Intalnire la Conac
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Intalnire la Conac
Da mai D_ali, esti foarte sensibil , e limpede asta, oi fi facut armata la unitatea militara "ochiu si timpanu"D_ali scrie:Dap, foarte interesanta propunerea lui chupacabra...excelenta as spune.(respecte, coane)
Vegas, brae, am o linie laterala foarte sensibila.

Ce s-o fi intamplat de alea mari nu au percutat, daca or mai fi in garla si n-or fi mierlit-o pe canicula ...
vreau si eu va rog poza facuta cu marlita de dimineata (ca sa ma creada nevasta ca am fost la pescuit
)
mai am de postat poze cu a doua stiuca (mai serioasa) dar cand o sa am net acasa, ca deocamdata functionez doar pe telefon

mai am de postat poze cu a doua stiuca (mai serioasa) dar cand o sa am net acasa, ca deocamdata functionez doar pe telefon
- edi_curiosul
- veteran
dat tu cine esti? ai zis ca vi si tu te-ai dus la c***eTheFly scrie:vreau si eu va rog poza facuta cu marlita de dimineata (ca sa ma creada nevasta ca am fost la pescuit)
N-am servit...armata. Pacat, as spune acum...Vegas_75 scrie: Da mai D_ali, esti foarte sensibil , e limpede asta, oi fi facut armata la unitatea militara "ochiu si timpanu"![]()
. Si zici ca ai prins, i-ai dat peste bot la cumatra si i-ai facut safteaua, n-aveam nicio indoiala, era doar o rutina.
Ce s-o fi intamplat de alea mari nu au percutat, daca or mai fi in garla si n-or fi mierlit-o pe canicula ...

Pai cum nu s-au prins mari? Masivu', una de 4.

Asta-i la misto, sau...edi_curiosul scrie:dat tu cine esti?TheFly scrie:vreau si eu va rog poza facuta cu marlita de dimineata (ca sa ma creada nevasta ca am fost la pescuit)

acuma sper doar sa nu citeasca si nevasta-mea forumul, ca m-am nenorocit
)
e posibil ca Edi sa fie indus in eroare, ca el ma stie cu numele real (Alex) dar nu cred ca face asocierea nu nick-ul de forum.
E adevarat ca nici fizicul nu ma ajuta sa fiu idenficiat prea usor cu user name-ul de aici

e posibil ca Edi sa fie indus in eroare, ca el ma stie cu numele real (Alex) dar nu cred ca face asocierea nu nick-ul de forum.
E adevarat ca nici fizicul nu ma ajuta sa fiu idenficiat prea usor cu user name-ul de aici

Da' chiar , tu cine esti?edi_curiosul scrie:TheFly scrie:
vreau si eu va rog poza facuta cu marlita de dimineata (ca sa ma creada nevasta ca am fost la pescuit )
dat tu cine esti? ai zis ca vi si tu te-ai dus la c***e

"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
va astept pe Chiroiu. Cand oi scoate un chinezesc de 25 de kile cu lingura pana in gat sa vedeti cum ma tineti minte