30 pentru o zi intreaga, 20 de lei de la orele 12 si 20 lei pentru noapte...valistrati scrie:tot 30 lei....sigur...sir.JONES scrie:Si taxa cat a ajuns?
Ca cred nici anul asta ma duc?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Etapa AVP pe Zau ....nu prea credzamfi scrie:@valistrati
Sincer,nici nu credeam ca o sa retineti vreun peste!Nu ma refeream la voi cand spuneam ca lumea cara peste...La voi as putea ,eventual, sa ma refer cand am spus ca cineva a vrut sa demonstreze ca este salau in Zau...
![]()
Ce dovada vrei mai buna decat cea cu peste 100 de bucati ,in doi oameni,in 8 ore...
Pe cand o etapa AVP pe Zau?
![]()
Sarbatori fericite si fir intins!
Managementul e f bun! Populeaza putin, recolteaza mult, taxeaza la greu! Si se mai intampla ca 2-3 de pe mal sa dea in bancul de carasi si sa prinda intr-o zi 10 kg de caras, dar pentru asta au venit de 5 ori si au lasat o caciula de bani.fisherman scrie:sir Jones, cum erau baltile de la zau acum vreo 10-15 ani? atat pentru stationar cat si pt. rapitor? erau aproape balti de referinta in zona noastra. acum cred ca pot fi date de exemplu pentru management prost. sau poate nu. taxa se incaseaza, de prins ciuciu, asa ca e rentabil pentru administratie.
Ar sti daca ar fi afise sau ar scrie pe chitanta. Dar asta e regula administratorilor: dati cu cate bete vreti si retineti cat vreti!Tristian scrie: In ceea ce priveste "pescuitul", jegosii de care vorbeai la care li se mai adauga si alti "meseriasi" au impresia ca de taxa aia pot duce tot, si puiet si cu icre si fara icre, si sub dimensiune... etc... deci e cam reciproca chestia... Daca ar stii fomistii cand sa se opreasca administrarea ar parea una normala si ar fi si peste....