despre ZAU

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Apr 2009, 18:08

valistrati scrie:
sir.JONES scrie:Si taxa cat a ajuns?
Ca cred nici anul asta ma duc :D ?
tot 30 lei....sigur... :lol:
30 pentru o zi intreaga, 20 de lei de la orele 12 si 20 lei pentru noapte... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Apr 2009, 20:06

zamfi scrie:@valistrati
Sincer,nici nu credeam ca o sa retineti vreun peste! :wink: Nu ma refeream la voi cand spuneam ca lumea cara peste...La voi as putea ,eventual, sa ma refer cand am spus ca cineva a vrut sa demonstreze ca este salau in Zau... :lol: :lol: Ce dovada vrei mai buna decat cea cu peste 100 de bucati ,in doi oameni,in 8 ore... :roll: Pe cand o etapa AVP pe Zau? :lol:

Sarbatori fericite si fir intins!
Etapa AVP pe Zau ....nu prea cred 8) ,dar se lucreaza la o eventuala cupa "Zau" dar numai pe baza de invitatie ...asa ca turneele de tenis :wink:
Sarbatori fericite tuturor pescarilor de rapitori ...si nu numai.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 20 Apr 2009, 20:36

Deschisesem eu un topic despre Zau acum ceva... mai mult timp si din cate imi amintesc eram destul de suparat. Intre timp l-am cunoscut pe administrator si am incercat sa merg mai des. Am avut si permisiunea lui de a face iesirea cu Vali si s-a dovedit o partida destul de rara... Lacurile astea foste ferme si care sunt jumatate pe raza localitatilor sunt foarte greu de tinut sub control. Cand se vor mai educa masele se vor inlesni conditiile cu siguranta, pana atunci noi ne chinuim sa educam chiar daca ne luam injuraturi si note mici pe forum. :) Daca pricepe un om/zi cate ceva tot e un castig. Nu facem pe catolicii si nu asteptam premii sau laude cand spunem si aratam ca nu tinem peste, speram sa influentam si pe altii. Incercam sa luptam pentru ambele tabere.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 21 Apr 2009, 06:46

Bine asta cu prinsul de 100 de salai pe Zau e cam mult. Sincer nu cred. :D
Balta e slabuta si suprapescuita. Inconjurata in multe parti de curtiile taranilor care fara nici o jena pescuiesc si killaresc pesti tot timpul anului.
Acolo am vazut o ciurda tarani jegosi *(nu am nimic cu fermieri dar aia chiar erau murdari) cu o niste dispozitive ca plasele de prins fluturi si ce credeti ca faceau cu ele?
- intrau in papuris unde era bataia crapului - (era luna mai) - si luau ciortan in stil mare.
Dupa ce am platit taxa am intra cam 50 de metri in stanga la care a aparut un bivol si a spus sa fac pasi ca e pamantul lui.
Asa ca mai usor cu ce balta e Zau, e adevarat cativa fericiti care pot intra barca (desi cica nu e voie) pot si pescui.
Restul fazanilor ce isi fac masinele praf pana acolo stau prostiti pe mal si iau niste albitura si un caras la cam 15 bete si eventual vreun pix de salau.
the angler is catching xxx, not by the lure

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 21 Apr 2009, 07:11

sir Jones, cum erau baltile de la zau acum vreo 10-15 ani? atat pentru stationar cat si pt. rapitor? erau aproape balti de referinta in zona noastra. acum cred ca pot fi date de exemplu pentru management prost. sau poate nu. taxa se incaseaza, de prins ciuciu, asa ca e rentabil pentru administratie.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 21 Apr 2009, 10:18

