dunarea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
- storm fish
- veteran
Scriitorule..te bagi in seama cu mine precum bikineii in pasarica,mergi pe treaba ta omule si nu mai strica forumul cu impertinenta ta.Fario_nebunu scrie:Te cred, ca si eu am luat! 2 dorade de la Carrefour. Tu de unde ai luat? Cora, Auchan?storm xxx scrie:Eu am luatCat mai e kilu de crap?
Esti prafu
Sorry de of topic.
continuati cu Dunarea.

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
de vineri dupa-amiaza pana duminica am fost pe dunare
vineri si sambata pe zi am luat 3 somni, 2 de 3 kile si unul de 8 kile
in afara de astia mi-a dat o dihanie care mi-a rupt
in afara de asta, vineri noapte am fost cu barca unui prieten ( mi-a fost lene sa ies cu a mea ) si somnul a mancat bine vreo doua ore, o dihanie care s-a bagat in pomi, s-au luat vreo 2 de 4-5 kile si vreo 2 de 2 kile
eu am baut bere si am privit
sambata cand a venit furtuna a murit tot, a ramas mort inclusiv noaptea dupa furtuna si chiar si duminica pe caldura si senin, am iesit de pe apa duminica dupa-amiaza cu 0 pesti in 24 ore.....
desi am dat in vreo 5 locuri la distanta de vreo 20 de km, deci nu a fost zona proasta
mi-au mai tras si 2 crapi vineri si sambata, dar la crap a fost chiar prost pentru ca nu s-au mai luat altii de catre partenerii de pescuit....
vineri si sambata pe zi am luat 3 somni, 2 de 3 kile si unul de 8 kile
in afara de astia mi-a dat o dihanie care mi-a rupt
in afara de asta, vineri noapte am fost cu barca unui prieten ( mi-a fost lene sa ies cu a mea ) si somnul a mancat bine vreo doua ore, o dihanie care s-a bagat in pomi, s-au luat vreo 2 de 4-5 kile si vreo 2 de 2 kile
eu am baut bere si am privit
sambata cand a venit furtuna a murit tot, a ramas mort inclusiv noaptea dupa furtuna si chiar si duminica pe caldura si senin, am iesit de pe apa duminica dupa-amiaza cu 0 pesti in 24 ore.....
desi am dat in vreo 5 locuri la distanta de vreo 20 de km, deci nu a fost zona proasta
mi-au mai tras si 2 crapi vineri si sambata, dar la crap a fost chiar prost pentru ca nu s-au mai luat altii de catre partenerii de pescuit....
- storm fish
- veteran
- storm fish
- veteran
Eu am fost de vineri seara pana duminica in zona ciocanesti-dorobantu. NIMIC, nici o coada. Am pescuit si la spin , si la stationar, si de pe mal, si din barca in pomi, ba chiar am trecut si pe la bulgari. Incredibil, parca au reusit sa sece Dunarea , sa fure pestii si sa o umple la loc.
In rest, m-a mirat un fenomen nemaintalnit: ZECI DE LIGHEANE pe apa, din alea monopost de ti-e frica sa si respiri in ele ca se rastoarna. Ba chiar pe unul il plimbau cu o ata sa nu-l ia curentul.
Lumea a dat buluc la Dunare si dumneaei a zis nu... n-am vazut sa ia careva vre-un baboi, si am stat 2 zile pe apa. Cred ca e cazul sa schimb dunarea, asta de o stiam s-a dus in p... ma-sii.

In rest, m-a mirat un fenomen nemaintalnit: ZECI DE LIGHEANE pe apa, din alea monopost de ti-e frica sa si respiri in ele ca se rastoarna. Ba chiar pe unul il plimbau cu o ata sa nu-l ia curentul.

Am fost sambata si duminica in zona Moldova Noua si salaul nu se prea inghesuia sa dea.Partea proasta ca nici avatul si somnul nu s-au aratat iteresatzi de mancare.Am luat cu greu 12 bucatzi(kil-kil jumate) si toti pescarii cu care am vorbit au zis ca a fost nasol....poate saptaana viitoare o sa dea mai bine! 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB