu stiuca atacata in drill, cum arata dupa ce a scos-o pe mal.
Sper doar sa se linisteasca apa, sa ramana la un nivel stabil si sa mai ploua putin...si sa-mi vina si stiucile pe care le-am comandat pana atunci.
Poze cu cea de 16 iti arata Petrica. Iar daca vrei sa-ti faci o idee despre ce e acolo, iti recomand sa vezi poza lui d-alli cu stiuca atacata in drill, cum arata dupa ce a scos-o pe mal.
Sper doar sa se linisteasca apa, sa ramana la un nivel stabil si sa mai ploua putin...si sa-mi vina si stiucile pe care le-am comandat pana atunci.
eu nu am mai zis nimic ca sunt cu mutatul in casa noua zilele astea. Abia ce am gatat cat de cat. Nu mai am net vreo 2 saptamani pana in instaleaza omuletii la noua locatie. Raman insa pe pozitie pentru sambata
. Eu am tot ford ka. Sincer, 4 in aia e cam optimista estimarea si pentru aproape 100 km e cam disconfort. Unde mai punem ca pe langa lanseta, fiecare mai are si cate un rucsac probabil si o sticla de apa (vin, vodca, etc). Eu vin din bucurestii noi (bazilescu). As putea sa iau omuleti de pe parcurs pana la o eventuala jonctiune la iesirea din oras unde sa facem alte combinatii. Nu as merge cu masina pana pe balta ca nu stiu traseul (e prima oara cand merg acolo). In plus, mie imi pare ca e foarte paguboasa la consum (50 ron in medie drumul bucuresti-chiroiu si retur, sau bucuresti -neajlov si retur). Mult rau la piticania aia si la viteze medii de 70-80 km/ora. Ar trebui sa cam stabilim echipajele si traseul. Propun sa zica fiecare intai pe unde sta, ca sa vedem ce variante de organizare optime sunt, dat fiind ca va fi si o ora destul de matinala la care plecam unii dintre noi de acasa. Pe unde se iese din Bucuresti ? Bragadiru sau Berceni (sos. Giurgiului)?
in rest despre tehnici si momeli
.... no comment.
p.s.: inchiriez rotativa mepps commet five cu 10 Ron ora

in rest despre tehnici si momeli

p.s.: inchiriez rotativa mepps commet five cu 10 Ron ora

Daca nu plec in delta,se pare ca problemele lui Homer nu se vor rezolva,vin si eu.Inca nu stiu ce va fi dar,pana joi trebuie sa se lamureasca lucrurile.Chiar daca vin voi fi observator FIFA (ca nu-mi vine alta formula in minte).Particip la "team building-ul"de dupa masacru. Nu stiu ce fac cu masina ca tare nu as veni cu ea(din motive lesne de inteles),voi vedea...
Vazusem poza aia a lui D_ali dar daca e sa ma iau strict dupa ea, nu e deosebit de elocventa dar nici de neglijat. O stiuca de 7-8 kg poate sa produca asemenea rani uneia de 4-5 kg la o adica. Acum alte date suplimentare n-am dar estimez si eu.
Aha deci voi nu spuneati nimic, taceati chitic si veneati pe sestache cu hard weapons (maciuci si cozi de matura) si ma lasati pe mine sa vin cu alea de cismigiu ca sa ma luati in deradere , sa ne-nmoaie trestia in inclestarea titanilor si voi cu aracul de vie la voi sa va radeti in barba ... hai bine flacailor, analizam noi problema si mai discutam.
De nu fac instructie cu toate acolo alea majorele care le-a venit ciclu, sa vedeti voi. Aha .... m-ati pus pe ganduri ... Sa vad cat de departe o sa vreau sa merg cu giugelele, deja cabluri de frana de bicicleta este, carmace mai gasim un 8-9/0 sa fie bine, cordelina mai subtire avem prin camara , doi trei boboci de rata mai avem prin batatura ... Daca a pus botu s-a fript rau cumatra, pe sus o iau , salupa de viteza o fac ... Orice asemanare cu fapte sau persoane in viata este pur intamplatoare.
Aha deci voi nu spuneati nimic, taceati chitic si veneati pe sestache cu hard weapons (maciuci si cozi de matura) si ma lasati pe mine sa vin cu alea de cismigiu ca sa ma luati in deradere , sa ne-nmoaie trestia in inclestarea titanilor si voi cu aracul de vie la voi sa va radeti in barba ... hai bine flacailor, analizam noi problema si mai discutam.
De nu fac instructie cu toate acolo alea majorele care le-a venit ciclu, sa vedeti voi. Aha .... m-ati pus pe ganduri ... Sa vad cat de departe o sa vreau sa merg cu giugelele, deja cabluri de frana de bicicleta este, carmace mai gasim un 8-9/0 sa fie bine, cordelina mai subtire avem prin camara , doi trei boboci de rata mai avem prin batatura ... Daca a pus botu s-a fript rau cumatra, pe sus o iau , salupa de viteza o fac ... Orice asemanare cu fapte sau persoane in viata este pur intamplatoare.