Miercuri dimineata am prins avat din orice pozitie timp de vreo doua ore, toti in jur de 1-2 kg si unul m-a rupt in anafor fara sa imi dea de inteles cat era de mare. Din pacate a plecat si cu lingura oscilanta in gura. La oscilanta tragea doar pe modelul pe care l-am pierdut

Dupa incercat alte culori fara nici un rezultat, am bagat o rotativa axat de la Berti si a reinceput recitalul pana am agatat-o intr-o piatra pe care am fortat-o. La fel ca si la oscilanta, era singura din trusa

Una peste alta, avatul a incetat sa manance pe la 8-9 dimineata asa ca m-am apucat sa plimb o rotativa Panther Martin pe langa maluri pe langa copaci ca sa pot sa stau si cat de cat la umbra. Iarasi, surpriza, marlitza din orice pozitie. De la 100-200 gr pana la kg (mai rar). Unele dintre ele sareau in sus si faceau lumanari ca pastravul

Asta a fost prima zi. A doua zi a mers ceva mai slab dar aproape la fel de distractiv.
Din a treia zi a crescut dunarea cu 10-20 de cm si toti pestii s-au ascuns. Singurul mod in care mai puteai sa faci ceva era sa dai la undita sa prinzi babusca de 3-400 de grame care ofera super driluri pe o varga fina

A patra si a cincea zi a fost teribil in lipsa pestelui care nu isifacea aparitia. Caldura capatase in felul asta un efect dea dreptul insuportabil, motiv pentru care singura "distractie" a fost balaceala in apa pana la piept (mi-a fost frica sa ma bag mai la adanc)

Una peste alta, o iesire foarte reusita, mai ales ca am invatat ca trebuie sa ai cel putin 2 modele din fiecare naluca.
Fire zbuciumate va doresc!