Intalnire la Conac
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Intalnire la Conac
http://i589.photobucket.com/albums/ss33 ... eafdd0.jpg
asta a fost c m mare de la mine. shad de 10cm, luati si masurati.
asta a fost c m mare de la mine. shad de 10cm, luati si masurati.
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

dupa masuratorile mele pe ecranul de pc, are cam 80-85cm. Oricum, s-a lasat cel mai greu...
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

O iesire faina...plina de peripetii, in special pentru mine.
(nu mai intru in detalii)
Ma bucur sa-i fi cunoscut pe cei ce nu-i stiam, iar revederea cu cei din gasca veche a fost ca o binecuvantare. (in special Serbamont si "jumatatea" sa)
Am ceva regrete ca n-au participati si altii. (se stiu ei)
Cum pentru mine la iesirea aceasta conteaza mai putin "capturile" si numarul lor
, rog pe cei ce poseda poze/imagini sau ipostaze cu "unul cu coada" sa-mi trimita pe privat materialul...Multumiri anticipate.
P.s. Campionul zilelei (usor detasat): Shad Gt 11 cm verdegliter/red head

Ma bucur sa-i fi cunoscut pe cei ce nu-i stiam, iar revederea cu cei din gasca veche a fost ca o binecuvantare. (in special Serbamont si "jumatatea" sa)

Am ceva regrete ca n-au participati si altii. (se stiu ei)
Cum pentru mine la iesirea aceasta conteaza mai putin "capturile" si numarul lor

P.s. Campionul zilelei (usor detasat): Shad Gt 11 cm verdegliter/red head

ce mah, iar n-ai prins nimic?
sau ai prins numa tu? 

adevarul e ca ne-a cam facut "muci" ! bine ca nu a fost pe puncte. 
si Radu la fel.
S-a vazut cat de esential este sa cunosti apa si cu ce sa dai, chiar si pe un lighean unde e aproape imposibil sa nu traga nimic. Ei au dat cu acelasi shad fiecare toata ziua, eu (si probabil si ceilalti) am dat cu aproape tot din trusa si rezultatele au fost sub asteptari totusi.

si Radu la fel.

S-a vazut cat de esential este sa cunosti apa si cu ce sa dai, chiar si pe un lighean unde e aproape imposibil sa nu traga nimic. Ei au dat cu acelasi shad fiecare toata ziua, eu (si probabil si ceilalti) am dat cu aproape tot din trusa si rezultatele au fost sub asteptari totusi.
Asteptam cu nerabdare pozele desi nu participaram ... !
Am vorbit cu regina baltii prin sms-uri si mi-a spus secretul , de ce n-au muscat ele ieri , taman le-a cazut dantura la toate si e coada mare la stomatolog sa le faca implanturi. Asa zicea ea , acum nu stiu ce sa zic ...
PS: e buna asta cu stiutul baltii si shad-ul potrivit. La mine e clar ca daca schimb primele trei - patru modele si nu am luat nimic, ziua aia e fiasco desi mai schimb inca 10 modele.
pozeleeee
Am vorbit cu regina baltii prin sms-uri si mi-a spus secretul , de ce n-au muscat ele ieri , taman le-a cazut dantura la toate si e coada mare la stomatolog sa le faca implanturi. Asa zicea ea , acum nu stiu ce sa zic ...
PS: e buna asta cu stiutul baltii si shad-ul potrivit. La mine e clar ca daca schimb primele trei - patru modele si nu am luat nimic, ziua aia e fiasco desi mai schimb inca 10 modele.
pozeleeee

-
- veteran
A fost super maraita, a tras doar la mici de data asta, desi am avut doua atacuri si la GT de 18. Recuperari sacadate, cu schimbari de ritm, cu lasat pe substrat, astea au mers de data asta. Eu 0 stiuci, prima data cand mi se intampla asa ceva la Conac. Dar mai sunt prtide.
12 e super de pescuit, se acopera toata balta fara probleme. S-au prins si la oscilanta si la rotativa...la lemne pictate canci
12 e super de pescuit, se acopera toata balta fara probleme. S-au prins si la oscilanta si la rotativa...la lemne pictate canci

Ar fi interesant de stiut daca a avut cineva aparat foto cu raze XVegas_75 scrie:taman le-a cazut dantura la toate si e coada mare la stomatolog sa le faca implanturi. Asa zicea ea , acum nu stiu ce sa zic ...

Mah, ale mele aveau toti dintii si cele ce-au servit naluca au facut-o foarte hotarat. 
...una a fost atat de hotarata ca ne-a muscat si pe mine si pe Edi de dejte.

Pai ce cautati cu dejtele in gura lor, vroiai sa incerci sa vezi daca li se misca caninii ?D_ali scrie:Mah, ale mele aveau toti dintii si cele ce-au servit naluca au facut-o foarte hotarat.