Balta de zau a fost C.A.P. ZAU care furniza peste pentru Mures si numai. Era o chestie super pazita si numai granguri de la partid aveau voie sa pescuiasca. Acuma o e chestie cum ai spus super profitabila pentru adminstrator (pe sistemul parcarilor din orasele patriei) adica incasez si nu fac si nu investesc nimic.
FRAIERILOR VENITI LA ZAU >>>AERUL SI FRAIERUL NU SE TERMINA NICIODATA >
Daca s-ar organiza un concurs cum a fost la Faragau s-ar obtine rezultate la fel de penibile (15 pescari si 5 pesti).
Daca ii intrebi pe paznici si pe adminstrator/locator ce o mai fi toti iti toarna povesti cu ce pesti sunt in dezastru lor de balta si ca au bagat tone de peste inauntru pentru repopulari (desi nu iti mai spune ca repopularea aia nu a vazut-o nimeni in afara de el si de mama lui si ca au recoltat cam tot ce avea inotatoare).
DE EXEMPLU PENTRU CEI CARE POATE NU STIAU DE PE ZAU SE RECOLTEAZA IN DRACI (EU AM VAZUT LA VANZARE IN MAI MULTE PUNCTE DIN TARGU MURES PESTE CARE SE SPUNEA CA DE LA ZAU) .
Deci dragilor care mergeti pe acolo poate o sa prindeti ce au scapat aia din grebla . Oricum fir intins
the angler is catching xxx, not by the lure

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Apr 2009, 11:10

fisherman scrie:sir Jones, cum erau baltile de la zau acum vreo 10-15 ani? atat pentru stationar cat si pt. rapitor? erau aproape balti de referinta in zona noastra. acum cred ca pot fi date de exemplu pentru management prost. sau poate nu. taxa se incaseaza, de prins ciuciu, asa ca e rentabil pentru administratie.
Managementul e f bun! Populeaza putin, recolteaza mult, taxeaza la greu! Si se mai intampla ca 2-3 de pe mal sa dea in bancul de carasi si sa prinda intr-o zi 10 kg de caras, dar pentru asta au venit de 5 ori si au lasat o caciula de bani.
Salaul sta mai mult pe mijloc, unde nu-l poti pescui. Cand vine spre mal nu poti da ca-s carasarii din 15 in 15 m cu cate 10 lansete, da' de reusesc sa dea lovitura!
Asa ca ce rost are sa mergi pana acolo cand pe Mures e salau destul si nu e nici inghesuiala?! Si costa doar 30 lei/an!

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 21 Apr 2009, 11:32

corect! :D
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Apr 2009, 11:34

Sir Jones, erau peste 100, poate este cineva care era pe mal si e inregistrat sa poata confirma, nu vreau sa ma laud dar se uitau ca la teatru de pe mal la noi si ne intrebau daca nu ne-am saturat, daca mai putem, daca ne dor mainile s.a.m.d. Noi am pus cateva poze cu cei mai "rasariti" si mai avem :). Media erau pe la 1,2-1,5 kg si dinaia am prins gramada.

In ceea ce priveste "pescuitul", jegosii de care vorbeai la care li se mai adauga si alti "meseriasi" au impresia ca de taxa aia pot duce tot, si puiet si cu icre si fara icre, si sub dimensiune... etc... deci e cam reciproca chestia... Daca ar stii fomistii cand sa se opreasca administrarea ar parea una normala si ar fi si peste.

Sa nu mai vorbim ca acum a intrat carasul in bataie si fug disperatii cu minciogul pe malul apei sa-l prinda din stuf direct, ce sa mai dea bani pe mamaliga...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Apr 2009, 12:12

Tristian scrie: In ceea ce priveste "pescuitul", jegosii de care vorbeai la care li se mai adauga si alti "meseriasi" au impresia ca de taxa aia pot duce tot, si puiet si cu icre si fara icre, si sub dimensiune... etc... deci e cam reciproca chestia... Daca ar stii fomistii cand sa se opreasca administrarea ar parea una normala si ar fi si peste....
Ar sti daca ar fi afise sau ar scrie pe chitanta. Dar asta e regula administratorilor: dati cu cate bete vreti si retineti cat vreti!

Scrie răspuns