D-le Russu,
Pentru populari cu stiuca puteti sa cereti informatii colegilor dumneavoastra de la baltile Chiroiu si Vladimirescu. Au introdus din cate stiu specimene mari, deci surse de aprovizionare exista.
Balta mie mi se pare cu un potential extraordinar pentru a sustine exemplare capitale de rapitori. Mare, apa multa, puiet destul, daca introduceti si sistemul C&R obligatoriu macar la stiuca, impreuna cu populari constante, aveti posibilitatea ca in cativa ani sa aveti una dintre destinatiile predilecte pentru pescuitul la rapitor.
Pe urma intervine problema cu adevarat grea: pastrarea baltii. Pentru asta aveti nevoie de paznici corecti, in primul rand, loiali si pescari educati.
Cred ca o combinatie de genul posibilitatea de a retine 3 salai si C&R obligatoriu la stiuca pentru o taxa de 40-50 de lei este o varianta care sa atraga atat pescarii care cauta doar trofee, cat si pe cei carora le place sa manance si un peste prins de ei.
Barci...ar fi bine sa existe mai multe. Si, eventual, un magazin bine aprovizionat cu twistere

pentru cei care le pierd pe toate in cocioace.