Corect. Speranta moare ultima.adrian99 scrie: dar cat mai este vreme buna trebuie incercat

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Corect. Speranta moare ultima.adrian99 scrie: dar cat mai este vreme buna trebuie incercat
Gogol scrie:Mai baieti, voi sunteti realisti..? Sau vreti sa va imbatati cu apa rece? Chiar daca ajunge apa la nivel normal in Chiroui 4, sezonul este compromis. Tot pestele s-a retras sub plauri cand a scazut apa si chiar daca va creste nu mai iese de acolo pana la primavara.
O sansa, mica e adevarat, ar fi din barca, dar cum nu exista decat una...si 99% dau de pe mal....
Ma batea gandul sa vin azi dar exact cresterea recenta a cotelor apei din Chiroiu 4 din ultimele zile (anuntata dealtfel de d-l Russu aici) ... abea m-a retinut acasa. Insa in cateva zile, sa zicem ca de joi incolo lucrurile cred ca vor tinde sa se stabilizeze si foamea le va da ghes ursoaicelor sa iasa din barloguri dupa hrana din ce in ce mai des.Petre Dumitru scrie:Duminica 18.11.2012
in jur de 10 pescari de rapitor apa a crescut fata de saptamana trecuta nici umbra de cumatra de dimineata pana la ora 15 tot ce sa prin a fost un biban cei drept destul de frumos si un salau .
Vegas_75 scrie: PS. era sa uit o mentiune , sunt convins aproape ca la balta cu izvoare multe salaul a rupt si fiecare pescar din cei trei patru prezenti a luat 2-3 bucati pana la pranzul mic, sariti de 1-2 kg, normal ca pe locurile consacrate evident si la momentul median cuprins intre apogeul si perigeul solunarului. Data viitoare o sa incerc si eu sa insist mai tare la cocolos cu piersica ca sa-mi maximizez sansele...
Vegas_75 scrie:
PS. era sa uit o mentiune , sunt convins aproape ca la balta cu izvoare multe salaul a rupt si fiecare pescar din cei trei patru prezenti a luat 2-3 bucati pana la pranzul mic, sariti de 1-2 kg, normal ca pe locurile consacrate evident si la momentul median cuprins intre apogeul si perigeul solunarului. Data viitoare o sa incerc si eu sa insist mai tare la cocolos cu piersica ca sa-mi maximizez sansele...
My younger friend nu ma deranjeaza aprecierile tale in privinta tainelor mele cu pescuitul, esti liber sa crezi absolut orice si sa te exprimi deasemenea , nu te cunosc si nu ma cunosti. Poate am exagerat eu cand am lasat impresia ca am denigrat cea mai buna balta de salau din tara, eu care nu am veleitati de pescar de salau, doar cochetez asa cu fenomenul. Insa nu suport minciuna si mai ales aia frumos impachetata menita sa amageasca pescarii si sa-i tapeze de bani, unii o numesc prosteala ieftina pe fata... nu mai credem in mos Gerila de mult ...arapaima scrie:Vegas_75 scrie:
PS. era sa uit o mentiune , sunt convins aproape ca la balta cu izvoare multe salaul a rupt si fiecare pescar din cei trei patru prezenti a luat 2-3 bucati pana la pranzul mic, sariti de 1-2 kg, normal ca pe locurile consacrate evident si la momentul median cuprins intre apogeul si perigeul solunarului. Data viitoare o sa incerc si eu sa insist mai tare la cocolos cu piersica ca sa-mi maximizez sansele...
Stai linistit maifrend...Nu mai incerca, te sfatuiesc sincer![]()
. Daca si la salau esti la fel de plin de experienta ca la stiuca, nu e de mirare ca nu i-ai vazut culoarea. Am citit tot topicul asta ca sa vad si eu cam cat de "mesereas" este unul care la intalnirea de pe Chiroiu, citez: le va rupe pe genunchi, v-a scoate untul si ficatii din ele, le va obliga sa puna botul, va prinde stiuca mai dihai ca Chuck Norris
, le va scoate din vizuina, si va pravali plaurul peste alea care nu vor sa iasa
![]()
![]()
![]()
Bag mana in foc ca nici macar nu vei ajunge la intalnirea aia...
Cunosc foarte multi pescari virtuali care in fata calculatorului sunt zmeii-zmeilor, prind tot si dau verdicte despre balti si naluci prinzatoare, vorbesc numai din cartile lui Sven Hassel ori din Operatiunea Monstrul, au expresii de maestrii fara de care nu se poate pe forum - din pacate in viata reala, de zi cu zi, pe orice balta ai iesi cu ei, mai mult decat un lanseu corect nu prea ai ce sa vezi.
Vorbesti de experienta si de zeci de ani de pescuit la spinning...Pai tot aici pe topicul asta ai zis ca prea multi ani de stiuca, unde esti maestru, nu ai, poate maxim 6 cu indulgenta. Crezi ca esti mai bun la salau? Dovedeste-o...
Un pescar bun poate sa accepte o infrangere si o zi proasta intotdeauna, fara sa denigreze balta sau sa dea vina pe ea. Un "maestru" v-a cauta intotdeauna scuzele in alta parte. Ma bucur ca m-am nascut acum 36 de ani si am avut cei mai buni profesori de spinning, care m-au invatat in primul rand sa caut greselile la mine, nu sa dau vina pe balti, echipamente sau altele. Eu am pescuit ani de zile cu germina si mi-am facut twistere din manusi...si am prins peste!
Numai bine si o seara buna
P.S. Daca te mai deranjeaza ceva la balta Ivoarele, poti trece sa iei banii de taxa inapoi. Am vorbit eu acolo si se pare ca in ziua aia salaul fusese in Izvoarele 1...