Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
Cosmin, am prins pojghita de gheata pe balta asta, treaba buna o fo' ca drumu iera ferm... 

-
- veteran
Bre vegase, dar tu vad ca esti sensibil rau de tot. Pai daca tu spui ceva, da-mi voie sa am si eu un punct de vedere, chiar daca e contrar celui exprimat de tine. Ca poate tu ai tractor sa mergi prin noroaie, eu nu am si din ce am vazut majoritatea celor care au venit si la Conac si la Izvoarele au masini normale. Iar daca sunt temperaturi sub 0 grade, cum anunta astia, mai multe nopti la rand si ingheata apa, chiar si la mal doar, nu stiu daca e aceasi treaba. Nu pot decat sa sper ca vremea o sa fie buna, ca o sa pot ajunge la balta si ca o sa pot pescui. Dar fiind iarna, e putin imprevizibila treaba cu vremea si-ti mai poate juca feste. Acum daca tu ai fir direct cu cel de sus si ai siguranta ca totul o sa fie perfect e alta treaba. Asa ca raman la parerea mea ca vremea e al naibii de importanta. Macar pentru mine.
Asa, ca sugestie, daca nu suporti puncte de vedere contrare, mai usor este sa-ti faci blog unde doar tu sa poti posta, o sa ai certitudinea ca ai mereu dreptate.
Asa, ca sugestie, daca nu suporti puncte de vedere contrare, mai usor este sa-ti faci blog unde doar tu sa poti posta, o sa ai certitudinea ca ai mereu dreptate.
...apai da, corect, cand s-o dezghetzat baltoaca la plecare, am plecat pe mocirca...
...dar am putut pescui... 

drumul este pietruit in proportie de 90%
se poate intra si pe la "pruni"(se ajunge la digul care desparte C4 de BGS)
aline,daca este frig nu prea mai poti juca perinita
se poate intra si pe la "pruni"(se ajunge la digul care desparte C4 de BGS)
aline,daca este frig nu prea mai poti juca perinita

Sa vezi ce provocator voi fi, ca bati campii aiurea... 

...dupa finele aluzii, ar iesi de-un pogo pe ritm de perinitza

...sau vreti un Paganini?

Da' bine bre, ca c'un "pinguin" ne-o fi rusine.
Dam roata baltii.
Va imaginati cum ar fi?
Da' nu ramanem seara acolo, dupa atata pinguin. 

cei din Chiroiu2(conform altor siteuri de pescuit)au dat drumul la apa spre celelalte balti
probabil nivelul din C4 va creste in acaeasta perioada,insa nu cred ca mult intrucat 3 este golit pentru navodire
apoi pana-n decembrie nu se stie daca mai vine apa din barajul Dridu...
probabil nivelul din C4 va creste in acaeasta perioada,insa nu cred ca mult intrucat 3 este golit pentru navodire
apoi pana-n decembrie nu se stie daca mai vine apa din barajul Dridu...
Mai baieti, voi sunteti realisti..? Sau vreti sa va imbatati cu apa rece? Chiar daca ajunge apa la nivel normal in Chiroui 4, sezonul este compromis. Tot pestele s-a retras sub plauri cand a scazut apa si chiar daca va creste nu mai iese de acolo pana la primavara.
O sansa, mica e adevarat, ar fi din barca, dar cum nu exista decat una...si 99% dau de pe mal....
O sansa, mica e adevarat, ar fi din barca, dar cum nu exista decat una...si 99% dau de pe mal....
posibil
dar cat mai este vreme buna trebuie incercat
dar cat mai este vreme buna trebuie incercat