dunarea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
@danr,asta cu sunatul este ca stirile de la 17,acum la deschidere undeva pe veche la uzlina,pe la canalul care duce spre gorgova,ziua, la 7-8 ,2 barci,braconau si pe stinga si pe dreapta.sunat politia,mahmudia si nu stiu pe mai cine,parca i a sunat pe braconieri ca in 1/2 ora s au evaporat!poti sa mai spui ceva?barcile erau inmatriculate in mahmudia!acum(astazi),daca ai tabara in zona si nu esti mai mult de 5-6,iti este"tirseala"sa faci "valuri"ca nu se stie "te pot lua"!,noi plecam fro 8-9 vineri in zona,am indoieli ca putem face ceva!?,desi avem si un "militian"in trupa,nu vrem sa aparem la 17..cele bune!.........
-
- utilizator nou
dezastru
salutare!
Am fost in jurul portului de la Gruia saptamina trecuta : rezultate dezastruoase, in 2 zile nici macar o trasatura. Am incercat diferite momeli vii si artificiale, deloc! In schimb am auzit ca s-a prins mult caras la rima rosie mai sus de unde pescuiam eu vreo 500m. Poate altadata
Fir intins!
Am fost in jurul portului de la Gruia saptamina trecuta : rezultate dezastruoase, in 2 zile nici macar o trasatura. Am incercat diferite momeli vii si artificiale, deloc! In schimb am auzit ca s-a prins mult caras la rima rosie mai sus de unde pescuiam eu vreo 500m. Poate altadata

Philippe Lagabbe, fost mare vedeta la pescuitul crapului, vrea sa se intoarca in delta. A mai fost acolo de cateva ori acum cativa ani invitat de Raduta.
Acum Philippe s-a lasat de pescuit si s-a facut fotograf. Ar vrea deci sa se intoarca doar pentru a face poze.
M-a intrebat daca stiu unde il gasesc pe Sylvain Remetter si daca Raduta mai e prin delta. Habar nu am ce sa-i raspund. Imi da telefon deseara. Poate pana atunci imi poate raspunde vreun forumist ?
Acum Philippe s-a lasat de pescuit si s-a facut fotograf. Ar vrea deci sa se intoarca doar pentru a face poze.
M-a intrebat daca stiu unde il gasesc pe Sylvain Remetter si daca Raduta mai e prin delta. Habar nu am ce sa-i raspund. Imi da telefon deseara. Poate pana atunci imi poate raspunde vreun forumist ?
iliuta goean este de ceva vreme ghid foto in delta dunarii
e posibil chiar sa se cunoasca cu phillipe, a lucrat la raduta, a organizat concursurile faimoase de crap de pe sarulesti din trecut, etc
asta este site-ul lui iliuta
http://www.fotonatura.ro
cred ca are telefoane de contact pe site
e posibil chiar sa se cunoasca cu phillipe, a lucrat la raduta, a organizat concursurile faimoase de crap de pe sarulesti din trecut, etc
asta este site-ul lui iliuta
http://www.fotonatura.ro
cred ca are telefoane de contact pe site