Intalnire la Conac

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
spiridusul
veteran
veteran

Re: Intalnire la Conac

Mesaj de spiridusul » 30 Sep 2012, 17:58

Am fost sa testez pista. Concluziile sunt urmatoarele:
Stiuca foarte slab activa. Apa scazuta foarte mult (s-a rupt un calugar din cate mi-a zis Petrica), in miscare, carasei cu sutele la suprafata apei parand ca cauta oxigen. Dupa ochiul meu apa scazuta undeva intre 0,5 metri si 0-7 metri, enorm de mult, ceea ce afecteaza, clar, si comportamentul cotoroantelor.
Petrica se jura ca nu au murit mai mult de 20 de stiuci (mari, ce-i drept, toate peste 4 kg), in august, din cauza caldurii, dar ca stiuca este in continuare in balta destula. Judecand dupa sarituri, i-as da dreptate...dupa atacuri insa mai complicat. Tot Petrica a zis ca din cauza apei, care fluctueaza, este ametita si nu mananca, si estimeaza el ca o luna o sa fie al dracului de mofturoasa.
Pe toata balta au fost 7 prezentari, cu 4 bucati scoase si 3 scapate in lumanari. Eu am prins 2 bucati si am scapat o a treia la lumanare. Cele prinse: 2 kg si 5,5 kg, luate la Pulse shad de 11 (cea de 2) si shad GT de 18 (cea de 5,5). Cea scapata estimata la 3 kg, intrata pe un Sandra de 9 cm.
Au atacat pe lestaj de finete (6 grame la Pulse si Sandra si 10 grame la GT), recuperat lent, foarte lent, tarat liniar pe fundul apei. Toate atacurile au avut loc la nu mai mult de 5 metri de mal. Cred ca mergea incercat la Slider, dar din pacate nu am avut...dar daca aveam incercam clar, sarea pe suprafata ca nebuna.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 30 Sep 2012, 18:17

Am vazut primele doua stiuci prinse la Conac la vobler...la un rattling Caperlan mic rau, de 5...deci se poate :d:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 30 Sep 2012, 19:51

Nasol sa aud odata atatea vesti nu prea bune. Dupa ce ca nu era multa apa in baltoaca aia cu monstri, s-a mai si varsat din ea, deloc placut ...
Si zici ca periculoasele nu sunt asa cooperante, cred si eu ca in mai putina apa stau una peste alta, ca la puscarie, in paturi suprapuse :) isi miros aerele una alteia :wink: . Se anunta ceva ploi zilele astea, poate se mai umple balta cu 20 de cm.

Sigur daca le dadeai pe la bot cu shad-ul meu red head vibratil de tineretului le scoteai din amortire si iti smulgeau lanseta din mana. Las' ca o sa vezi tu ce le-ntarat eu pe ele sambata , de n-o sa stie care sa atace prima. :lol:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 30 Sep 2012, 19:54

Fugi de-aici cu piticaniile tale :) Pe balta era un baiat azi care mia aratat pozele facute la partida precedenta...a luat una de 7 kg la un twister shad de 5 cm :wallbash:
Cand vrea sa manance manaca si la :censored:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 30 Sep 2012, 20:13

Vezi ca singur ajungi la adevar ? Cand vrea cucoana falcoasa sa manance , iti ia twisterul din buzunar sau din trusa direct , iar cand nu vrea ia, nici cu halaul n-o nimeresti.

Eu le fatzai pe la bot cu niste scheme secrete din incheietura niste shaduri izbutite dar nu mai mari de 10 cm maxim si sa vezi cum le fac poteca pana pe mal la sesiunea de shooting. In sir indian incolonate o sa urce singure, ca bobocii de rata.
Ai rabdare si sa vezi ce n-ai mai vazut in viata ta. :lol:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 30 Sep 2012, 21:21

Vegas,
cam cat bobocii de rata sa fie la tine, atinci!

Ne pregatim toti, da?
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 30 Sep 2012, 21:30

Pai Terrybill cum sa nu ne pregatim, adica ce sa inteleg cu intrebarea asta ? Ai luat shaduri d-alea balaoachese (cat sticla de bere) cum le plac acolo bulanoaselor ?
Daca nu ai luat, iti imprumut eu un shad din ala talentatu, un red head veritabil care li se infige direct in omulet :lol: .

Insa altceva ma framanta, cam liniste din partea celorlalti participanti, nimeni nu mai zice nimic ... cred ca e din cauza febrei pregatirilor, fiecare ascute carligele pe piatra, lustruieste la inele si greseaza la mulinete ... :roll:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 30 Sep 2012, 21:59

Mie mi-e sa nu caute balti pe care sa mearga :D
Stateam azi si ma uitam...la 13 o sa fie ceva aglomeratie. Nu mai zic daca o sa vrea cineva sa schimbe si locul. Dar e si un lucru pozitiv, la 13 naluci in apa sansele sa se prinda ceva sunt mai mari.
Daca are cineva o rotativa mare, sa o ia cu el. Pana imi vin si mie cele pe care le vreau, alea duble de la SavaGear.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 01 Oct 2012, 07:51

din pacate, cum anuntat de la inceput, eu nu voi participa... asta e, sa aveti distractie cat mai multa si mai placuta !
:respekt:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 01 Oct 2012, 08:19

Se cerne sita...

Scrie răspuns