Intalnire la Conac
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Intalnire la Conac
Daca o dam in observatoare astronomice si alte non-combaturi din astea neaose imprumutate de prin campionatul de fotbal mioritic vopsit, eu nu mai vin. Tata, acolo trebuie sa fie sange, sa vedem transpiratie si inspiratie, implicare, determinare si concentrare, sa identificam gena specifica a vanatorului din precambrianul tarziu care a asigurat perpetuarea speciei peste milenii
.

Personal, m-as "deranja" chiar si pentru atat...mai ales in conditiile date

Apoi...tu sti ce balauri sunt (sau au fost

Deltaic: Vedea-te-as in delta! (prietenii stiu de ce)

-
- veteran
Eu propun sa ne intalnim la benzinaria Petrom de la iesirea dinspre Giurgiu, la ora 5:30, si sa plecam inspre casa undeva pe la 18-19 (depinde cat ne intindem la vorba dupa pescuit). Eu am loc in masina pentru inca 3 persoane, o sa-i iau pe cei din zona mea: Adrian, Edi (daca se decide sa vina) si D_alli (daca se decide si el sa vina). Am nevoie pana miercuri de numerele masinilor cu care o sa mergem, ca sa-l anunt pe Petrica, in caz ca ne pierdem pe drum. Tot pana miercuri va rog sa spuneti cati ciortani sa ii zic sa ne tina pentru gratar.
Vegas, tu deja o iei drept ditamai competitia, cand nu este decat o iesire la care sa bem o bere si sa pescuim...important este sa se prinda, cine o face nu conteaza. Oricum, clar ca o sa fie varietate mare de stiluri, naluci, tehnici folosite.
Mai am o rugaminte, daca se poate. Fara GRIPPuri. Si ieri a fost sfasiata buza unei stiuci de o asemenea ustensila macabra.
Vegas, tu deja o iei drept ditamai competitia, cand nu este decat o iesire la care sa bem o bere si sa pescuim...important este sa se prinda, cine o face nu conteaza. Oricum, clar ca o sa fie varietate mare de stiluri, naluci, tehnici folosite.
Mai am o rugaminte, daca se poate. Fara GRIPPuri. Si ieri a fost sfasiata buza unei stiuci de o asemenea ustensila macabra.
-
- veteran
Si daca vreti sa fie mediatizata teraba, il anunt pe Georgian, sa vina sa ne dea si la TV daca altceva nu are
se baga la asemenea treburi.

Va salut domnilor!
Cred ca vin si eu la intalnirea asta. Stau in Militari, la Gorjului, am si masina. Pot lua 3-4 cu masina.
Cristi
Cred ca vin si eu la intalnirea asta. Stau in Militari, la Gorjului, am si masina. Pot lua 3-4 cu masina.
Cristi
A si btw e Sambata, 6 oct nu?
-
- veteran
Da, sambata 6 octombrie este. Si esti binevenit 

spiridusul scrie:Si daca vreti sa fie mediatizata teraba, il anunt pe Georgian, sa vina sa ne dea si la TV daca altceva nu arese baga la asemenea treburi.

...asta ar mai lipsi.

Interviurile inainte sau dupa ora 9?

Cu durere in suflet si in glas trebuie sa va spun ca sunt mari sortii sa nu fiu prezent alaturi de voi la Conac. Nu ma intrebati de ce, efectiv nu mai pot fi acolo atunci, lucrurile au luat o alta turnura nedorita ptr mine. Moral voi fi alaturi de voi. 

-
- veteran