Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
vedeti sa nu va ia nu din trusa, ci in gura 

Ce cauti mah pe forum, n-ai plecat dupa cai verzi pe pereti? 

nu bre, pe 18 plec ...ce, te deranjeaza prezenta? 

...evident 

atunci pleaca tuD_ali scrie:...evident

...acu' plec
va astept la Kiroiu

sa faci focu'... sa nu racesti 

...is "copt" deja, nici tzuica lu' Sherban nu ma mai "salveaza". 

-
- utilizator nou
Buna ziua tuturor,am incercat sa obtin mai multe informatii privind problemele discutate.Problema repopularii este mai dificila decat as fi crezut,am reusit sa contractez cumpararea a aproximativ 500 bucati stiuca cu o greutate medie de 5-600 g,cu promisiunea de a creste cantitatea functie de rezultatele recoltarii,precum si un numar de exemplare mai mari,deasemenea nesigur.Am contactat administratorii baltilor din apropiere si am promisiunea ca voi putea cumpara toate exemplarele de stiuca si salau pe care le vor prinde cu ocazia navodirii din perioada imediat urmatoare.Toate acestea se vor intampla in principiu dupa 20 octombrie.
Se pare ca este aproape imposibila asigurarea unor repopulari periodice,evident datorita interesului aproape inexistent al administratorilor amenajarilor pentru stiuca.Salaul este mai usor de gasit dar exista riscul unei mortalitati insemnate la transport,problema distantei limitand mult variantele disponibile.
Situatia aceasta,coroborata cu opiniile expuse aici precum si discutiile cu alti pescari de spinning ma fac sa ma gandesc foarte serios la introducerea C&R ,cel putin pentru stiuca.Nu stiu daca ar fi o varianta si posibilitatea de a opta pentru retinerea exclusiv a altor specii,evident taxele fiind diferite.
Drumul este aproape in totalitate practicabil in conditii de ploaie,mai asteptam cateva masini de asfalt frezat pentru a consolida pietrisul,dar intarzie din motive pe care nu le stapanesc.
Una din barci este complet functionala,a doua va fi reparata in maxim 5 zile.Suplimentarea semnificativa a numarului de barci nu cred ca se va realiza pana in primavara anului viitor.
Astept opiniile dumneavoastra privind oportunitatea schimbarilor propuse,sugestii privind taxele,precum si orice alte comentarii.
Se pare ca este aproape imposibila asigurarea unor repopulari periodice,evident datorita interesului aproape inexistent al administratorilor amenajarilor pentru stiuca.Salaul este mai usor de gasit dar exista riscul unei mortalitati insemnate la transport,problema distantei limitand mult variantele disponibile.
Situatia aceasta,coroborata cu opiniile expuse aici precum si discutiile cu alti pescari de spinning ma fac sa ma gandesc foarte serios la introducerea C&R ,cel putin pentru stiuca.Nu stiu daca ar fi o varianta si posibilitatea de a opta pentru retinerea exclusiv a altor specii,evident taxele fiind diferite.
Drumul este aproape in totalitate practicabil in conditii de ploaie,mai asteptam cateva masini de asfalt frezat pentru a consolida pietrisul,dar intarzie din motive pe care nu le stapanesc.
Una din barci este complet functionala,a doua va fi reparata in maxim 5 zile.Suplimentarea semnificativa a numarului de barci nu cred ca se va realiza pana in primavara anului viitor.
Astept opiniile dumneavoastra privind oportunitatea schimbarilor propuse,sugestii privind taxele,precum si orice alte comentarii.
domnu valer,incercati sa luati legatura cu cei de la complexul piscicol Nucet
au puiet din toate speciile de rapitor existente in apele noastre.
nu stiu exact preturile(difera-n functie de marime si cantitate)
revenind la balta,eu sunt unul dintre clientii vechi(cel care pescuieste cu lanseta portocalie(adica carrotul))
eu sunt adept al c@r dar multi pe care i-am vazut pe balta nu
iar intr-o taxa de 50lei c@r nu stiu cum veti acoperi anumite cheltuieli.
de multe ori pe balta am fost criticat de alti pescari la spin cand am incercat sa-i fac sa renunte in a retine peste subdimensionat
foarte greu cu spiritul civic....
au puiet din toate speciile de rapitor existente in apele noastre.
nu stiu exact preturile(difera-n functie de marime si cantitate)
revenind la balta,eu sunt unul dintre clientii vechi(cel care pescuieste cu lanseta portocalie(adica carrotul))

eu sunt adept al c@r dar multi pe care i-am vazut pe balta nu
iar intr-o taxa de 50lei c@r nu stiu cum veti acoperi anumite cheltuieli.
de multe ori pe balta am fost criticat de alti pescari la spin cand am incercat sa-i fac sa renunte in a retine peste subdimensionat
foarte greu cu spiritul civic....