Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
Ar fi foarte bine daca ati reusi sa stabiliti numarul de pescari care va veni si daca partida va fi C&R,ma gandesc sa va propun o taxa pentru grup.
Oricum ma ocup de vinul fiert si,tot din partea casei,de un bors de peste aproape la fel de bun ca in Delta.
Exista si o parte buna in toata povestea asta,paznicii au scos cativa kilometri de fire din apa lasate de pescarii de crap,plus doua carute de deseuri-pungi,sticle,etc. Firele erau cea mai mare problema,pe langa agatatura existenta.
Cabana este amenajata,doritorii pot ramane peste noapte fara costuri suplimentare,trebuie sa stiu doar numarul pentru a aduce saltele.
Astept decizia dumneavoastra.
Oricum ma ocup de vinul fiert si,tot din partea casei,de un bors de peste aproape la fel de bun ca in Delta.
Exista si o parte buna in toata povestea asta,paznicii au scos cativa kilometri de fire din apa lasate de pescarii de crap,plus doua carute de deseuri-pungi,sticle,etc. Firele erau cea mai mare problema,pe langa agatatura existenta.
Cabana este amenajata,doritorii pot ramane peste noapte fara costuri suplimentare,trebuie sa stiu doar numarul pentru a aduce saltele.
Astept decizia dumneavoastra.
.....si 5 saci de voblere/linguri/twistere
Ma bag si eu la un pescuit pe Chirou cand o fi sa fie

Ma bag si eu la un pescuit pe Chirou cand o fi sa fie

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
[quote="valer russu"]Ar fi foarte bine daca ati reusi sa stabiliti numarul de pescari care va veni si daca partida va fi C&R,ma gandesc sa va propun o taxa pentru grup.
Astept decizia dumneavoastra.[/quote]
Salut disponibilitatea & initiativa d.lui patron, si lansez propunerea ca intalnirea sa aiba loc pe [b]1 decembrie 2012[/b].
Si cu C&R sunt de acord, dar in varianta de iarna, adica un fel de C&(R-2), unde 2 sa fie nr. de pesti retinuti, cu particularitatea ca atit p1 cat si p2, adica pestele 1 si respectiv 2, sa satisfaca relatia: 1 kg < p1, p2 < 4 kg. Nu de alta, dar nevasta-mea e topita absolut dupa salaul de C4, si cum alt fel de carne nu consuma, i-as face o rezervare de cadou pt. sarbatori.
IN orice caz, daca pana atunci imi vedeti Passat-ul de BZ gri cu bare Thule deasupra, intrebati-ma ce mai fac si voi fi bucuros sa va salut, pe oricare dintre voi, cei prezenti si decenti, de aici de pe forum.
Salut disponibilitatea & initiativa d.lui patron, si lansez propunerea ca intalnirea sa aiba loc pe [b]1 decembrie 2012[/b].
Si cu C&R sunt de acord, dar in varianta de iarna, adica un fel de C&(R-2), unde 2 sa fie nr. de pesti retinuti, cu particularitatea ca atit p1 cat si p2, adica pestele 1 si respectiv 2, sa satisfaca relatia: 1 kg < p1, p2 < 4 kg. Nu de alta, dar nevasta-mea e topita absolut dupa salaul de C4, si cum alt fel de carne nu consuma, i-as face o rezervare de cadou pt. sarbatori.
IN orice caz, daca pana atunci imi vedeti Passat-ul de BZ gri cu bare Thule deasupra, intrebati-ma ce mai fac si voi fi bucuros sa va salut, pe oricare dintre voi, cei prezenti si decenti, de aici de pe forum.
[quote="valer russu"]Ar fi foarte bine daca ati reusi sa stabiliti numarul de pescari care va veni si daca partida va fi C&R,ma gandesc sa va propun o taxa pentru grup.
Apropos, delalandele alea albe si red head-uri (peste 2 kg) erau ale mele, asta in cazul in care oamenii dvs. le-au gasit agatate printre firele craparilor.
Apropos, delalandele alea albe si red head-uri (peste 2 kg) erau ale mele, asta in cazul in care oamenii dvs. le-au gasit agatate printre firele craparilor.

eu am niste linguri Berti si rotative Mepps (vreo 12-15)
+ strune
jigurile nu se mai pun

jigurile nu se mai pun
-
- veteran
Totul este sa ne ajute si vremea. Sa prindem o zi cu soare, chiar daca nu atat de calduroasa.
He, he, he, era normal ca la un moment dat sa apara si pescarii ce pot da verdictul unei balti dupa prima partida...Fara nici o aluzie...Vegas_75 scrie:Am fost unde trebuie crede-ma. Pauza totala ... nu ma provoca, totul acolo imi miroase a punere in scena ... nu e pestele despre care s-a facut atata vorbire ... e fumigena acolo ...TheFly scrie:vezi ca noi la Izvoarele am fost cred in a doua balta. Posibil sa te fi derutat careva. E adevarat ca si acolo au fost doar 4 insi care au prins notabil pe 2-3 locuri, in rest pauza.
Te provoc eu sa-mi spui sincer cum am reusit sa pun in scena o partida amicala in care sa imbrobodesc peste 40 de pescari si sa le scot ochii cu niste pastrama probabil prea grasa, cateva cotlete de novac si o varza cu oase in ea

