Iesire noua: Chiroiu 4

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
spiridusul
veteran
veteran

Re: Iesire noua: Chiroiu 4

Mesaj de spiridusul » 14 Noi 2012, 11:57

Eu unul nu inteleg treburile acestea cu äcolo ne mergeti ca e teapa". Ce e in apa nu stim, asa ca teapa este doar daca scoate pestele sau mai stiu eu ce calamitate se intampla. Am fost pe multe balti unde nu am prins la o partida, doua, dar asta nu inseamna ca nu e peste neaparat. Poate nu am stiut eu cum sa-l prind, poate nu am stiut locurile, poate mi-a scapat ceva in acea zi. Nu inseamna ca daca nu prind nu e peste...nu controlam comportamentul pestelui, pana la urma aici e si farmecul acestei indeletniciri.
Pana la urma unde iesim la pescuit este o alegere personala. Daca si prindem ceva, e un bonus. Tot ce conteaza este starea de spirit si speranta cu care plecam la pescuit, timpul petrecut pe balta, la aer curat, recreerea si relaxarea. Si cata vreme ai si speranta ca in apa e ceva, nu ai de ce sa nu te simti bine.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 14 Noi 2012, 12:32

Bravo, mah baietzi! Ati dat-o 'n de-astea: http://www.youtube.com/watch?v=FKuGm3WEofc
(finalul - vorbeste de la sine)
Apropo, s-au facut "perechile" ? :lol:
Ultima oară modificat 14 Noi 2012, 12:33 de către D_ali, modificat 1 dată în total.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 14 Noi 2012, 12:33

TheFly scrie:Vegas, pe tine te punem pe podium si in loc de steagurile alea iti dam Drapelul National :)

ps: la cat ai scris mai sus, mai bine te duceai si faceai 3 lanseuri la Chiroiu in timpul asta :)
Discutam despre podium mai bine la final , atunci va las pe voi sa ma asezati pe podium daca vreti. :lol:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 14 Noi 2012, 12:34

Gogol scrie:Sau mai bine nu veni ca si asa ai ceva clienti dornici sa-ti faca vant in apa... :lol: :lol:
Am banuit asta, ti-am citit in privire sentimentul asta sincer , dar te inteleg si te tolerez asa :lol: :headbash:

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 14 Noi 2012, 12:35

[quote="Vegas_75"]Si eu voi fi la Chiroiu pe 1 Decembrie, sa ridicam sus pe catargul de la cabana steagul Romaniei, ar fi frumos.[/quote]
Haideti domnilor, ca se poate. Numai vremea sa nu fie potrivnica. :respekt:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 14 Noi 2012, 13:12

Puiu.BZ scrie:
Vegas_75 scrie:Si eu voi fi la Chiroiu pe 1 Decembrie, sa ridicam sus pe catargul de la cabana steagul Romaniei, ar fi frumos.
Haideti domnilor, ca se poate. Numai vremea sa nu fie potrivnica. :respekt:
Vremea va fi doar un amanunt nesemnificativ pentru confruntarea finala ; doar sa nu dea de sus grav de tot, altfel suntem pe baricade cu sabiile si sulitele pregatite.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 14 Noi 2012, 13:34

aline,sa vezi ce perinita iese
mai ales daca se baga si paznicii :lol:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 14 Noi 2012, 13:56

Vremea va fi un element al naibii de semnificativ, nu de alta dar daca sunt noroaie nu stiu cum ajungem la balta, sau daca e pojghita de gheata pe suprafata apei...asa ca sa speram ca nu o sa fie conditii meteo nefavorabile.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 14 Noi 2012, 14:08

spiridusul scrie:Vremea va fi un element al naibii de semnificativ, nu de alta dar daca sunt noroaie nu stiu cum ajungem la balta, sau daca e pojghita de gheata pe suprafata apei...asa ca sa speram ca nu o sa fie conditii meteo nefavorabile.
Hai sa ne gandim acum la drobul de sare ... N-am vazut fratili meu asa ceva, zic io un ****, tu tre sa zici imediat invers, esti prea gica contra sa moara pestii mei azorica si grivei ... offff, imi sare tzandara uneori cand va vad asa de instigatori si provocatori ... mai e asa si unu Gogol ... :roll:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 14 Noi 2012, 14:18

adrian99 scrie:aline,sa vezi ce perinita iese
mai ales daca se baga si paznicii :lol:
...apoi, daca se-nvart in sens invers, ar putea iesi o "treaba"...inteleg ca au obiceiuri de-astea. :lol:

Scrie răspuns