Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
a venit toamna....
pana la urma Chiroiu4 se redeschide pentru cei pasionati de pescuitul rapitorului?
asteptam raspuns din partea d-lui Rusu
pana la urma Chiroiu4 se redeschide pentru cei pasionati de pescuitul rapitorului?
asteptam raspuns din partea d-lui Rusu
Nu am aflat inca rezultatele pescuitului de control. Mie personal, mi-ar face o mare placere sa aflu de la dl. Valer Russu, in ce masura a fost "decapitata" balta C4, pe care eu ma simteam oarecum bine chiar si in partidele in care nu bagam nimic la desaga.
am discutat cu cei care arau clienti fideli ai locatiei.toti vor sa revina...
asteptam raspunsul oficial

asteptam raspunsul oficial

Propun o cotizatie rezonabila indreptata exclusiv spre achizitionarea de puiet de salau si stiuca, cu singura conditie de instituire in regulament a unei limite minime dimensonale. Ce spuneti, d.le Russu?
- crapmaniacul
- veteran
Nu este rea ideea deloc atata timp cat e facuta cu cap, temeinic si cu transparenta. Cu siguranta ca se vor vedea rezultatele in timp. Probabil ca te gandesti ca pe langa taxa ptr fiecare partida de pescuit, pescarii care doresc (sau ca si obligativitate si se face o balta cu circuit inchis si iar nu e rau) sa achite lunar o cotizatie modica gen 30-40-50 Ron. Se pot gandi diverse scenarii si variante care sa conduca la sporirea efectivului de rapitor si la prosperitatea baltii si la bucuria pescarilor.Puiu.BZ scrie:Propun o cotizatie rezonabila indreptata exclusiv spre achizitionarea de puiet de salau si stiuca, cu singura conditie de instituire in regulament a unei limite minime dimensonale. Ce spuneti, d.le Russu?
.[/quote]
Se creaza ideea de selectivitate. Doar asta va sta la baza relansarii pescuitului de rapitor pe C4. Propun o contributie administrativa de 30 de ron, care sa insemne membru de club cu drepturi depline. Cu legitimatie si insigna.
Se creaza ideea de selectivitate. Doar asta va sta la baza relansarii pescuitului de rapitor pe C4. Propun o contributie administrativa de 30 de ron, care sa insemne membru de club cu drepturi depline. Cu legitimatie si insigna.
putem sa facem n-propuneri....
atata timp cat n-avem niciun raspuns din partea d-nului Russu

atata timp cat n-avem niciun raspuns din partea d-nului Russu

- crapmaniacul
- veteran
S-avem putina rabdare, lucrurile se vor cantari, se vor analiza si poate va veni si o solutie. Eu personal am incredere ca vom reveni acolo, anul asta, la anul poate , vom vedea.
din aprilie pana acum era destul timp de cantarit analizat orice si de cate ori s-ar vrea....sa fim seriosi
deja suntem la jumatatea lui septembrie

- crapmaniacul
- veteran
Pai tu vroiai ca dupa ce balta a fost inchisa in aprilie s-o deschida imediat in mai sau iunie ? Nu are logica. Ce crezi ca s-ar fi schimbat intr-o luna de zile ca sa se poata lua o decizie inversa ? Au mai trecut niste luni din primavara pana acum, probabil s-au mai intamplat niste lucruri bune acolo, asa ca e de asteptat sa aflam ceva vesti bune. Speram ca va fi mai bine ca pana acum si ca vom putea din nou pescui acolo, ce poti sa faci altceva ?adrian99 scrie:din aprilie pana acum era destul timp de cantarit analizat orice si de cate ori s-ar vrea....sa fim seriosi