Intalnire la Conac

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Vegas_75
veteran
veteran

Re: Intalnire la Conac

Mesaj de Vegas_75 » 01 Oct 2012, 14:14

Daca o dam in observatoare astronomice si alte non-combaturi din astea neaose imprumutate de prin campionatul de fotbal mioritic vopsit, eu nu mai vin. Tata, acolo trebuie sa fie sange, sa vedem transpiratie si inspiratie, implicare, determinare si concentrare, sa identificam gena specifica a vanatorului din precambrianul tarziu care a asigurat perpetuarea speciei peste milenii :lol: .

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 01 Oct 2012, 14:19

:lol: ...deci una de 7-8 sau una de 4-5 is cam de neglijat... :lol: :twisted:
Personal, m-as "deranja" chiar si pentru atat...mai ales in conditiile date :!: (deh, amator) :lol:
Apoi...tu sti ce balauri sunt (sau au fost :wallbash: ) pe-acolo...deci sti cum sa acordezi instrumentele...sau facem doar discutii :?: :lol: :respekt:

Deltaic: Vedea-te-as in delta! (prietenii stiu de ce) :wink:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 01 Oct 2012, 14:24

Eu propun sa ne intalnim la benzinaria Petrom de la iesirea dinspre Giurgiu, la ora 5:30, si sa plecam inspre casa undeva pe la 18-19 (depinde cat ne intindem la vorba dupa pescuit). Eu am loc in masina pentru inca 3 persoane, o sa-i iau pe cei din zona mea: Adrian, Edi (daca se decide sa vina) si D_alli (daca se decide si el sa vina). Am nevoie pana miercuri de numerele masinilor cu care o sa mergem, ca sa-l anunt pe Petrica, in caz ca ne pierdem pe drum. Tot pana miercuri va rog sa spuneti cati ciortani sa ii zic sa ne tina pentru gratar.
Vegas, tu deja o iei drept ditamai competitia, cand nu este decat o iesire la care sa bem o bere si sa pescuim...important este sa se prinda, cine o face nu conteaza. Oricum, clar ca o sa fie varietate mare de stiluri, naluci, tehnici folosite.
Mai am o rugaminte, daca se poate. Fara GRIPPuri. Si ieri a fost sfasiata buza unei stiuci de o asemenea ustensila macabra.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 01 Oct 2012, 14:27

Si daca vreti sa fie mediatizata teraba, il anunt pe Georgian, sa vina sa ne dea si la TV daca altceva nu are :) se baga la asemenea treburi.

cp
veteran
veteran

Mesaj de cp » 01 Oct 2012, 14:53

Va salut domnilor!

Cred ca vin si eu la intalnirea asta. Stau in Militari, la Gorjului, am si masina. Pot lua 3-4 cu masina.

Cristi

cp
veteran
veteran

Mesaj de cp » 01 Oct 2012, 14:55

A si btw e Sambata, 6 oct nu?

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 01 Oct 2012, 14:57

Da, sambata 6 octombrie este. Si esti binevenit :)

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 01 Oct 2012, 15:24

spiridusul scrie:Si daca vreti sa fie mediatizata teraba, il anunt pe Georgian, sa vina sa ne dea si la TV daca altceva nu are :) se baga la asemenea treburi.
:lol:
...asta ar mai lipsi. :lol:
Interviurile inainte sau dupa ora 9? :lol: :twisted: (conf. regulament)

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 01 Oct 2012, 15:57

Cu durere in suflet si in glas trebuie sa va spun ca sunt mari sortii sa nu fiu prezent alaturi de voi la Conac. Nu ma intrebati de ce, efectiv nu mai pot fi acolo atunci, lucrurile au luat o alta turnura nedorita ptr mine. Moral voi fi alaturi de voi. :wallbash:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 01 Oct 2012, 15:59

:D Esti praf Vegasule...te-ai dat cocos si acum te retragi :wallbash: Tocmai cand mi-au venit jucariile alea speciale si aveam de gand sa te fac praf

Scrie răspuns