Iesire noua: Chiroiu 4

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
valer russu
utilizator nou
utilizator nou

Re: Iesire noua: Chiroiu 4

Mesaj de valer russu » 12 Noi 2012, 20:58

Buna seara!
Situatia privind nivelul apei este urmatoarea: maine se opreste curgerea din Chiroiu4,tot maine dupa-amiaza Chiroiu2 da drumul apei.Se estimeaza ca pana vineri nivelul apei in 4 sa fie aproape de normal,cele trei zile par sa fie un termen realist pentru tranzitarea chiroiu3 si cresterea semnificativa in 4 a nivelului.
Oricum,cred ca week-end-ul acesta e compromis pentru pescuit,va tin la curent cu evolutia lucrurilor.
P.S. Domnule Sturzu,nu sunt suparat pe dumneavoastra,mi-ar face placere sa va cunosc,sper pe balta.

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 12 Noi 2012, 21:28

Coane Vegas,

si eu am fost sambata pe o balta pe care in primavara, la 2 zile dupa ce se topise ghiata am prins 7 bucati in 30 de minute, dintre care 1 peste 3,5 kile (batea spre 4 cu tot cu icre la acea vreme), una pe la 2 kile si ceilalti peste kil toti.

sambata am prins un strap de 20 de cm de la 8 pana la 3 cu toata vremea ideala.

deci cum spuneai tu, din pacate nu traim intr-o lume ideala in care prindem peste in fiecare zi. :respekt:

valer russu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de valer russu » 12 Noi 2012, 21:34

@adrian99
Nu stiu de existenta vreunui program de tip 8-18,am verificat in sectiunea Reguli&Taxe a site-ului baltii.
Va rog indicati-mi unde ati citit acest lucru,trimiteti-mi eventual un link.
Multumesc.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 12 Noi 2012, 21:37

[quote="valer russu"]Buna seara!
Situatia privind nivelul apei este urmatoarea: maine se opreste curgerea din Chiroiu4,tot maine dupa-amiaza Chiroiu2 da drumul apei.Se estimeaza ca pana vineri nivelul apei in 4 sa fie aproape de normal,cele trei zile par sa fie un termen realist pentru tranzitarea chiroiu3 si cresterea semnificativa in 4 a nivelului.
Oricum,cred ca week-end-ul acesta e compromis pentru pescuit,va tin la curent cu evolutia lucrurilor.
P.S. Domnule Sturzu,nu sunt suparat pe dumneavoastra,mi-ar face placere sa va cunosc,sper pe balta.[/quote]

In ceea ce ma priveste, astept cu entuziasm sa revin pe C4 si desigur, voi fi bucuros sa va salut, d.le Valer Russu.
Va multumesc pentru update.

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 12 Noi 2012, 21:43

subscriu. Revin si eu pe acolo spre finalul lunii, poate inceputul lui decembrie cand se linistesc apele. Sa speram ca tine vremea si nu da inghetul prea repede. Poate o punem de o sindrofie. Vijelie e pe faza cu pastrama :) ??

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 12 Noi 2012, 22:12

Putem incerca sa organizam o iesire cu totii pe Chiroiu 4 in ultimul week-end din noiembrie, daca ne ajuta si vremea, la un pescuit de rapitor.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 12 Noi 2012, 23:28

domnu russu programul 08.00-18.00 mi-a fost adus la cunostinta de catre paznicii baltii
nu doar mie ci si altor colegi spiningari

eu am fost de cateva ori pe balta dupa-amiaza,taxa platita integral si mi s-a adus la cunostinta de program
de aceea precizez,nu este o inventie de-a mea

repet:corect este sa pescuim 12h cu taxa platita

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 13 Noi 2012, 08:51

valer russu scrie:@adrian99
Nu stiu de existenta vreunui program de tip 8-18,am verificat in sectiunea Reguli&Taxe a site-ului baltii.
Va rog indicati-mi unde ati citit acest lucru,trimiteti-mi eventual un link.
Multumesc.
Pot sa confirm ca este asa-zisul program pe care ni-l anunta paznicii, carora de altfel multe personal nu am ce sa le reprosez , insa banuiesc ca seara vor si ei sa ajunga mai repede acasa si cum se apropie de amurg si esti prin zona cabanei lor iti dau de inteles de-a dreptul ca ar fi bine sa mai vii si alta data si ca ar fi bine sa cam strangi jucariile si s-o tai la masina ... In rest n-am avut incidente sau discutii si polemici cu dansii. Au ei clientii lor pe care au ochiul geana la fiecare partida intrucat se stie ca lacomia strica prietenia ... Stima.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 13 Noi 2012, 08:53

spiridusul scrie:Putem incerca sa organizam o iesire cu totii pe Chiroiu 4 in ultimul week-end din noiembrie, daca ne ajuta si vremea, la un pescuit de rapitor.
Cu siguranta ar iesi ceva frumos acolo. Hai sa ne organizam si poate sarbatorim acolo Ziua Nationala a Romaniei care pica sambata. E o idee.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 13 Noi 2012, 09:49

Si bineinteles, vinul fiert il pregateste dl. Valer R. Apropos, solunarul arata bine pentru sfarsitul lunii. Ideea e grozava, si daca dragi rapitori, imi promiteti ca nu va mai "dejectati" pe potecile de acces la apa, o sa fac tot posibilul sa nu sperii pestii cu lingurile mele din setul de argint al nevesti-mii.
Asa ca, stimate d.le Valer R., tot raul e spre bine. Sa fie intr-un ceas bun!

Scrie răspuns