Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
fly,daca intrai pe siteul celor de la green-lake ai fi vazut ca este trecut program de pescuit(08.00-18.00)
deci nu vb aiurea
ca poti sa pescuiesti mai dimineata si mai tarziu...
eu iti spun ca ni s-a atraas atentia(atat mie cat si altor pescari)sa nu depasim acest timp
iar cum cele mai bune perioade sunt dimineta devreme si searta tarziu nu mi se pare corect acest program
repet:venim la pescuit,nu la magazin
deci nu vb aiurea
ca poti sa pescuiesti mai dimineata si mai tarziu...
eu iti spun ca ni s-a atraas atentia(atat mie cat si altor pescari)sa nu depasim acest timp
iar cum cele mai bune perioade sunt dimineta devreme si searta tarziu nu mi se pare corect acest program
repet:venim la pescuit,nu la magazin
e posibil sa fie ceva introdus mai recent (nu am mai fost de mai bine de o luna acolo cred) iar pe site recunosc ca nu intru (in ideea ca nu ma astept sa apara noutati spectaculoase incat sa fiu foarte activ in vizualizarea site-ului. In plus, cam 99% din ce e prezentat pe site este despre sau in legatura cu pescuitul la crap. Deci, nu cadreaza.
Ieri, duminica, nu am fo la Chiroiu si rau am facut, desi de vineri cu Chiroiu in cap eram , vineri seara m-am sucit la izvoarele ca la chiroiu e apa mica ca o fi ca s-o-mparti ... La Chiroiu am luat si pe apa mai mica peste, e drept ca nu imediat dupa ce a scazut ci cand s-a mai linistit atmosfera, la vreo 2 saptamani distanta ... La izvoarele nu cred sa mai merg prea curand daca nu aud schimbari in bine ...TheFly scrie:Domn' Vegas, pai zi-ne si noua (macar pe private la cine e interesat) unde ai fost, ca sa nu te boscorodim dupa aia in caz ca ne ducem aiurea si am fi putut sa stim de la tine, ca vezi ce se poate intampla din cauza la communication breakdown
.
in alta ordine de idei, vroiam sa postez si eu ceva in legatura cu discutiile actuale, dar dupa ce a postat Vegas mi-am dat seama ca as fi avut tendinta sa scriu anumite chestiuni gresite.
Si pe mine m-a deranjat unul dintre paznici (nu cel mai "comercial", celalalt), imi cer scuze dar nu le cunosc numele, cand l-am intrebat ce pana mea de pesti are in balta de pleaca ca metroul cu lingura in gat. El mi-a reprosat ca ii omor stiucile, desi nu am auzit sa fi gasit ceva mortaciuni ulterior. Oricum, as regreta daca s-a intamplat asta, indiferent ca era vorba de vreun rapitor sau vreun crap. Dar cu toate astea mai merg inca pe balta. O sa astept sa se umple la loc, asta e.
vezi ca noi la Izvoarele am fost cred in a doua balta. Posibil sa te fi derutat careva. E adevarat ca si acolo au fost doar 4 insi care au prins notabil pe 2-3 locuri, in rest pauza.
Am fost unde trebuie crede-ma. Pauza totala ... nu ma provoca, totul acolo imi miroase a punere in scena ... nu e pestele despre care s-a facut atata vorbire ... e fumigena acolo ...TheFly scrie:vezi ca noi la Izvoarele am fost cred in a doua balta. Posibil sa te fi derutat careva. E adevarat ca si acolo au fost doar 4 insi care au prins notabil pe 2-3 locuri, in rest pauza.
cei care au fost la concursul de pe Izvoarele au fost incantati de meniul oferit decat de pescuit si balta...
cativa pesti la 40 de insi o fac o balta buna de salau?
cativa pesti la 40 de insi o fac o balta buna de salau?
nu am zis ca e o balta buna de salau. Daca as fi tras concluzia asta, a doua zi eram acolo.
Daca ma iau dupa realizarile propri din acea zi, va dau dreptate. Daca ma iau dupa ce pesti s-au prins, normal ar fi sa nu dau un verdict pana la o a doua verificare. Cu tot respectul pentru cei prezenti la acea partida, insa nu e obligatoriu sa prinda toti de pe balta intr-o zi ca sa insemne ca sunt pesti in apa. Nu am nicio treaba sa fac reclama baltii respective, dar faptul ca cineva nu prinde (sau ca marea majoritate nu prind) nu inseamna ca nu sunt pesti in apa. Am trait si eu extazul sa fiu singurul pe balta la Chiroiu chiar care sa prinda, si pe langa mine ceilalti faceau scurta la mana si la crap si la rapitori, deci chestii din astea se intampla. La fel cum nu e obligatoriu ca cei care au prins atunci sa mai prinda si a doua oara sau sa fie guru in pescuit.
e o vorba veche care zice ca 90% din pesti stau in 10% din apa, deci conform vorbei asteia, nicio apa din ROmania nu are peste practic
Daca ma iau dupa realizarile propri din acea zi, va dau dreptate. Daca ma iau dupa ce pesti s-au prins, normal ar fi sa nu dau un verdict pana la o a doua verificare. Cu tot respectul pentru cei prezenti la acea partida, insa nu e obligatoriu sa prinda toti de pe balta intr-o zi ca sa insemne ca sunt pesti in apa. Nu am nicio treaba sa fac reclama baltii respective, dar faptul ca cineva nu prinde (sau ca marea majoritate nu prind) nu inseamna ca nu sunt pesti in apa. Am trait si eu extazul sa fiu singurul pe balta la Chiroiu chiar care sa prinda, si pe langa mine ceilalti faceau scurta la mana si la crap si la rapitori, deci chestii din astea se intampla. La fel cum nu e obligatoriu ca cei care au prins atunci sa mai prinda si a doua oara sau sa fie guru in pescuit.