Izvoarele este balta in care numai cine stie sa prinda peste...prinde peste!! Si cu asta am spus tot.
Nimeni nu este obligat sa vina pe balta si nici nu a fost obligat. Balta nu a fost promovata ascuns sub pretextul unui concurs amical, unde eu am scos bani din buzunarul propriu ca sa iasa totul perfect. Cine ma cunoaste, m-a sunat deja ca sa ma felicite pentru eforturile de a oferi si altora posibilitatea sa mai prinda un salau de 3-4kg pe bani putini.
Am prins salai la Izvoarele intr-un an mai mult decat am prins la Milotina si Gostilele in ani de zile. Pentru ca stiu sa prind...
Ca un fapt divers, in timpul concursului am fost cu un prieten care este pe dinafara cu spinning-ul si pana la ora 2:30 era extrem de dezamagit ca nu prinsese nimica. Dupa doua sfaturi oferite a reusit sa prinda un salau in 20 de min

Sunt curios la a doua punere in scena cati pescari or sa vina dupa peste si cati dupa pastrama...
Cu deosebit respect
Dan Ingineru (pescar umil ce are rabdarea sa caute salaul 5 ore intr-un loc)
Thank you and good night
Cu tot respectul cuvenit, atunci cand a fost organizat concursul pe Pantelimon (celebru de altfel pentru salaii lui), s-au prins in 2 zile 5 salai si 3 bibani. Pescari buni au fost, peste a fost (in apa), intrebarea este de ce nu s-a prins?adrian99 scrie:cei care au fost la concursul de pe Izvoarele au fost incantati de meniul oferit decat de pescuit si balta...
cativa pesti la 40 de insi o fac o balta buna de salau?
Si aici raspund in acelasi fel, peste a prins cine a stiut...atat
Poate va asteptati sa prinda toti pescarii cate 3-4 salai ca sa fie demonstrat ca balta pute de peste

Daca nu ati participat la eveniment, eu zic sa-i lasam pe cei care au fost acolo, sa faca aprecierile de rigoare...
Numai bine
- vijelie
- veteran
hai sa va spun alta faza... cine nu cunoaste uzlina...renumitele lacuri de la cormoran...o avea Gaina ceva stiuci acolo? eu zic ca da:) si ce sa vezi... in 2 zile de concurs Master s-au prins maxim 10 stiuci intr-una din incinte.... cam naspa nu? si acum ce trebuia sa se faca? sa tipe lumea ca balta nu are peste? NU! pescarii adevarati au luat-o ca atare si au mers mai departe... au socotit unde s-a gresit in tactica lor sau in "solunar" dupa aia cine a prins zi buna a facut ravagii acolo.
Acum sa revenim la Izvoarele
eu am fost acolo doar de 2 ori impreuna cu niste prieteni. Intr-una dintre partide a fost si Dan Ing ca doar el mi-a aratat unde este balta . Sincer... si cei ce ma stiu , stiu ca nu mananc castane aiurea.... noi am prins si de la mal si din barca. Salai frumosi de peste kilogram. Cei mai mari sariti chiar de 3 kilograme. Nu am actiuni acolo si mai mult ca sigur nu o sa mai ajung prea curand pe balta aia dar nu ca nu ar avea peste ci ca nu am cum ...pentru mine imi este peste mana ... asa ca...nu mai cautati problemele in apa ci la voi in trusa
ca sa nu spun in mintea voastra.
p.s. ORICAND pun pariu cu orice pescar ca mergem acolo si cel putin EU prind salau.
o seara buna tuturor !!!

Acum sa revenim la Izvoarele

p.s. ORICAND pun pariu cu orice pescar ca mergem acolo si cel putin EU prind salau.
o seara buna tuturor !!!

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Uzlina ca Uzlina, Vijelie, dar adu-ti aminte cum nu mai tarziu de doua saptamani in urma, patru masini pline cu pescari titrati de rapitor se intorceau din patria stiucilor "Jezero Joca". Rezultatul dupa 4 zile de pescuit - 2 stiuci modeste si o sumedenie de fotografii cu peisaje, streamere si naluci uriase
Este foarte posibil ca si acolo patronul sa fi amagit gasca WSB-istilor cu niste gulas preparat ad-hoc, o friptura de mistret si multa ospitalitate sarbeasca, pentru a-si atrage apoi sute de clienti...
Sau poate o fi plasuit-o si a ramas numai novacul

Este foarte posibil ca si acolo patronul sa fi amagit gasca WSB-istilor cu niste gulas preparat ad-hoc, o friptura de mistret si multa ospitalitate sarbeasca, pentru a-si atrage apoi sute de clienti...

Sau poate o fi plasuit-o si a ramas numai novacul