Intalnire la Conac
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Intalnire la Conac
Deci CP-ul ia in masina pe Serbamont, The Fly si pe mine. Am stabilit la telefon.
Mai departe spuneti voi configuratia...
Mai departe spuneti voi configuratia...
@spiridusul - sa ma simt uitat??
sau observatorii nu se puncteaza?? Nu-i bai daca preferati sa jucati fara spectatori (sa fie trac de ponton?
) !

catakate,
Suna si tu pe cineva, sau vino direct la Petrom la Giurgiului, mai e un loc la ciupacabra, cred.
Numai ca ar trebui sa te mobilizezi mai rapid...
Suna si tu pe cineva, sau vino direct la Petrom la Giurgiului, mai e un loc la ciupacabra, cred.
Numai ca ar trebui sa te mobilizezi mai rapid...
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

- danielcocea
- veteran
deci cum e ?
campioni ceva ?
stiuci monstru sarite de 12 - 18 kg ?
varsati tot ...
campioni ceva ?
stiuci monstru sarite de 12 - 18 kg ?
varsati tot ...

E linistea dinaintea furtunii ... Haideti cu vestile !!!
Pana am plecat eu (ora 14) cea mai mare a scapat, bineinteles
dar s-au prins nenumarate intre 2-4 kg. Poze voi pune maine.

deci alea mari au dat coltu' vara ...
Banuiesc ca trebe sa scrie fiecare ce si cum. Deci:
Am avut 10-11 atacuri, de 3 ori am scos solzi (de stiuca), si am scos pe mal 5 buc, cea mai mica aprox 2,5kg si cea mai mare aprox 4,5kg. Nu a prea mancat, le-am prins cam chinuit, in schimb iesirea a fost meserie, iar lumea si mai meserie. S-au facut poze, s-au filmat drilluri si eliberari. Acum... sper sa fie toti de acord cu mine.
Multumiri tuturor celor care au fost acolo pt atmosfera (sora lu' aia cu ceasu
) si 'indarjire' (trageri crancene cu obuze, cu 7.62 si altele), si in special lui Dan 'Chupacabra' si prietenei lui, pentru pozele si filmarile trase la dintoase si pt modul excelent de a conduce un Ford Ka. 
Am avut 10-11 atacuri, de 3 ori am scos solzi (de stiuca), si am scos pe mal 5 buc, cea mai mica aprox 2,5kg si cea mai mare aprox 4,5kg. Nu a prea mancat, le-am prins cam chinuit, in schimb iesirea a fost meserie, iar lumea si mai meserie. S-au facut poze, s-au filmat drilluri si eliberari. Acum... sper sa fie toti de acord cu mine.
Multumiri tuturor celor care au fost acolo pt atmosfera (sora lu' aia cu ceasu

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

-
- veteran
Eu stiuci de 2,5 kg am vazut ieri, dar mai mari nu...poate nu am fost eu pe faza. La 4,5 kg are pe la 80 de cm, nu s-au luat ieri asemenea stiuci.
S-au prins undeva pe la 20 de bucati, dar din cate stiu eu nimic notabil...cea mai mare pe la 3 kg din ce stiu eu...slab active, maraite...dar important este ca ne-am simtit bine, ne-am distrat, am stat de vorba mai mult. Ramane doar sa vedem unde facem viitoarea iesire. Poate la Chiroiu, poate pe alte balti...
S-au prins undeva pe la 20 de bucati, dar din cate stiu eu nimic notabil...cea mai mare pe la 3 kg din ce stiu eu...slab active, maraite...dar important este ca ne-am simtit bine, ne-am distrat, am stat de vorba mai mult. Ramane doar sa vedem unde facem viitoarea iesire. Poate la Chiroiu, poate pe alte balti...