Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
Bah nu stiu ce sa zic acuma, cei ce-au pescuit mai des acolo sunt clar mai obiectivi, insa in noiembrie/decembrie cand am fost n-as putea spune ce era o nebunie de agatzatura. Am dat prin/printre toate crengile/hatisurile, si cu oscilanta si cu vobler si cu guma setata normal sau pe offset. Nu pot sa spun ca a fost mai grav decat in alte partide prin delta pe ape mici.
no, deci daca e dupa 21, mergi cu mine in barca? la cat de grei suntem, zburam pe apaD_ali scrie:Bah nu stiu ce sa zic acuma, cei ce-au pescuit mai des acolo sunt clar mai obiectivi, insa in noiembrie/decembrie cand am fost n-as putea spune ce era o nebunie de agatzatura. Am dat prin/printre toate crengile/hatisurile, si cu oscilanta si cu vobler si cu guma setata normal sau pe offset. Nu pot sa spun ca a fost mai grav decat in alte partide prin delta pe ape mici.

Apoi sa sti ca daca e dupa 21 ale lunii, pot merge si io si-n cazul asta ne putem combina, desigur.
...a noi? cantitate neglijabila, clar!
...a noi? cantitate neglijabila, clar!

@D_ali: nu am fost pe langa subiect, am vrut sa ating chiar problema Chiroiu, una din ultimele locatii cu stiuci capitale.
@restul: ma bucur ca discutiile au evoluat constructive si ca se doreste C&R la aceasta intrunire! Cred ca ati confundat putin lucrurile, ideea cu popularea de primavara si incasarile de toamna se aplica crapariilor si ciortanariilor, eu nu stiu balta de stiuca unde sa se faca repopulari sistematice, printre altele si pentru ca resursele sunt destul de putine, iar stiuca nu ‘sta’ in orice apa. Majoritatea isi doresc sa scape de ele, cu acest aspect cred ca v-ati confruntat fiecare din voi… administrez o astfel de craparie, si nu as putea sa am pretentia niciodata sa impun C&R, din toate motivele pe care cu dreptate le-ati invocat. La stiuca insa e alta problema – e rara si administratrii de bazine nu sunt interesati de ea. Eu am populat la mine cu 10.000 de alevini acum 2 ani in primavara, nu am idee ce s-a ales de ei, stiuca de dimensiuni interesante nu am gasit atunci, oricum bazinul nu are o structura tocmai propice. Am vazut cu ochii mei la Chiroiu luandu-se stiuci in traista, si mi s-a rupt sufletul, pentru ca stiu ca e putin probabil sa fie inlocuite, si pentru ca mi-as fi dorit sa le caut si anii viitori.
Cam despre asta a fost interventia mea, multumesc si domnului administrator pentru interventie, il anunt pe aceasta cale ca i-am prins cateva din stiucile cele mari, am si filmulete cu eliberarea, va salut si sa auzim de bine!
@restul: ma bucur ca discutiile au evoluat constructive si ca se doreste C&R la aceasta intrunire! Cred ca ati confundat putin lucrurile, ideea cu popularea de primavara si incasarile de toamna se aplica crapariilor si ciortanariilor, eu nu stiu balta de stiuca unde sa se faca repopulari sistematice, printre altele si pentru ca resursele sunt destul de putine, iar stiuca nu ‘sta’ in orice apa. Majoritatea isi doresc sa scape de ele, cu acest aspect cred ca v-ati confruntat fiecare din voi… administrez o astfel de craparie, si nu as putea sa am pretentia niciodata sa impun C&R, din toate motivele pe care cu dreptate le-ati invocat. La stiuca insa e alta problema – e rara si administratrii de bazine nu sunt interesati de ea. Eu am populat la mine cu 10.000 de alevini acum 2 ani in primavara, nu am idee ce s-a ales de ei, stiuca de dimensiuni interesante nu am gasit atunci, oricum bazinul nu are o structura tocmai propice. Am vazut cu ochii mei la Chiroiu luandu-se stiuci in traista, si mi s-a rupt sufletul, pentru ca stiu ca e putin probabil sa fie inlocuite, si pentru ca mi-as fi dorit sa le caut si anii viitori.
Cam despre asta a fost interventia mea, multumesc si domnului administrator pentru interventie, il anunt pe aceasta cale ca i-am prins cateva din stiucile cele mari, am si filmulete cu eliberarea, va salut si sa auzim de bine!
Lasand la o parte pledoariile pentru C&R, altfel foarte corecte si necesare mai ales, ar fi de bun augur sa dati si "voi din casa"...
...adica noah, cei care sunt iexperti pe balta aista
: un twister/o rapale, stiti voi...un secret ceva
(macar tangent asha)
Nu ma deranjaza daca primesc MP-uri...

...adica noah, cei care sunt iexperti pe balta aista

Nu ma deranjaza daca primesc MP-uri...

Merge tot pe culoarea verde....
ca la alb o sughita, a ?dumi_id scrie:Merge tot pe culoarea verde....

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
de "alb" stiu si eu. 

Albul ti-l ia dupa mal, daca mai e si cu capu rosu ti-l ia direct din trusa
.

apoi...sa sara si-n "coaja" lu' Ghenadie.