Miercuri dimineata am prins avat din orice pozitie timp de vreo doua ore, toti in jur de 1-2 kg si unul m-a rupt in anafor fara sa imi dea de inteles cat era de mare. Din pacate a plecat si cu lingura oscilanta in gura. La oscilanta tragea doar pe modelul pe care l-am pierdut
 si era singura lingura asa.
 si era singura lingura asa.Dupa incercat alte culori fara nici un rezultat, am bagat o rotativa axat de la Berti si a reinceput recitalul pana am agatat-o intr-o piatra pe care am fortat-o. La fel ca si la oscilanta, era singura din trusa

Una peste alta, avatul a incetat sa manance pe la 8-9 dimineata asa ca m-am apucat sa plimb o rotativa Panther Martin pe langa maluri pe langa copaci ca sa pot sa stau si cat de cat la umbra. Iarasi, surpriza, marlitza din orice pozitie. De la 100-200 gr pana la kg (mai rar). Unele dintre ele sareau in sus si faceau lumanari ca pastravul
 . Cand m-am plictisit sa astea mici, m-am apucat sa dau cu linguri mai mari oscilante la care au sarit cateva stiuci mai rasarite (nimic trecut de 1.5-2 kg). Am dat si cu un vobler Rapala original floater la care s-a bagat o stiuca mare (estimata) pentru ca m-a tinut in dril  cateva minute fara sa apuc sa o vad dupa care a scuipat voblerul
 . Cand m-am plictisit sa astea mici, m-am apucat sa dau cu linguri mai mari oscilante la care au sarit cateva stiuci mai rasarite (nimic trecut de 1.5-2 kg). Am dat si cu un vobler Rapala original floater la care s-a bagat o stiuca mare (estimata) pentru ca m-a tinut in dril  cateva minute fara sa apuc sa o vad dupa care a scuipat voblerul  .
 .Asta a fost prima zi. A doua zi a mers ceva mai slab dar aproape la fel de distractiv.
Din a treia zi a crescut dunarea cu 10-20 de cm si toti pestii s-au ascuns. Singurul mod in care mai puteai sa faci ceva era sa dai la undita sa prinzi babusca de 3-400 de grame care ofera super driluri pe o varga fina
 . Nu aveam batul de fly la mine asa ca dadeam ceheste stand in apa pana la brau (bineinteles la momeala naturala desi sunt sigur ca ar fi tras si la nimfe mici).
 . Nu aveam batul de fly la mine asa ca dadeam ceheste stand in apa pana la brau (bineinteles la momeala naturala desi sunt sigur ca ar fi tras si la nimfe mici).A patra si a cincea zi a fost teribil in lipsa pestelui care nu isifacea aparitia. Caldura capatase in felul asta un efect dea dreptul insuportabil, motiv pentru care singura "distractie" a fost balaceala in apa pana la piept (mi-a fost frica sa ma bag mai la adanc)

Una peste alta, o iesire foarte reusita, mai ales ca am invatat ca trebuie sa ai cel putin 2 modele din fiecare naluca.
Fire zbuciumate va doresc!