contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
adrian99
- veteran

era vb sa se faca nisciva repopulari cu salau...
ai auzit tu de asa ceva?
s-a postat filmare,foto cu asa ceva....

pescuitul de proba din aprilie(dupa cum s-a promis in acest topic de catre conducerea baltii)....au fost scrise cateva raunduri undeva prin topic.relevant?
cand am spus eu ca vreau sa se deschida in iunie?
am spus doar ca-n atatea luni se putea lua o decizie
eu am peste 100 de iesiri acolo,sunt client fidel.de aceea incerc sa aflu niste raspunsuri
poate alte persoane nu sunt interesate de aceasta locatie....merg pe Sarulesti

-
crapmaniacul
- veteran

Cred ca desi nu esti rau intentionat nu prea pui foarte bine problema si insisti pe anumite elemente pe care nu le ai sub control. Zic asta pentru ca nu poti sti daca s-au facut sau nu populari cu rapitor acolo in acest rastimp care a trecut (stiu sigur ca demersuri s-au facut insa nu am alte elemente concrete). Probabil vom afla acest lucru, acum nu-l stim si n-are rost sa facem speculatii sau banuieli nefondate, la ghici, toate la timpul lor.
Fiecare pescar este liber sa pescuiasca pe orice locatie din tara asta sau de aiurea, nu e bine sa facem comparatii subiective, ca ala vrea sa pescuiasca acolo, ala in alta parte etc. Multi pescari mai noi sau mai vechi cu siguranta ca doresc sa (re)vina pe C4 insa doar acest lucru nu este suficient, mai trebuie facut un pas si din partea gazdei in acest sens.
Poate in perioada imediat urmatoare vom afla ceva noutati despre conditiile de pescuit la rapitori pe C 4 , dar trebuie sa mai asteptam, nu au intrat zilele in sac.
-
adrian99
- veteran

am deschis discutia privind repopularile intrucat asta era intentia d-nului Russu
iar daca s-au facut era normal sa fie postate aici filmulete,poze,dovezi.mai ales ca patronul a intrat pe acest topic si a raspunsul anumitor intrebari adresate de pescari(deci s-a implicat)
deci eu discut in cunostinta de cauza,nu aiurea ca sa fac rating
revenind,nici pana acum n-am aflat motivul real al suspendarii(pe termen nelimitat)ala pescuitului la rapitori pe aceasta balta
-
crapmaniacul
- veteran

Multe capturi intr-o singura zi semn ca rapitorul inca traieste la Chiroiu 4 si evolueaza spre bine. Cu siguranta ca in partidele ce vor urma vor intra si alte capturi mai impanate. Frumos !
-
adrian99
- veteran

crapule,n-a afirmat nimeni ca nu ar mai fi rapitori pe C4
poate doar unul....stie el care...vad ca n-a mai intrat pe aici...sa sustina ceea ce sustinea asta primavara
foarte ciudat,insa asa sunt unii;dispar....in ceata
ramane de vazut cum va evolua spiningul pe C4
speram....in bine

-
spiridusul
- veteran

Rezultate vom vedea si in acest week-end, sambata si duminica vor fi alte echipe care vor face pescuit test la rapitor la Chiroiu 4. Imbucurator este ca sunt multi strapazani si marlite, deci reproducerea din acest an a avut rezultate. Iar toti acesti pesti vor creste...
-
TheFly
- veteran

@adrian99: era firesc sa nu mai sustin nimic daca nu am fost sa pescuiesc. Cum ar fi fost sa zic ca nu se prinde nimic in timp ce era oprit pescuitul? Crezi ca ar fi fost o dezvaluire revolutionara

?
Ce am afirmat atunci a fost relativ la rezultatele din primavara. Nu mi-am schimbat deocamdata opinia, pentru ca singurele rezultate concrete la pescuit acolo sunt pozele si afirmatiile spiridusului. Faptul ca s-au prins preponderent pesti mici nu inseamna deloc ca in primavara colcaiau salaii si stiucile.de 2 kg + .
-
viorel.
- veteran

Nu am fost niciodata pe balta asta si nu vreau sa intru in polemici cu nimeni!
Aia nu sunt pesti de anul asta . Ori a fost populata cu puiet ori sunt din anii trecuti. Daca erau din reprodus de anul asta trebuiau sa aiba 4-5 cm
Spor
pescar particular
-
adrian99
- veteran

fly:nu spuneai ca vrei c&R?
uite-momentan este singura metoda care practica acolo
te-ai inscris pentru w-end?
sau te vei inscri in perioada urmatoare?
daca ajungi te rog sa postezi aici cateva poze cu ce ai prins
viorel:strapi si marlite(la dimensiunile din poze)au fost prinsi mereu acolo
ce era pacat ca multi erau retinuti de asa zisi pescari
am propus inca de acum 2 ani dimensiune minima pentru rapitori retinuti de pescari(40 sau 50cm)
asa poti sa refaci populatia,nu inchizand balta