e o vorba veche care zice ca 90% din pesti stau in 10% din apa, deci conform vorbei asteia, nicio apa din ROmania nu are peste practic

Noi am fost de 3 ori si de fiecare data am luat salau frumos. Si inca nu cunoastem garla bine, la ce o ia si cum. Ce pot spune e ca nu o ia in mal...Ultima data a plecat un tren cu naluca de abia l-am urnit. Spiridusul e martor.
Si pe Chiroiu e la fel, nu stii locurile de mal si nalucile corespunzatoare, nu iei nimic.
Asa ca sa ma mai lasati cu povestea ca nu e peste. Am dat dupa salau si am prins intr-o garla de nu dai doi bani pe ea.
Voi credeti ca salaul se prinde ca pe proasta de stiuca...? D'aia nu mai e stiuca in garlele noastre, oricine are o tabla si un bat o pacaleste pe fraiera.
Si pe Chiroiu e la fel, nu stii locurile de mal si nalucile corespunzatoare, nu iei nimic.
Asa ca sa ma mai lasati cu povestea ca nu e peste. Am dat dupa salau si am prins intr-o garla de nu dai doi bani pe ea.
Voi credeti ca salaul se prinde ca pe proasta de stiuca...? D'aia nu mai e stiuca in garlele noastre, oricine are o tabla si un bat o pacaleste pe fraiera.
Gogol scrie:Noi am fost de 3 ori si de fiecare data am luat salau frumos. Si inca nu cunoastem garla bine, la ce o ia si cum. Ce pot spune e ca nu o ia in mal...Ultima data a plecat un tren cu naluca de abia l-am urnit. Spiridusul e martor.
Bine mai directore, eu nu sunt atat de priceput in ale salaului ca matale si daca am si ghinion si o zi rea, chiar ca nu sunt in stare sa leg nici sireturile la pantofi cu funda dubla. Eu ti-am spus impresia pe care mi-a lasat-o mie balta aia mult laudata pentru supra popularea ei cu salau. Duminica, trei persoane dis de dimineata si pan la ora 16.30 dupa ce au batut la pas toata intinderea de apa , e drept ca de pe mal si nu din barca si dupa ce au incercat tot ceea ce era in cele trei truse diferite, nu au avut decat un singur tzac , dar incep sa cred ca si ala era de fapt o cioata.
Cred ca daca eram in barca luam fiecare cate 3-4 bucati sariti bine de 2-3 kg. Uitasem ca mai era cineva cu barca si care a insistat pret de vreo 4-5 ore in buricul apii si care, mai realist decat noi , la ora 12 a plecat acasa. Posibil sa fi fost o zi din aia cand desi aparent totul e cat se poate de bine, temperatura, vant , turbiditate etc , salaul nu coopereaza neam.
Poate o sa mai dau o tura pe acolo candva dar nu prea curand dupa dezamagirea de ieri ...
A si mai uitasem un aspect , usor interesant : cum iti explici ca pe o balta care musteste a salau , o balta cu un acces facil pe orice vreme si fiind si o zi insorita de duminica , nu am fost decat 6 pescari din care 2 la crap, niste fraierici care au pus boticul la prosteala mediatizata cu mici, carnati si pastrama... Ca idee ieri pe Chiroiu din surse confirmate au fost un nr de 40 de pescuitori ca era apa scazuta ... lasati-o-n gura militiei ca pute a stricaciune de la o posta ... Ne vedem pe Chiroiu sa-ti mai povestesc cum e pe la vulpi ...
-
- veteran
Vegas, e greu sa-ti faci o impresie dupa o singura partida. Mie mi-e greu dupa 3...dar ce pot sa spun este ca la concurs am vazut prinsi salai frumosi, in conditiile in care majoritatea pescarilor nu cunosteau balta. A doua iesire am luat un salau de 2 kg, iar la a treia nu am luat nimic. Posibil ca sambata sa nu fi mancat, pentru ca nici Dan Ingineru nu a prins mai mult de un strapazan, din cate stiu, desi a dat din barca. Gogol a luat doi strapi sambata si a mai scapat inca doi salai dintre care unul a lasat impresia ca este foarte mare.
Acum unde se duce fiecare la pescuit este strict alegerea lui. Eu pot spune ca o sa merg si la Chiroiu, si la Izvoarele, si la Fundulea, in functie de cheful pe care-l am, pentru ca toate trei tin salau si am sansele unei partide reusite. Care are mai mult, nu stiu si nu o sa stiu pana ce nu-mi iau costum de scafandru.
Acum unde se duce fiecare la pescuit este strict alegerea lui. Eu pot spune ca o sa merg si la Chiroiu, si la Izvoarele, si la Fundulea, in functie de cheful pe care-l am, pentru ca toate trei tin salau si am sansele unei partide reusite. Care are mai mult, nu stiu si nu o sa stiu pana ce nu-mi iau costum de scafandru.