Intalnire la Conac

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
D_ali
veteran
veteran

Re: Intalnire la Conac

Mesaj de D_ali » 07 Oct 2012, 20:25

Vroiam s-o trag de limba :lol: ...sa-mi zica ce servesc suratele-mame. :lol:
...si sti ce mi-a zis? Ca parca te-o vazut azi prin parcul Tineretului! Asa o fi? :lol: :twisted:

chupakabra
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de chupakabra » 07 Oct 2012, 20:26

foarte misto iesirea!! foarte misto lumea!!pacat ca am venit direct de la munca si am fost spart de oboseala. imi amintesc acum momentul in care am stat la masa de parca l as fi visat!:)) oricum tre sa mai facem din astea.adica daca mai faceti tre sa ma mai bag si eu:D! poate facem o zi pe snagov.inchiriem vreo cinci barci...din astea:)) prapad!!!! prapad!!!!!

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 07 Oct 2012, 20:46

D_ali scrie:Vroiam s-o trag de limba :lol: ...sa-mi zica ce servesc suratele-mame. :lol:
...si sti ce mi-a zis? Ca parca te-o vazut azi prin parcul Tineretului! Asa o fi? :lol: :twisted:
Foarte adevarat ti-a spus stiuca aia , daca o prind ii tai limba sa nu mai dea din casa :lol: , am fost sa o caut pe cumatra dar nu prea era pe acasa, numa una fu de tura. Pai si daca m-ai vazut ce-ai avut de n-ai venit sa ma tragi de maneca , sau altcineva ti-a suflat pontul ... :roll: :wink: Nu mai poti sa mai faci nimic in orasul asta, totul apare imediat in ziare sau pe fb :headbash:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 07 Oct 2012, 20:53

Ne bagam, chupacabra, si poate ne bagam si la balta maiastra de care ne-ai zis, nu de alta dar e placut sa pescuiesti intr-o balta din care pot sa apara surprize oricand, la capatul firului :)
Si mie mi-a facut placere si sper sa mai repetam. Prima varianta Chiroiu, mai sunt Snagovul, Izvoarele de incercat...si balta recomandata de tine.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 07 Oct 2012, 21:00

Dap, foarte interesanta propunerea lui chupacabra...excelenta as spune. :wink: (respecte, coane)
Vegas, brae, am o linie laterala foarte sensibila. :twisted:

chupakabra
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de chupakabra » 07 Oct 2012, 21:53

Weekend-ul viitor ma duc acasa si ca de obicei, o sa ma opresc pret de vreo 2 ore la baltile de care v-am povestit. O sa am aparatul foto la mine si o sa fac un filmulet cu zona. Apoi, o sa vi-l trimit pe mail sa va faceti o idee de cum arata terenul. Este apa si de 1 m si de peste 8 m in lacul pe care il prefer eu. In alte lacuri din acelasi complex e o adancime de peste 20 m, balti care nu au fost secate in ultimii 50 de ani. E mult de povestit..

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 07 Oct 2012, 21:55

Eu nu am nevoie de filmari...daca e companie placuta, si pana acum a fost, pescuit si o bere seara la un gratar si un foc de tabara, chiar nu vad ce poate sa fie rau. Asa ca eu votez pentru din toata inima. Si poate se baga si Deltaic, fiind balta naturala si salbatica, si avem si ocazia sa servim o oaie.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 08 Oct 2012, 07:32

Ghenadie scrie:ce mah, iar n-ai prins nimic? :lol1: sau ai prins numa tu? :headbash:
Am prins mah, nesuferitule. :twisted: (numarul, pe privat 8) )
...si-mi pare rau ca n-ai fost si tu, sa-ti trag un jig pe carca. :lol:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 08 Oct 2012, 08:11

D_ali scrie:
Ghenadie scrie:ce mah, iar n-ai prins nimic? :lol1: sau ai prins numa tu? :headbash:
Am prins mah, nesuferitule. :twisted: (numarul, pe privat 8) )
...si-mi pare rau ca n-ai fost si tu, sa-ti trag un jig pe carca. :lol:
ha ha ha, am avut motive intemeiate... plus mi-era frica de jig-ul ala :lol1:

boje
veteran
veteran

Mesaj de boje » 08 Oct 2012, 08:52

Sa traiti!

Chiar daca pentru mine a trebuit sa fie mai scurta, mi-a priit ieseala cu voi. Daca se concretizeaza alta ieseala, ma bag direct. :respekt:
Sau poate o repetam pe asta, dar peste fro 2-3 sapt cand va fi apa mai rece.
Si atunci chiar voi avea absolut tot in trusa! Binenteles in afara de GT, pe care am prin oftica! :censored: :lol:
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "

Scrie răspuns