Iesire noua: Chiroiu 4

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
spiridusul
veteran
veteran

Re: Iesire noua: Chiroiu 4

Mesaj de spiridusul » 09 Oct 2012, 19:01

Domnule Russu,

Va multumesc pentru participarea la discutia initiata si totodata pentru deschiderea aratata fata de initiativa noastra.

Personal am o singura problema, anume aceea cu obligativitatea lasarii masinilor la cabana. Balta este lunga, ziua din ce in ce mai scurta, iar un drum de o ora dus, una intors, scurteaza partida de pescuit.

In rest, pescuiesc C&R, insa am momente in care vreau sa pastrez un salau pentru a face o masa. Fara excese, fara plecat cu sacul plin.

Daca ati reusi sa faceti rost de mai multe barci ar fi ok.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 10 Oct 2012, 07:21

daca nu va incapatanati sa fie pe 21 octombrie, ma bag si eu.... tare ma mananca sa vin cu barca, deci nu ma intereseaza starea barcilor administrative ( ete aici cum suna :lol1: )
pe D_ali sunt gata sa il accept in barca, din simplu motiv ca e dujmanos :lol1: e in stare sa traga cu jig-uri de 10/0 spre barca mea gonflabila :lol1:
vb aia : tineti prietenii aproape, iar dujmanii si mai :lol1: :lol1: :lol1:
D-ali, vii bre in barca, stii sa innoti sau ma razbun :lol1:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 10 Oct 2012, 07:59

Am spus ca ar fi interesant un pescuit din barca (cate 2, in echipa) pentru ca am trece la un alt "nivel", mult mai palpitant in opinia mea si care "leaga" mai bine gasca.
E fain sa vezi cum pot coopera 2 in echipa, in alegerea locurilor de pescuit, cum se descurca in dril cu minciogul/gripul/mana, cum pui ancora/cand o scoti, etc...
Pe de-alta parte, ar fi si mai funny...(aproape ca-mi imaginez) :lol:

Eu pot pescui cu oricine are placerea de-a face echipa cu mine, sau cum este nevoie sa ne 'mpartim la barci...(la cat de uscat sunt, trag bine la rame) :lol: :twisted: cu ancora mi-e mai greu :headbash:

...desigur, am si eu "preferatii" mei. :lol: :twisted: :headbash:

Mah Ghenadie, la fund nu ne ducem orice-ar fi, ne-ajutam de lemnele tale pictate, alea floacing... :lol:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 10 Oct 2012, 08:24

Mai manca-v-as galagaia voastra, e frumos din barca dar deja o dam in favoritisme ca aia de nu detin barca vor da de pe mal si deja sansele egale se debalanseaza. Dar nu mi-e teama, eu de pe mal ma desfasor cel mai bine si am aruncari lungi si precise direct in zonele fierbinti. :lol:

Credeti ca putem sa gasim o solutie sa dam toti din barca ? Nu cred ca va fi usor de rezolvat, dar chiar nu asta e cel mai important pana la urma. Fiecare o sa dea cum poate, oricum voi aia din barci mai mult o sa vasliti si o sa va invarta vantul barca si acolo cioatele sunt extra ascutite , nu va vad bine , sincer :lol: . Haveti veste de salvare la voi ? Sa va luati atunci.

In alta ordine de idei vad ca nimeni nu avanseaza o data exacta, toti se feresc sa puna punctul pe i. Deci ?

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 10 Oct 2012, 08:31

pt tine am ancora de 5 kg numai, lemne floacing pt amandoi nu am...deci invata sa innoti :lol1:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 10 Oct 2012, 08:36

Vegas, era o idee...nu-i musai.

La o treaba cine l-ar putea opri pe don' Ghenadie sa vina cu "coaja", noah?
Si lui ii convine sa ma aiba in "coaja" caci nu pot sa-i dau pe carca jigu' de la distante scurte, sunt mai periculos de pe mal. :lol: :twisted:
...si-apoi poa' sa-mi deie si iel un lemn-pictat in cap, mai lesne. :lol: :twisted:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 10 Oct 2012, 08:43

heczact asa D_ali, cine ma poate opri sa vin cu barca?
@Vegas - ai uitat de existenta motoarelor :P

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 10 Oct 2012, 08:55

Ghenadie

Va complicati prea tare cu barci , motoare si ancore, deja efortul logistic va va consuma considerabil din energia vitala si asta o sa se vada in randament :).
In plus balacirea apei cu motoarele iar va va dinamita sansele la capturi si doar lemnele pictate si vrajite, nu vor face fata artileriei de cauciuce lansate de pe mal precum katiusele rusesti, in ploaie , de asta mi-e teama. Va las pe voi in barca sa va distrati printre cocioacele perverse si eu o sa verific malurile alea une are ele cotloanele de iernat :lol: .
Ghenadie , vreau sa vad de data asta puterea stelara a lemnelor pictate, nu ma mai iei iar cu vrajeala ... :wink: :headbash:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 10 Oct 2012, 08:58

Vegas, eu am pescuit o singura data la Chiroiu si asta din barca. N-am intampinat nicio problema. In plus, am salvat niste "giugele"... :lol:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 10 Oct 2012, 08:59

da da, ca oi fi io nebun sa le las prin cioatele de acolo :lol1:

Scrie răspuns